Alex

Idag ska mamma hämta Alex på dagis och han ska sova här. Sen imorgon ska jag ta hand om honom, får se vad vi hittar på.

Igår var jag på hemspråk, men innan gick jag och Melissa på stan och hon köpte en jacka och jag en ursöt top :) Just nu har jag håltimme eftersom jag inte läser moderna språk, så åkte hem halv 11. Sen var jag på mammas jobb, för hon skulle kolla ett sår på min arm. Har ett litet sår där jag tog sprutan för en vecka sen, och det är svullet under huden och kliar jättemycket. Men har det inte försvunnit på måndag ska vi ringa och höra om dom vill titta på det. Man vet ju aldrig. Nu ska jag snart åka tillbaka till skolan, och ha prov i brott och straff.

Ikväll kommer Sofia hit också, jag har bränt två filmer. Får se om vi ska se någon av dom. Firewall e ju grymt bra, den såg jag och Jonas på bio. =)

image235

Toppen som jag köpte :) Dålig bild, tog med kameran.

image236 Nytagen bild. Nu drar jag igen :)

övningskört

Idag hade vi ingen drama, så vi slutade halv 12! Otroligt skönt faktiskt. Åkte till stan och beställde presenten till älskling, kan ta kort och lägga in när den kommer nästa vecka :) Melissa var med ett tag också. Sen köpte jag grillad kyckling och åkte hem och åt lunch.
Runt 2 gick jag iväg för att hämta Alex på dagis , sen gick vi hem till min bror och tittade på RÅTTAN som Alex säger (Bortspolad alltså). Han verkligen älskar den filmen. Han kan den utantill, och härmar dom när dom gör något. Varje dag ska han se den.

Sen åkte jag till min brors jobb, där han väntade på mig. Så vi övningkörde igen! Hur kul som helst, eftersom jag fick åka på en stor riktig väg idag! Guud det är så kul att köra. Längtar tills jag får köra ensam när jag tagit körtkort :) Såg en tjej när jag åkte dit, som övningskörde och fick motorstopp precis när hon skulle svänga ut ur rondellen. Mindre kul ,  tyckte synd om henne. Men det kommer säkert hända mig också någon dag. Det är ju jättelätt att få motorstopp, vet dom som övningskör / kör bil.

Borde plugga till provet på fredag men har inte riktigt någon lust. Brott och straff har vi prov på, of course.

Imorgon efter skolan ska jag på upprop till grekiska hemspråket. Ska läsa grekiska istället för spanskan. Spanska har jag inget intresse av, vill hellre lära mig grekiskan 100%. Hoppas bara jag får en bra lärare.

På fredag ska jag vara med underbara Sofia också :) Ska bli kul, vet inte riktigt vad vi ska hitta på.

En till grej som va kul, va att jag fick 80 / 88 på engelska diagnosen. Blev ganska stolt då =)

Nu ska jag sätta mig och plugga.  (Eller om en halvtimme :D )

image234

Lugn kväll

Igår var jag och mamma på stan, och köpte block och pennor och sånt. Kom ju på att jag saknade block i 3 ämnen, men nu är det fixat. Sen åt vi på Jalla, jag åt pizza för första gången på jättelänge! Sen tittade jag på CSI på kvällen, SÅKLART :D. Jag lag mig ganska tidigt, runt halv 11. Tidigt för mig som brukar komma i säng runt halv12-12. Mindre bra.

Idag var det jättedåligt väder när jag vaknade. Regnade och va jättegrått. Jag verkligen hatar sånt väder! Vill ha sommar och soool ju! Har blivit lite trassel med mitt språkval. Jag valde spanska i moderna språk, och grekiska som modersmål. Men då så fick jag både och, när jag egentligen ville ha grekiska istället för spanska. Så då valde jag bort grekiskan. Men idag sa Anastasia till mig att hon tog bort sin spanska och skulle läsa grekiska istället. Så jag gick iväg till syon, och så visade det sig vara ett litet fel, så nu fick jag fylla i en NY LAPP för att ta bort spanska och sätta dit grekiskan. Trassel.

Nu har jag precis skrivit klart ett brev på engelska, ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag plugga lite brott och straff. Verkar inte vara något bra på tv eller, så vet inte vad jag gör resten av kvällen.

Imorgon ska jag övningköra, blev inget igår för min bror var jättetrött.

image233 Smiiile bitch =)

Överraskning

I fredags skulle älskling komma 21,15 till stationen så jag åkte hem efter skolan och gjorde mat och så.  Sen så plingar det på dörren runt 18.. Och utanför dörren står älskling ! Han hade lurat mig, och åkte med en tidigare buss. Jättemysigt:) Så vi tittade på film och Supernatural på kvällen och myste<3

Igår åkte vi lännakatten mamma och Alex. Alex tyckte det var jättekul. (Lännakatten är ett av Sveriges få ånglok från 1890 i orginalskick.) I Faringe shoppade vi för väldigt mycket pengar, och sen åkte vi hem. På tåget hem somnade Alex. Han var så trött så han inte ens vaknade när vi flyttade honom från mammas knä till min famn.

Idag har vi sålt grejer på en loppmarknad. Alex förra vagn var väldigt intressant, många som ville ha den. Sen så åt vi , och sen åkte vi och lämnade Jonas på stationen. Efter det åkte jag, Niklas, Alex och Veo till gränby och handlade.

Nu har jag precis kommit hem. Jonas ringde och sa att swebus ska ta bort värdekorten. Hoppas dom gör ett annat liknade alternativ då istället för annars kommer det vara jättedyrt för oss.

image230

Fasters pojke<3

image231

En utslagen Alex på tåget hem.



Handlat

Idag var jag , alex och niklas och handlade på Ica Maxi på kvällen. Ganska trevligt, men mycket folk. Blev mycket handlat iallfall :)

På dagen efter svenskan så träffade jag Sofia på stan,och vi gick runt och tittade lite och åt lunch. Sen följde hon med mig till Tapio, och sen åkte vi till mig för Sofia skulle skriva ut några papper. Sen gick vi till henne, och lag in bilderna från Alex födelsedag =) Så lägger upp några här då :)

Imorgon ska jag till läkaren kolla ryggen, och få en tid till röntgen. Hoppas inte jag får vänta så länge bara, brukar vara köer och sånt ju.

Imorgon kommer älskling också! =)

  

Alex <3

Har ett videoklipp på Alex när han öppnar paket..Hur gör man för att lägga in videoklipp?

Övningskörning

Igår var jag, Alex och Niklas runt på biltema och elgiganten. Köpte två presenter till Jonas .. Kan inte skriva vad här eftersom han kanske läser :P

Ikväll övningskörde jag också! Jätteroligt! Har lärt mig parkerat och backat och parkerat. Backa och parkera är svårast..

Idag var två poliser och hade en föreläsning på skolan om brottsplats undersökning. Och en utbildad jurist också, som hade en föreläsning om jurudik. Spännande.

Imorgon börjar jag 11,25 så det blir lite sovmorgon. Sen ska jag till läkaren på eftermiddagen och kanske övningsköra på kvällen. Får se hur det blir.

Nu ska jag prata klart med älskling i telefonen, sen sova tänkte jag :)

God natt.

S1JKB

S1JKB - Samhällskunskap1JuridikKriminalteknik B. Haha vilket namn. Men det är där jag går iallfall. Jobbigt schema blir det ... Slutar 16,40 på fredagar så det blir jobbigt när jag ska åka till Jonas..Men varann vecka börjar vi halv 12 på torsdagar, men i övrigt är schemat väldigt tufft. Och tydligen utbildningen också. Men jag hoppas det kommer gå bra ! :)

Var jättetrött imorse..Sov inte mycket inatt så nu gäller det att komma in i rutinerna. Efter skolan mötte Jonas mig på stan så var vi och åt, och sen åkte han hem. Saknar dig Älsk<3
Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, tagit det lungt..Ska försöka komma i säng i tid idag. ^^

Hade tänkt se ID som började på kanal 5, men glömde bort det när jag satt och spelade.

Imorgon ska vi ha diagnosiska test i engelska och svenska. För att se hur man ligger till i kunskaper. Mattetestet är på onsdag. Sen efter skolan ska jag träffa Ämma och fika. Sen på kvällen ska jag eventuellt åka till Biltema och Elgiganten med Niklas och Alex. Får se hur det blir.

Om du trycker på den här länken så kommer du till ett nyhetsklipp som SVT var och gjorde om vår utbildning idag på vår skola =) Titta gärna :)

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=888436


Nu ska jag stoppa ner Ämmas film och anteckningsblock till imorgon så jag inte glömmer det.

skola imorgon

Jahapp då börjar skolan imorgond då. Klockan 6,55 ringer alarmklockan, och 7,40 går bussen. Halv nio är det samling i Aulan, men ska träffa Sarah utanför så vi går in tillsammans.

Vi såg Beck på kvällen och åt äppelpaj som jag gjort. Jag ska börja GI banta nu när skolan börjar, så det var det sista goda på ett tag. Bara på lördagar då och då.

Nu ska jag försöka ta mig i säng, och sova lite. Älskling åker ju hem imorgon eftermiddag med.

" Celine Dion - Dance with my father again " Länk till youtube där nere.

Länken är till en live inspelning, men låten som jag laddat ner är mycket bättre ljud på.

http://www.youtube.com/watch?v=_kbsIFnLlKA

Alex 3 år

Idag blir fasters gullegris 3 år! :D Har precis kommit hem efter att firat honom. Han fick en radiostyrd bil och en tågbana av sin mamma och pappa . Det han fick av oss har ja skrivit i ett tidigare inlägg. Ganska mycket grejer :P

Fastnade för ett spel som alex mamma spelar, Crash. Ska fasen köpa det till min ps2.

Vi var på stan idag och åt lunch, sen gick vi och tittade lite. Köpte en Alarmklocka till mitt rum.. Lite sånt. Sen märkte vi att Jonas hörlurar till hans mp3 har gått sönder, så vi ska åka och lämna dom imorgon och sen ska jag övningsköra på kvällen.


På måndag börjar skolan. 1a året i gymnasiet. Guud va tiden går fort! Tyckte det var nyss jag började 7an..Nu har dom tre åren gått, och nu ska ytterligare 3 gå. Förhoppningsvis lika fort. Många tankar som snurrar i huvudet. Hur kommer schemat se ut? Hamnar jag i en bra klass? Kommer jag trivas?
 

Nu ska jag gå till tvätten.
 


Dåligt väder

Idag så jobbade Jonas lite med Anton..Så vi var på stan och fixade lite papper, och sen var vi och fikade. Jag köpte en hudkräm från Garnier på Cubus. 28 kr betalade jag, dom brukar kosta runt 70-80 kr. Så ett ganska bra kap^^ Sen åkte vi vidare till ÖB, där jag köpte lite block tills skolan börjar nu. Usch, vill inte börja skolan. Kommer ju inte få träffa Jonas på länge då igen ju :/ Jaja, men livet går ju vidare. 11 dagars längtan får man väl stå ut med.

Nu på kvällen har vi tittat på 4 avsnitt av supernatural på raken. Guud vad den serien är bra! Säsong två dessutom. Fast lite sorgligt har det varit nu ^^


Imorgon har jag och jonas varit tillsammans 1 år och 8 måndader (Eller egentligen idag eftersom klockan är efter 12, alltså är det den 16:e) . Så vi ska gå och äta någonstans och sen gå och se rush hour 3 på bio. Någon som vet om den är bra? :) 

På fredag åker vi hem till mig igen, eftersom min sötaste brorson Alex blir 3 år på lördag! <3 Naaw fasters lilla pojke har blivit stor. Eftersom jag och mamma träffat honom nästan varje dag sen han var nyfödd och varit barnvakt åt honom hur mycket som helst så har vi en jättenära relation. Min lilla solstråle. Köptre en sista grej till honom igår, några bilar..Sen har jag tre tröjor också som jag köpt tidigare, och ett bolibompa påslakanset ifrån mig och Jonas.

Nu ska jag lägga mig och mysa med min älskling



image227

image225
Garnier Soft

Bilder

Jonas nya  tröja ^^

image224


Nu ska jag försöka komma i säng =)

Shopping

Igår gjorde vi ingenting, vi tog det bara lungt eftersom vi var så trötta. Idag är vi lite piggare, men fortfarande trötta. Kroppen har ju jättesvårt att ta igen sömn.

Idag var vi på stan och köpte en sista present till Alex. Tre bilar blev det, han älskar ju bilar. Men det gör nog dom flesta pojkar även i vuxen ålder ;) Och Jonas köpte en jättesnygg munkjacka..Tog kort på den men min mobil har inget batteri så jag lägger in den senare. John var också med på stan, så vi gick och fikade..Och nu väntar vi på att han ska komma hit. Imorgon ska vi åka och lämna in Jonas lapp om att inte betala skatt. Han fick ju betala skatt den förra månaden, fastän hans lön inte övergår 17 100 kr. Så vi måste lämna in den imorgon. Jonas ska också jobba lite imorgon, får se vad vi hittar på. Sen ska vi på bio på torsdag och se Rush hour 3.

Hemma igen

Nu är vi hemma igen ifrån Göteborg. Tog ungefär 3 timmar att köra ner dit, ganska jobbigt.. Och nu runt 4 timmar hem, eftersom det var massa köer.

Festen var ganska okej, förutom att födelsedagsbarnet själv och Jonas syster ramlade ner för en källartrapp i sten på natten (det fanns inte lampor så det var kolsvart ute). Så dom fick spendera natten  på akuten, och sen fick Jonas pappa åka dit. Jag, Jonas och hans mamma åkte hem runt 4, och lag oss runt 5. Sen vaknade vi igen halv 10, så vi sov inte så mycket inatt.

Och när vi kom till festen, så sa jag direkt till Jonas att Maria (födelsedagsbarnet) var gravid. Men Jonas trodde inte på mig, men jag envisades. Och sen frågade jag om hon tog bålen med alkohol i eller utan. Hon tog den utan alkohol. Men Jonas stog fast vid att om hon vore gravid skulle hon ha berättat det. Sen imorse så sa hon till oss att hon var gravid i tredje månaden. Gud vilken tur att hon inte slog sig värre när hon ramlade i trappan då. Matilda slog på stenkanten rakt på strupen, så för henne var det ju lite värre.

Nu ska vi bara ta det lungt, vi är jättetrötta :P Blir nog inte så sent för oss ikväll. Imorgon ska vi kanske vara med John eller åka till stan.

Nu ska jag göra något annat kul :)



Födelsedagsbarnet

image223


Göteborg

Övningsköra va hur kul som helst! Längtar som tusan tills nästa gång.
 
Igår kom vi till Jonas, sen var vi hos John på kvällen. Nu ska vi åka till Göteborg och kommer hem imorgon. Jonas moster fyller 30 år.

Har inte så mycket att skriva, men lägger upp bilderna ifrån stockholm och badet :)

 På plattan

 Min nya väska :D

 Bada

 Såhär blöta var vi när vi kom hem efter badet, eftersom det verkligen SPÖREGNADE.

övningsköra

Igår blev typ min lycka gjord, som jag skrivit tidigare skulle det ta minst 4 veckor med handledartillståndet. Men igår kom det! Ahh jag e skitglad, så jag ska börja köra imorgon kväll ! :)

Igår var det jättemysigt i stockholm, men enormt varmt. Ca 30 grader var det säkert i solen. vi gick i gamla stan, åt kinamat..jag köpte en jättesnygg väska också :) Sen så träffade vi jonas pappa som jobbar i stockholm, och gick och fikade. Vi bestämde att vi ska åka med honom tillbaka till Jonas på fredag istället för att åka buss. Så vi blir hämtade i Bålsta, tar ungefär en timme dit med buss.
Sen på kvällen kom Alex, så vi var ute och lekte och sen tittade vi på film.

Imorse vaknade Alex 9, så vi gick upp och tittade på tv och åt frukost. Vi bestämde oss för att åka och bada, för det var jättefint väder. Så vi packade ner allt i vagnen och åkte runt halv 12. Vi hann vara där i ungefär 1,5 timme sen började det ÖSREGNA och ÅSKA. Inte så värst mysigt. Så när vi väl kom hem var vi så blöta så det bokstavligen talat såg ut som att vi badat med kläderna på. Så vi fick sätta alex i badet för han va jättekall. Sen lekte han lite, och sen lag vi oss och läste och nu sover han. Han har sovit i över en timme, så han borde vakna snart.

Ikväll ska vi grilla med Alex och Niklas, och imorgon ska vi till läkaren om min rygg igen. Sätter in lite bilder när jag lagt in dom på datan.



skriver senare

har inte skrivit på ett tag, men skriver ett inlägg imorgon, har inte tid just nu :P


Hejdåå


Id give you everything that I am

I´d give you everything that I am
I´m handin over everything that I´ve got
Cause I wanna have a really true love
Don´t ever wanna have to go and give you up
Stay up 'til four in the morning and the tears are pouring
And I wanna make it worth the fight
But what have we been doing for all this time
Baby if were gonna do it come and do it right



                                                       
image218

Storhandling

Idag har vi varit och storhandlat. Det har också varit jätteskönt väder,så det var lite jobbigt att sitta i bilen. Men med sidofönstrena öppna var det okej. När vi handlade så fick min brorson för sig att jag inte fick komma ur synhåll, så så fort han inte såg mig så ropade han FIA FIA FIA, tills han såg mig. Ganska gulligt.

Imorgon skulle ju Jonas och jag ha åkt till Sigtuna, men vi bestämde oss för att vara hemma istället. Så vi ska träffa mamma på stan och äta kinamat till lunch, och sen ska vi gå och se disturbia på kvällen på bio. Men vi ska fortfarande till Stockholm på tisdag alla tre.

Hörde en jättefin låt på radio nyss när jag plockade in disk i diskmaskinen. "Gwen Stefani - 4 in the morning". Rekommenderar er att lyssna på den. :)

Nu är det två veckor kvar tills skolan börjar. Känns lite konstigt, sommarlovet har gått fortare det här året än förra, och ändå var det finare väder förra året.

image216

Jonas, jag älskar dig. Vi har snart tillbringat 1 år och 8 månader tillsammans, och du är den jag andas för. Du är ljuset i mitt liv, utan dig finns jag inte. Släpp mig aldrig.

image217

Sötaste brorson . Vad skulle faster göra utan dig ?

Lördag

Idag ska vi till stan med Sofia :) <3 Vi ska hämta ut biljetterna till stockholm på tisdag och handla lite till ikväll..Vi ska ha en liten grillkväll ikväll.

Imorgon ska vi åka och storhandla, sen på kvällen vet jag inte vad vi ska göra :P Och på måndag ska jag och Jonas åka till en jätteliten mysig stad :) Gammaldags och söt :D Sigtuna :) Och på tisdag ska vi till stockholm med mamma. Så det blir fullt upp :P Ingen lugn och ro här inte :P

Jag har fått en svullnad på låret :S tycker det är jättekonstigt, men jag har väl slagit i där någon gång då. Ont gör det iallfall, kan inte ens komma åt låret.

Nu ska jag gå och göra mat, innan vi åker till stan.

image215  Sigtuna

Hemma igen

Nu är vi hemma hos mig igen, skönt. Vi åkte igår kväll eftersom jag skulle till läkaren idag på morgonen.

Idag var vi ju som sagt hos läkaren, han kollade på min rygg..Sen gick vi till IKEA och åt, och sen handlade vi mat på Coop. Nu har vi precis kommit hem, och ska snart tvätta, sen göra mat ;P

Jonas familj har köpt en till kisse. Dom kom hem med en jättesöt perser kattunge i tisdags kväll. Hur gudomlig som helst. Och jag har köpt ett jättehäftigt halsband till min katt ;D

image211

image214

Kajsa och hennes nya halsband ;D

image212
image213

Jonas söta kisse