Lördag

Igår hade jonas familj några vänner här på kvällen..Men på dagen var vi på stan och tittade lite^^

Igår natt hade jag jätteont i ryggen! Tydligen har musklerna i ländryggen blivit inflamerade igen..För att hans säng är för liten. Skitbra.

Men idag har det varit dåligt väder...Tråkigt. Men på kvällen när solen äntligen kom fram, bestämde vi oss för att gå en promenad. Så jag köpte en nektarin och lite naturgodis till imorgon när jag ska åka hem.


Pratade också med min bror, och han lurade mig att när man övningskör så ska man ha en liten lapp på ryggen också! Jag gick faktiskt på det, men jag ska ge igen genom att låta honom fråga efter den på biltema;)

Nu ska jag göra något kul. Hejdå.  =)

image171

Torsdag

Idag skulle jag och jonas åka till stan, och gå runt lite och även lämna in papper för hur han har jobbat. Så vi går till bussen, och asså seriöst. Vi va typ omringade av svarta stora elaka moln, men vi tänkte att vi kommer nog hinna ifrån det ;) Men så klart när vi står och väntar på bussen..Tror ni inte att det börjar SPÖREGNA!? typiskt. Jag hade bara klänning och flipflop. Så vi fick ringa jonas mamma och pappa, som sa åt oss att gå in på hemköp som ligger nedanför hållplatsen. Jonas springer före med min väska, och jag springer efter. Meen det jag inte tänkte på var att flipflop blir väääldigt hala när dom blir blöta:D haha måste sett skitkul ut, en vinglande blöt tjej i kort klänning och flipflop! haha. Men dom hämtade oss där, och sen skjutsade hans mamma oss så jonas kunde lämna lappen. men det blev inget stan:P Sen dess har det varit dåligt väder.

Så jag och jonas har inte gjort så mycket..typ kollat på tv. Stekte kyckling till middag, och gjorde ris. Men det var eldorado ris, så man måste tydligen skölja det innan man kokar det. Jag sköljde det 4 gånger..För jag vet hur illa det smakar om man inte sköljer det, så ville vara på den säkra sidan. Men rishelvetet smakade skit ändå! men kycklingen vart god^^

Mamma ringde mig också, och sa att vi skulle köpa nya mobiler^^ Så imorgon så går hon och köper två stycken Sony ericsson w880i, en i silver och en i svart. Jag ska få den svarta, och hon ska ha den silvriga. Bra mobil, ingår 1 gb minneskort, stererohörlurar och högtalare ^^  Jag tappade ju mitt headset till min mobil jag har nu, w800i..Så det blir skönt med in ear hörlurar igen ;D Jag tål verkligen inte "vanliga" hörlurar.



image169image170




VILKEN FÄRG ÄR SNYGGAST?


Ny mobil.

Imorgon kommer jag troligen få den här : ) 

image166



Snygg?



gulligt

Asså ja skulle verkligen göra vad som helst för en sån där ;D

Visst är den sööt ? :D


image165

Onsdag

Idag såg jag pirates of the carribean 3. Orkar inte skriva nåt långt nu :P

Iallfall så var filmen inte så bra som jag trodde att den skulle vara...Synd. Köpte också ett rabattkort så det kostade bara 52 spänn för mig.

Nu ska vi städa eller något på jonas rum, ser hemskt ut. Han har så litet rum, så det blir lätt stökigt. Allra helst när man är två stycken också.

Jag älskar dig Jonas<3


image164

tisdag.

Idag var vi på marieberg...Och sånt :P Jag köpte ett halsband och ett par örhängen :D Och en jättesöt klänning! :D

Jag har haft ont i huvudet hela dagen idag. Och när vi kom hem runt halv 9, så typ rasade hela min värld. Det kändes som om huvudet höll på att explodera, alltså en migrän attack. Har ju gått på akupunktur varje år typ 4 veckor innan skolan slutat. Men har inte gjort det iår, och nu har jag ont i huvudet ganska ofta :S men men, inte så mycket att göra åt.. Så jag sov i typ en halvtimme, sen duschade jag..Och tog en eeze. Då släppte det.

Sen gjorde vi inte så mycket...Åt lite, och jag tittade på våra bästa år avsnittet ifrån idag som jag spelade in.. Sen såg vi på supernatural..Men det avsnittnet som vi såg nu orkade jag inte se ;P

Imorgon ska jonas på bio och stan med sin lillebror..Får se vad jag hittar på då.. Och på torsdag ska vi se pirates of the carribean ;P

image162

image163


sent

Okej, jag hade bestämt mig för att lägga mig innan 1 idag. Men det går bara inte. Lite jobbigt, eftersom jag jobbar nästa vecka också, och nu sover jag till typ 11-12. Blir jobbigt att vända tillbaka igen.


 Vi gjorde typ inget på kvällen....Såg några avsnitt av supernatural. Det är skitbra:D Det är en serie om typ demonjagare ifrån USA. Den går inte här i sverige, men jonas syrras kompis har fixat hela första säsongen. Andra säsongen har inte kommit ut ännu..Jättebra är den^^ Och snygga skådisar också:D Sen såg vi på CSI. Och nu hamnade jag här, och jonas kollar på tv ^^


Nu ska jag göra något roligt , typ fortsätta chatta ^^  haha vilket liv.

image161

stan

Igår natt så såg vi jurassic park 1. Lite komiskt, för först såg vi 3an för några dar sen. Sen 2an lite senare. Och nu 1an. Lite fel ordning va ^^

Men idag var vi på stan hela dagen..Jonas köpte ett spel , och jag köpte stärkande nagellack .:) Nu är det ju fint väder igen, jätteskönt! :D Men det ska tydligen bli sämre på onsdag igen :S

Jag och jonas ska köpa sånt här rabattkort på SF. Det kostar 60 spänn, så får du gå 4 biobesök för halva priset. Ganska bra. Men det gäller bara måndag-torsdag, så det är ju bra om man utnyttjar det nu i sommar ^^  Det räcker i 3 månader, så typ september går det ut.

Men imorgon ska jonas gå på bio med sin lillebror. Dom ska typ se Blades of glory. (Jonas är antons ledsagare nu över sommaren) Vet inte vad jag ska hitta på då på kvällen..Får väl göra något roligt ^^
Sen ska vi gå på pirates of the carribean 3 på torsdag tror vi. Roligt värre asså ^^ 

Nu ska jag dricka lite te och kanske se några avsnitt av supernatural ^^ 

Någon som sett pirates 3? Var den bra isåfall? :)

image160


Söndag

Vi åkte till gusselby i fredags, men det var skitdålig väder så vi gjorde i princip ingenting där ! Men vi umgicks med en kille som vi träffade, Patrik. Han va roolig ^^  Vi va ute till runt 3-halv 4, sen kom vi i säng.

Igår åkte jag och jonas hem hit, men alla andra stannade kvar. Det ösregnade HELA DAGEN igår, så vi bestämde oss för att dra hem..Men jonas internet funkade inte:S Jättekonstigt.
Det första som hände när vi kom hem , var att vi upptäckte att katten spytt och bajsat i tvättstugan och köket. Hon är inte van vid att vara själv, och det var jag och jonas som fick ta hand om allt. Så han skrubbade golvet, och jag fick duscha katten. Sen beställde vi pizza. Den första pizzerian som vi slog upp i telekatalogen stog det fri hemkörning. Sen när ag berättat allt vi skulle ha och sånt, så säger han att han inte kör den till här adressen! Hallå, d e inte precis på landet. Snarare tvärtom. Störd människa. men vi ringde en annan pizzeria. Och deras pizzerior va asgoda så d vart nog mycket bättre så ;) Sen hade vi handlat popcorn som vi poppade, så vi tittade på film och hade jättermysigt :) Det är inte ofta vi är ensamma hemma hos jonas, för dom är så många. Det va jättemysigt :)

Idag har vi inte gjort någonting. Vi sov till 12..Sen tittade vi lite på tv, och tvättade sängkläderna så dom är fräscha nu. Och sen gick vi till coop, öb och hemköp mest för att komma ut lite. Så handlade vi glass^^
 

Sen när vi kom hem, så skulle vi vara duktiga och städa på rummet. Det slutade med att jonas elgitarr välte och slog mig preciiiis vid sidan av ögat. Det gjorde ganska rejält ont, så nu har man bula också.

Och nu gör vi ingenting. Ska väl se på tv eller film snart eller något ^^








dåligt väder

idag skulle vi ju åkt till gusselby och varit där till på söndag för att fira midsommar. Men det är (var) ju såå dåligt väder idag, så vi stannade hemma. Eller iallafall jag och jonas och hans mamma. Resten av hans familj åkte dit idag på eftermiddagen^^  Vi kom på att vi skulle behöva tvätta lite till imorgon..Så jag och jonas håller på o tvättar nu. Nästa maskin e klar 2 inatt, så det blir sent idag..Som alla andra dagar ;P Vi har precis sett "barnen Baudelaires olycksaliga liv". Ganska sorglig, men den va bra :)

Imorse kunde inte jonas sova, så han klev upp 7 (!!) och började spela data, och det gjorde mig väldigt sur. För jag sov alltså inget heller, eftersom jag somnade 4 imorse. Aja sånt e livet.

Nu ska vi göra något för att hålla oss vakna. Typ gosa eller se på en till film eller något ^^

God natt för er som kommer i säng snart ;)

Marieberg :)

Idag så sov vi väldigt länge.. Skönt ^^ Sen tvättade vi lite, och fixade med disken. Sen gjorde vi lunch, och skulle åka till stan..Men det blev Marieberg istället eftersom hans mamma skulle dit ändå :)

jag köpte två presenter till Alex som fyller i augusti. Det är ett tag kvar, men hittade två saker jag bara va tvungen att köpa ;) Ett litet paket med 4 st småtavlor med bamse på, och en kofta :) T shirtar har dom ju säkert köpt mängder av i thailand, så det blir bra med en kofta till hösten ;) Älskling köpte en tshirt också, och ett linne ;)

Jag har jääätteont i huvudet! Vet inte var jag ska ta vägen. Ska se om det går över nu, har tagit en tablett. Sen ska jag se våra bästa år, som jag spelade in.

Imorgon åker vi till gusselby för att fira midsommar, och kommer hem på söndag.

                                                           
Jag och Eva  :)                                               Alex kofta : )


                                    
Kärlek <3                                                       tavlorna :)


                                                                                      
Linne                                                                  T shirt

Lugn dag

Skrev ett inlägg nyss, men det försvann! Så det här blir lite kortare ;P

Sov jättedåligt inatt. Jonas säng är för liten , och vi är ju vana vid att sova i min större säng så det blev trångt inatt. Så jag sov kanske 5 timmar inatt, så har varit väldigt trött idag ;P Men vi gjorde inte så mycket :) vi skulle åka till stan, men det började åska och regna..Så det blev inget med det ;P Ska åka imorgon istället om det blir fint väder;P

När vi gjorde lunch, så brände jag mig på stekpannan. Vet inte hur jag lyckades, men hela tummen svullnade och blev typ en korv. Och rött. Men nu gör det inte ont längre , men är FULT rött ;P Det var på vänster hand, precis som sprutan igår.  Är precis som att något inte vill att jag ska använda vänster hand ;P (är vänsterhänt)

Sen på kvällen så gick vi ut och gick i nästan två timmar. Jättemysigt:) Då hade det blivit fint väder också, och varmt :) Sen när vi kom hem så tittade vi på Tori and Dean: Inn love. Diggar det programmet ^^ Och sen skulle vi se "saving private ryan" men jag ville inte se den mer efter typ 45 minuter så jag satte mig här. Den är 3 timmar lång, och handlar om 2:a världskriget..Så det är bara massa döda och skjuta ändå, så jag hamnade här:D Och nu sitter jag och snackar med sofiii ;) Vi skriver olika saker man kan dricka, får se vem som vinner ;) Vi har hållit på i typ 15 min.. :)

image148

Promenad


image149

En trött och sliten Sophia utan smink^^  Och en lika trött Jonas ;)

image150

Jonas kisse :) checka svansen :O En dammvippa ^^


Framme hos älskling

träffade inte niklas och alex idag..Niklas tvättade, och Alex var hos sin mamma. men jag var på stan med mamma.. Vi bokade introduktionsutbildningen också:D ska gå den med Niklas på Upplands trafikskola den 12 Juli. Fanns inte tidigare. Sen blir det köra av ;) Skickade in ansökan om körkortstillståndet också, så det kommer väl någon gång nästa vecka. :)

Tog sprutan också. Gjorde faktiskt inte ont att bli stucken, men när sköterskan sprutade in lösningen gjorde det väldigt ont. Och efteråt gjorde det också väldigt ont. Så man kan inte röra min överarm nu, för det gör ont ;)

När jag kom fram till västerås, visade det sig att bussen som ja skulle ta vidare gick 20,00.. inte 19,30 .. så det blev en del väntan där. Och sen när jag väntar på den bussen, så kommer det en som det står karlstad på. Förrut stog det örebro på den ja åkte. Så jag stog snällt kvar och väntade. Sen kom ja på att det vore bäst att fråga så jag inte ska åka med den som det står karlstad på, eftersom ingen annan kom. Och så vare såklart, så hade jag inte frågat hade jag blivit stående i västerås. Roligt värre asså ;P 

Nu ska jag se film.. :)


Älskling

Idag åker jag till Älskling !   :D

Ska ta spruta också, det är inte lika kul...

Det hände något konstigt med min kropp inatt..Såg människor i rummet, mådde jätteilla och allt typ snurrade :S Vet inte vad som hände .. :S

Nu ska jag göra mej klar, sen kanske träffa Niklas och Alex...Sen stan och ta sprutan, sen åker jag till älskling :)

image147

Ahlgrens bilar

Någon annan som också blir beroende av ahlgrens bilar när man börjat äta dom ? :P


image146

Packat klart

Nu har jag i stort sett packat klart. Har lite små grejer kvar bara :)
Har inte gjort ett skit idag. :) haha , blev ingen städ på rummet. Har kollat på tv, och sett på Hajen 3. :P

Imorgon ska jag ta en spruta också . Usch hatar sprutor ! Ska ta vaccinet mot livmodershals cancer. Gardisil heter det tydligen. Sen ska jag ta bussen till älskling. Kommer hem om två veckor. Då börjar mitt sommarjobb ^^

Imorse kom Niklas och Alex hem också efter att ha varit i thailand i 3 veckor ju, så ska väl iväg och träffa dom senare troligen . Vill träffa dom innan jag åker ju.

Nu ska jag spela FIA :D haha.

Puss hejs <3


image145

regn

Idag har det regnat :) Faktiskt mysigt, då har jag tid med sånt ja behövt göra, men inte gjort ;P Som typ, städa på min byrå.. Packa till imorgon.. Se några ugly betty avsnitt^^

Sov länge idag, var verkligen trött.. Jätteskönt :)

Nu ska jag packa lite, har precis kollat vädret på aftonbladet. Verkar inte bli så mycket varmare nästa vecka..typ 15-20 grader, så får väl packa ner ganska varma kläder ;P Och något jag kan ha på midsommar :P


1,5 årsdag

idag är det min och Jonas 1,5 årsdag. (får se om inlägget publiceras efter 00,00..Då blir det igår ;) ) Det är iallfall den 16 Juni som jag menade;P  Vi firade ju inte den, får göra det någon annan dag.

Gjorde ett syntest till körkortstillståndet igår också..Ser jättebra på höger öga, men mycket sämre på vänster. Men jag blev godkänd iallfall. Det är ju det som räknas.

Imorgon bitti kommer alex och niklas hem från thailand också ! :D klockan 07,00 landar dom på arlanda. Ska antagligen träffa dom imorgon kväll :)  <3

Hela dagen har jag och Sofia spenderat med att typ.. Se film, tv, sjungit igenom ALLA låtarna på båda skivorna. Det har typ tagit sammanlagt 2,5 timme ;P haha jobbigt för rösten^^   Sen på kvällen var vi ute och flummade, var på lekplatser och gick till "stenen" som ligger så fint till ^^ Där pratade vi och bara umgicks. Massa kort blev det också. Som vanligt när det är vi två ;)  <3

Guud vad trött jag är. Nu ska jag sova. Det ska tydligen regna imorgon, vore faktiskt lite skönt att vakna till att det regnar, då kan man verkligen ta det lungt ;)

image144 

Min kisse ;)

Lägger upp några andra bilder ifrån idag när jag tagit emot dom av Sofia imorgon. För nu orkar jag inte mer.. Ska sova ;D

avslutnings pics

Jag har lagt upp en massa bilder från skolavslutningen på bilddagboken, kolla där istället. Tar så lång tid att ladda upp dom, så lägger bara upp ett kort på hela klassen här nere.

Jonas åkte hem imorse klockan 8,40..Så vi klev upp klockan 7 .. Vi va trötta då ^^

Jag och pappa har åkt runt lite med bilen, och handlat lite. Sen skulle vi tanka, och då hade pappa inte så mkt pengar på sig som han trodde, så han fick åka och hämta sitt kort och hämta ut mer pengar. Jag trodde ju så klart då att kvinnan i kassan tog hand om pengarna vi gav henne först.. Sen e dom borta! Antingen ljög hon i kassan, och tog dom själv.. Eller så snodde en kund dom. Aja skitsamma, vi behövde iallafall inte betala dom 90 spännen.. Men ändå. Dålig stil.

 Eller vad tycker ni ?



Ska gå och göra mat nu..:)



Klass 9C tar farväl ;P

image143


Träffa Sofia :)

Igår var kul, vi drack lite vin och sånt (nej inte mkt) jordgubbsvinet var godast :) Käkade tårta, åt god mat.. Fina blommor fick jag också :)

Nu har man slutat nian då. Känns lite..konstigt. Kommer aldrig mer träffa många av dom i min klass. (förlåt, förra klass)

Ska till Sarah och lägga in bilderna från igår nu snart, så lägger nog upp dom ikväll :)

Nu har jag och älskling duschat, och ska snart till gränby med Sofia Sötnöt :D <3

Puss hejs<3

Imorgon har jag och älskling varit tillsammans i 1,5 år, och förlovade i 6 månader också ;) <3


Sofia i tantkläder på Åhlens ;)

image142

frisyr

Såg att någon skrev att jag ser ut som en 10åring i min frisyr. Ja du, det roliga är att folk som inte vet hur gammal jag är tippar på 18-19 år. Antar att du menar att du inte ville vara taskig som du skrev, men så är läget.
 
Så du borde kanske se mig i verkligenheten först ;) Och jag brukar ha olika frisyrer, som kanske inte råkar synas på just dom korten jag lägger upp.

Ser jag äldre ut på det här kortet då ?



image140








Festen igår

Festen igår va rolig :) Det va lite mingel först, sen mat.. förrätten va inte god, men huvudrätten och deserten va good :D Lärarna (mentorerna för 9orna) uppträdde med en pjäs med sarkasm om hur vi är. Typ "får vi gå tidigare" "jag har tagit fel bok" osv osv. Ni vet ;) haha det va jätterolig, för dom klädde ut sig också :)
Efter det var det disco...Men runt 11 åkte jag, Sofia och Sarah hem, vi hade ont i fötterna och ryggen :P Väl hemma så spelade jag lite på jonas 360, sen somnade jag på hans mage runt 1 tror jag.

Idag efter skolan så åkte jag till stan och träffade Älskling, mamma, Emma , Eric (kusinerna). Jag skulle ha tag i brösttejp, men det va slut överallt :O Så jag har fått lösa det på ett annat sätt. (ska ha halterneckklänning imorgon) 

Tänkte också piffa upp klänningen med ett svart sidenband under brösten, men kom på det efter stan, men jag lånade ett mörkblått av sarah.. Så nu e klänningen mkt snyggare ^^ 

jag och Emma har bakat idag..Gjort 2 tårtor, och gjort kanelbullar :) hihi kul<3 

Nu har jag duschat, Emma är i duschen, och Eric och älskling spelar 360, så klart ;P

Imorgon klockan 06,30 ska jag kliva upp och göra mej klar ^^ Skönt asså.. Inte :D  Går ju ut 9an imorgon :)



Poosa lagom liksom ^^



Efter mkt dansande


9ornas bal.

Nu har jag och sofia gjort oss klara för att åka till balen :) Sötisar vi blev då:D haha


image136


image137


Lägger upp bättre bilder från digitalkameran imorgon tror jag :) nu ska vi snart dra. Hej då:D


migrän

Idag vaknade sophia med migrän. Inte så vidare skönt, eftersom jag skulle handlat idag efter skolan till på torsdag, och gå på balen ikväll.

har sovit fram till nu, det va ganska skönt. Har fortfarande lite ont, men jag hoppas det går över snart. Ryggen värker också, alltså ingen vidare bra kombination.

Ikväll blir det alltså niornas bal. Ska ha en rosa klänning på mej :) Sofia kommer hit runt halv 5, så gör vi oss klara. Hon ska låna en klänning av mej;) Den jag hade på vår ettårsdag.

Nu ska jag äta frukost, och se om huvudvärken går över.  hejdå:)

image135

klass 9c

image134



Vi på stranden i Danmark










Galen katt

Igår blev min katt tokig, jag råkade ställa ner stolen på hennes svans och SÄTTA MIG, så hon blev GALEN. Tyvärr var Jonas ben närmast, och det är väldigt stora o djupa sår på hans ben och händer nu..Aja, inte mycket att göra..Men katten har en bula på svansen, så hon gjorde det inte utan anledning. Jag har aldrig sett henne så galen, och ändå är hon 14 år gammal :O

Men men, till det bra. Vi gjorde pizza och åt, sen spelade vi fia och ja vann:D och sen spelade vi kort, bubblan och vändtia :)

jag och sarah gick inte på dom två första lektionerna, på hemkunskapen skulle vi bara städa och gympan typ ingenting. Så jag och jonas gick till henne och flummade och sjöng singstar :) Men i skolan köpte vi biljetterna till niornas bal imorgon :)

Efter skolan var jag och jonas på stan, och tittade lite, växlade tillbaka lite danska till svenska pengar. Sen hittade jag en klänning, har en likadan redan i rosa, men kunde inte motstå den ^^ Fast den här e liiite längre bara :P

Det är inte älsklings dag idag tror jag..Först så tappade han en tallrik på Jalla när vi ätit, och sen så hade han ner min Garnier tvättgel till ansiktet i golvet, så hela "pumpen" gick sönder. Stackars älskling. Men han hittade en spel han köpte , Prey, till sin 360. Det sitter han och spelar nu ;P

image132

image133

Söndag

Idag hade vi tänkt åka ut någonstans, eller åka till badet. Men det verkar som att det blir mest att ta det lugnt här hemma, och mysa.

Vaknade imorse och hade jätteont i ryggen, vet inte varför..Men men, får väl ta citodon som vanligt, och hoppas på att det går över.
 

Älskling sitter och spelar 360 just nu, men ja tror vi ska gå ner och göra pancakes:D Sen sätter vi väl oss ute och äter och myser ^^ 


student bilder.

Hittade två bilder ifrån Emmas student igår, på hennes bilddagbok. Kan ju som sagt inte lägga in mina bilder på min data, så tills jag får in dom hos någon annan tog jag iaf två därifrån :) Nu måste jag skynda mej o göra mej klar, för filmen börjar om 9 minuter ;P


image129

image130

Eurostop

Idag var jag, jonas, mamma och pappa till eurostop.. Det va ganska kul :) Vi storhandlade mest mat på Ica Maxi.

Sen har ju planerna blivit ändrade för mitt och jonas sommarlov, precis som vanligt när hans familj är inblandade. Vissa är ju bara rent utan idioter. Aja nog om det. Jag och jonas är iaf fortfarande tillsammans, fastän det verkade väldigt illa efter ett jättebråk igår. Men nu är allt löst, så det känns bra.

Ska se på en film på 3an med älskling nu, Mrs doubtfire tror jag den hette. =) 

När vi kommit hem, gjorde vi tacos, och satt på uteplatsen och åt..Då kröp det upp en JÄTTESTOR ekoxe ( en sorts skalbagge har jag nu lärt mig ) på min fot.. Jag typ skrek och fick panik när jag såg var det var. ( har ju fobi för kryp och spindlar ) Så jag satt med mina fötter i Jonas knä resten av middagen ^^
 
Finns väl inte så mycket mer att skriva, vi kanske ska åka till biltema imorgon och titta på lite bilgrejer till min bil :)

Lägger också in en bild på den nu:) Lilla pärlan. Vi har precis duschat, men nu ska vi se på filmen. Hejdå :)



image128

studenten

sitter hemma hos min kusin, hon tog studenten idag : )      så nu är vi hemma hos henne, och firar henne.  Jonas och pappa kommer hit snart också om typ en halvtimme...Vet inte vad jag och jonas ska hitta på nu i helgen..Inte på sommarlovet heller;P Jonas har ju fått spommarlov nu, och jag går ut nian om en vecka...känns bra :D

Ska fortsätta vara lite social nu, och sen spela fia med knuff och shots.

Lägger ut bilder från idag när jag lagt in dom någonstans ;P

Puss och kraaam

Bilder

Bilder från klassresan <3



Sarah och jag på tåget<3 



Universum



Sarah, Linnea, Ämma och Tim i kön till uppswinget



Frukost på båten :)



På båten<3



Stranden vid skit vandrarhemmet i danmark :)




Äckelrummet



Sarah, ämma och pojkarna på båten hem igen.

Har lagt ut mer bilder på bilddagboken..

Sophiaochjonas.bilddagboken.se       titta gärna ;D

klassresan.

Jaa då kommer jag skriva om vår klassresa för dom som vill läsa;) Lägger in bilder i ett senare inlägg, när ja lagt in dom på Sarahs data ;P

Måndag

 Sarah och hennes pappa skulle hämta mig halv sex, och dom kommer lite sent. då visar det sig att sarah försovit sig och vaknat 10 minuter (!!) innan dom skulle hämta mig. Men hon hann, och jag räddade typ hennes dag för att jag hade en kajalpenna i väskan, hon glömde sin hemma. Klockan 06,10 på morgonen satt vi på tåget mot stockholm, och bytte typ kl. 7,15 till X2000 som gick vidare till göteborg därifrån. Alla va jättetrötta, och men höll sig vakna ;P Jag och sarah flummade, tog massa kort. Vi somnade på tåget när det var 30 minuter kvar av resan, ganska onödigt, men skönt :) halv 11 var vi framme i göteborg, vi köpte ett kort som vi skulle ha, och lämnade sen våra väskor på hotellet. Efter det åt vi lunch i någon trädgård, det blev mc donalds för dom flesta ;P Sen fick vi gå runt i stan, jag och sarah irrade runt i nordstan med Pojkisarna ;) Universum var det sen, det va inte lika roligt som jag trodde det skulle vara.
Efter det var det höjdpunkten för dom flesta, liseberg. Jag åkte ju som sagt inget pga min rygg. Men dom andra åkte, jag tråkade mest. Spelade lite, vann en liiiten mus ;P klockan 20,00 när vi vart där i 3 timmar hade jag skitont i min rygg, och ville åka till hotellet. Först skulle jag få det, och sarah skulle följa med. Men sen ville pojkarna också åka dit med oss, och då fick vi inte. Och jag hade ont som vanligt. Men men, klockan 22 fick vi åka hem, tog spårvagnen till hotellet. Skitfina rum var det, och vi duschade och gjorde oss klara. min säng gick sönder :P haha så vi fick be om en ny. Sen gick vi till pojkarnas rum, och satt där och flummade i någon timme. Vi var i säng runt 1 typ. :D

Tisdag

Upp klockan 7, och iväg till färjan. Den tog typ fyra timmar, vi åt en brunch där som va skiitgood. Sen kollade vi på när killarna spelade på automater, och vi flummade runt på däck. Sarah och jag tänkte att vi skulle ut och ta lite luft, så vi ställer oss i hissen och tryckte på 7an, som utedäcket var på. Det händer inget, och vi idioter står där i typ 1,5 minut. Sen ser sarah att vi redan är på 7an, alltså var vi på 7an när vi klev in i hissen , men d fattaade inte vi. Så vi går ut ur hissen och Sarah säger : Framme med en glad min:D haha klockrent ;)
väl framme i danmark, får vi åka till ett vattenland. Skitkul tänkte vi, men vi trodde ju också att poolerna var uppvärmda. När vi kommer dit, är det typ världens äckligaste omklädningsrum, och poolerna var ISKALLA. Pojkarna var dom enda som badade. Vi andra gick runt på resten av parken, och åkte lite karuseller (ja jag med ;D ) och köpte glass och sånt.
Sen vidare till stället där vi skulle sova. Vi kommer dit, öppnar dörren till rummet och typ dör. Världens skabbigaste rum. Först ett skitfint hotell, sen det här!?:O Vi bestämde oss för att vara ute så mycket som möjligt, för att slippa rummet. Maten va också skabb, och vi tänkte gå ut o äta på kvällen. Pojkarna och vi gick runt i lilla byn och skrek " VI ÄR SVENSKA FANS ALLIHOPA!!" för att vi hatade typ danmark vid det tillfället. Det va tomt på gatorna, var e alla?:S vi tar oss till actionshouse och några spelade laser game. Sen till den underbara stranden! :D Skitfint, och tokstollarna Tim och Martin badade i det kalla vattnet. haha usch. Sen tillbaka till hotellet, och vi börjar göra oss klara för att gå ut på kvällen. Sen blir vi kallade till "möte" och då har Martin, Tim och Robin åkt fast med sprit. Vi får husarrest i typ en timme , men sen kunde vi till slut övertala lärarna om att vi måste ÄTA! Så jag , ämma, sarah och jesper med onda foten går ut i lökken byn. klockan va typ 22 då, men precis ALLT var stängt! helt sjukt. Vi går in på en pub, och frågar efter någonstans där vi kan äta, och en full äckelgubbe säger på danska "jämför hennes bröst med hennes" och pekar på mig och ämma. Jag fattade det inte, men det gjorde ämma. Vi går därifrån och hittar en annan kille, som sen säger åt en kompis att öppna sin pizzeria åt bara oss:D så vi fick våra pizzor till slut, mumsigt^^  Sen kommer äckelgubben och vi fick springa typ. Väl tillbaka på skitrummen var vi med killarna ett tag, sen sov vi.

Onsdag

Upp runt halv 8, åt en lika äckligt frukost som middagen dagen innan. Vi gick runt i stan lite, och sen gick jag och sarah till stranden och satt där och pratade och solade i typ 1 timme. Jättemysigt ^^ Sen lunch på skitvandrarhemmet igen, det enda som gick att äta var pommes frites. Sen buss till färjan, och jag ämma och sarah och pojkarna sitter och sjunger i hela bussen i typ 50 minuter av bussresan som var typ en timme. På färjan satt vi mest och spelade kort, sen sprang vi till tåget. På tåget sov vi mest:D Sen hemma:D Skitskönt. Sov 10 timmar inatt ... E helt slut i kroppen :P

Så gick det till för 9C :D  Lägger in bilder sen ;D

Söndag kväll.

Jaoo blev stan idag, och sen minigolf. Det va skitvarmt ute idag också, otroooligt skönt ;D

Har precis gjort frukosten och lunchen till imorgon på tåget och parken i Gbg...Baguetter ;P Sen har jag två små youghurtar också och plastsked, orka släpa på något i onödan. Sen att min väska e stupfull och någon kommer behöva sätta sig på den medans jag stänger, det är en annan sak ;P Haha kommer bli roligt det här^^

Först gbg imorgon, tåget går 05,50 imorgon bitti;) sen shopping, universum och sen liseberg. Sen kommer jag inte kunna åka något tyvärr, på grund av min rygg. Både mamma har sagt det, och jonas mamma (som e naprapat) har sagt det. Det känns ju lite tråkigt, eftersom både Sariish och småpojkarna kommer åka typ allt, men d kommer jag inte kunna göra.. Aja jag får väl hitta på något annat att göra.

Sen upp tidigt på tisdag morgon, och färja över till danmark. Sen vattenland där .. Och på onsdag valfritt i danmark, och sen e vi hemma igen på onsdag kväll :P

Ledig på torsdag också :)

Nu ska ja gå ut till bilen.

Byebye

image116

kärlek.

Bara för att du gör mej lycklig. Snart 1,5 år <3

image115



Du får mig att le, jag älskar att leva
det ska vara vi för evigt
bara jag och du
hand i hand



Bil Bil Bil

haha jag är överlycklig över min lilla pärla^^ Ska gå o kolla på den IGEN sen innan jag åker till stan, men nu ska jag in i duschen. Sen ska jag till stan, och sen spela minigolf..Sen kanske städa bilen:P Och sen packa :P haha :P



image114

Sophias egna pärla.

Nu ere då så, att vi köpte en bil åt mig idag ;D En nissan micra, röd. Sollucka, ny stereo..Skitsöt ;D aaaahh ja e typ överlycklig nu;D Lägger in bilder på den sen, har inte tagit något kort. Ska åka iväg och fixa spolarvätska och bensin och sånt till den nu snart.

Sophia är glad !


Bilköp.

Idag ska ja kolla på två bilar jag kanske ska köpa..Ska bli kul :) Hoppas att någon av dom duger iallfall...sov till kvart i elva också, det är ännu roligare ;D

Vad tror nii?? en mitshubitchi ( vet inte hur det stavas) eller en nissan ? :P svårt val, båda har fördelar...

tjuvlyssnat.

Har tråkigt så tänkte lägga ut en rolig konversation som ja hittade på tjuvlyssnat.se  :P

Buss 518 mot Kista

Flicka ~4: Mamma, varför är min snopp så liten?
Mamman: Du har inte en snopp, du har en snippa.
Flickan (högt): Jag har visst en snopp och den är liten! Varför är inte den lika stor som pappas?
Mamman (tyst): Du har en snippa!
Dottern (nästan skrikandes): Jag har en SNOPP och när jag blir stor ska den växa, precis som pappas!!

haha klockrent :D

och ett litet citat: People change. Things go wrong. Shit happends. Life goes on.

eller har jag fel?


Shopping.

Idag på eftermiddagen blev det lite shopping med mamma. Mamma har ju vart hos läkaren och fått en spruta RAKT IN I knät, kortoson spruta..det gjorde tydligen skitont. Jag handlade ett linne, strumpbyxor och sånt ssmått och gott ;D Sen köpte vi jordgubbar, SÅ KLART, och åt på burger king. Vi köpte också present till min kusin student. Vi växlade också inte pengar till danska kronor till skolresan ;P

Mamma har också hämtat ut vaccin mot livmodershalscancer, som ja ska ta tre sprutor. På apoteket hämtade hon ut medicin åt mej (inklusive sprutorna för typ 3000) för 3,700 spänn. men jag har hämtat ut så mycket medicin på apoteket tidigare så det går på något högkostnads skydd, så hon betalade bara 700 kr. Helt otroligt fan. Men bra, annars skulle det bli jävligt dyrt.

har också hittat en bil jag ska kolla på imorgon, får se om ja köper den. Beror ju på om jag får någon som kan köra hem den åt mig. En saab är det:P 

 image113

Linnet jag köpte, dålig cambild jag vet. min cam har fuckat sig, så färgerna e cp.