Halka

Igår på gympan så hade vi någon typ av lagkamp. Det var faktiskt kul, men mycket var svårt. Jag var inte med på allt, eftersom jag fick jätteont i ryggen. Men då peppade jag på resten av mitt lag istället :) När jag åkte hem sen, så orkade jag inte byta om till klänningen igen, så jag hade mjukisbyxorna på mig. Det var ju ändå sista lektionen. Ishalt ute var det också, is och regn. Så efter att ha vrickat foten två gånger, så är jag nästan hemma. Vips, så halkar jag och smäller i rumpestumpen! Haha. Egentligen var det inte så kul, men en tant började blev typ jätterädd och försökte hjälpa mig upp , men jag svarade bara att det gick bra. Landade i en vattenpöl också...Tur att jag hade mjukisarna, dom tog en del av smällen tror jag. Så idag har jag jätteont i rumpan, och vänster lår/ben. Det var vänster som drabbades värst. Snygga blåmärken lär jag få i alla fall ;) 

Fick reda på att vi inte har någon engelska nästa fredag, så i princip börjar vi  13,45 och slutar 16,40. Ska prata med Göran och fråga om vi inte kan flytta sista lektionen till morgonen istället, eftersom det var ett förslag ifrån början. Det skulle ju kännas lite skönare..  Jag ska ju åka till Jonas med, så desto tidigare vi slutar desto lättare blir det för mig :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, dom andra har språk så jag sitter här i biblioteket. Sen skulle Markus komma hit så skulle vi äta...Försöka hitta Frida i matsalsvimlet också. Efter det ska vi svara på frågorna till samhällsprovet, jag pratade med honom idag och kan man frågorna väldigt bra så har man ett VG. Så det ska jag satsa på :) Läsa boken lite också, men plugga in frågorna i första hand. 

Efter skolan ska jag kanske med till Fannys pojkvän, och röka vattenpipa. Har aldrig provat det, så det kan ju bli kul :P haha.

Lägger in en bild på mig och Fanny ifrån igår :)

image409

Julshopping och öppna dörrar på bussen

Idag så när jag åkte till skolan, så var det väldigt fullt på bussen. Så jag fick stå upp, och det var fullt i gångarna så jag stog vid dörrarna. När bussen stannat vid Stadshuset så stängde inte dörrarna sig..men jag tänkte att han kan ju inte åka iväg med dörrarna öppna. Tror ni inte han gjorde det !? :O Hade han tvärbromsat eller något så kunde man ju åkt ut genom dörrarna! Men efter typ 100-200 meter så stannade han , och stängde dom. Men ändå. Det va inte så kul.

Efter skolan så träffade jag Mamma och Alex på stan. Vi tittade på H&M, vi köpte julklappar åt alex. En del av det iallafall, bara leksaker kvar. Kläddelen är avklarad. Blev ett par jättesnygga byxor, och en tröja till. Sen ett par strumpor som han själv fick välja, och en pyjamas. Jag köpte också lite grejer, ett par strumpbyxor, som är tjockare än leggings. Så jag inte fryser nu i vinter. Och två bastoppar, en vit och en mörkgrön. Och tre par trosor. Sen så åt vi på Burger king, och efter det gick jag till grekiskan och dom åkte hem.
Känns som att jag kommit en bit på grekiskan, kan mer nu i alla fall. Kan läsa det mesta, det är kul. Skriva är ju mycket svårare, men det kommer det med.

image405

image406

image407

image408

Dans

Idag var det dans igen. Jag hängde inte med alls, har inte varit med på två gånger så var helt lost..Men ska öva med Sofia på lördag :) Känns lite bättre då iallafall. Det är ju en liten uppvisning nästa gång, men det verkar inte som att så många kommer. Jag hoppas på det iallafall :)

Imorgon är det grekiska också, tror jag stannar på stan emellan..Ska träffa Mamma och Alex, hon skulle hämta honom från dagis. Vi hade några kuponger på H&M som vi ska använda, dom går ut imorgon så det kan ju vara smart. Känns bra att handla lite julklappar nu, så slipper man ut i hysterin dom typ sista två veckorna. Eller vad tycker ni? Jag har kommit på vad jag ska köpa till min storebror också. En brödrost, haha. Han vill ju ha en, så det blir nog bra.

Det har inte blivit något plugg idag heller! Får ta och skärpa mig nu. Måste plugga imorgon kväll då. Då är det inget program som måste ses iallafall :)


Jag ska börja märka bilderna jag lägger ut på Alex, eftersom det finns många sjuka människor här i världen.
En bild på mig och Alex julen 05
image404

Resursdag

Idag är det resursdag i skolan, så alla som inte har något prov/omprov att göra är lediga. Underbart skönt :) Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på, ska väl plugga lite samhällskunksap tror jag. Sen packar jag väl ihop danskläderna, och åker till stan och tittar på julklappar innan dansen  =) Såg att dom hade fraktfritt på CDON, fick ett mail om det..Så har tittat lite där, och hittat två böcker till min bror och en film till Jonas. Perfekt. :)
Men har en del kvar, till Sofia, mamma, pappa och lite åt Alex.  Alex är ju lätt egentligen, bara köpa någon bil eller någon så blir han glad. Fasters solstråle är ju hemma på julafton i år ! <3

jag har ju skaffat msn i mobilen, det var gratis i tre månader om man testade. Men det funkar jättedåligt..När man har ett namn på msn i datorn, så hänger inte alltid det med när man loggar in på mobilen så det kan vara ett namn som man inte haft på länge. Och det går inte att byta namn på mobilen eller. Sen ibland så skickas inte meddelandena, eller tas emot utan att jag får reda på det. Och så funkar det inte alltid, det är bara ibland det går. Så tror inte jag ska fortsätta efter dom här tre månaderna, känns inte värt att betala när det ändå krånglar så mycket.


Nu ska jag gå och göra lunch, och läsa lite samhälle sen. Ikväll är det ju Desperate housewifes och Ugly Betty så då hinner man ju inte läsa något :D

image403

Bio

Idag var det bio med klassen som gällde. En dokumentär om tre kvinnor, domare, advokat och polis som kämpade för att hjälpa kvinnor och barn som blir misshandlade , våldtagna etc nere i Afrika. Jag trodde den skulle vara bättre..Den va ganska seg. Men Markus "AAAAA" ljud gjorde stämningen liite roligare =)
Efter bion så gick jag, Fanny, Cissi, Frida, Ronald och Markus och åt på Jalla. Där hade jag ut min dricka så den träffade Fannys stövel. Sorry gumman!<3 Men den gick nog bra, förutom att alla glodde när vi bytte bord.

När vi kom tillbaka till skolan hade jag bara svenska, sen slutade jag. Så en ganska lugn dag. Fick reda på att vi inte har någon svenska på torsdag eller måndag, så nästa måndag slutar jag 13,15. Great!

Pratade nyss med älskling..Han får knappt något skadestånd.. Stackars älskling<3 Önskar jag kunde vara där och krama om dig och trösta dig. Gubben min.  

Nu ska jag fortsätta läsa lite samhälle, har prov nästa tisdag. Puss hejs

image398

image399


image400

image401

image402

Bilder

image392

Alex med mina leggings på huvudet i torsdags, Haha!

image393

Puss älskling

image394

Kinky, baby

image395

Jonas kock

image396

Såhär fint var det när jag kom hem nyss =)

image397

Och till sist, en egobild. Såklart.

Shopping

Idag har jag och Jonas varit på stan ... :) Mysigt värre. Jag handlade en julklapp till Alex, en jättesöt mössa..Sen ett par leggings. Jonas köpte också lite julklappar. Det snöar ute just nu, mysigt. Känns mer som att julen närmar sig då..

Jag kommer inte lägga in bilderna från i helgen försen på måndag, eftersom jag inte har sladden med mig hit. Nu ska jag gå igen, vi ska se på Släkten är Värre nu, sen efter det se supersugen. Nu börjar det.

Puss

Skriver senare

Skriver senare :) ska till stan nu.

Puss

Demostration

Idag var det demostration för att bevara JK! Gud så vi skrek. Alla är nog hesa imorgon tror jag..Hoppas iallafall att dom lyssnade.

Var på grekiskan nu på kvällen, som vanligt..Men jag brydde mig inte så mycket, utan satt och läste till naturprovet imorgon istället så fick han rabbla på. =)  har precis duschat, ska plugga natur sen. Provet är imorgon bitti, men det känns ganska okej ändå :)


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att skriva.. Ha en bra kväll! :)


image389

Sophia

image390

Rena grekiskan. Haha

image391


Bevara JK på celsius!

Julklappstips


Jag och älskling bestämt att vi åker till Stockholm och myser på vår 2 årsdag :) Just nu sitter jag och väntar på att en kille ska komma och titta på micran, han ska typ köpa den som reservdels bil.  Annars skrotar vi den. Han skulle kommit runt 20,00 men fick punka på vägen, så han är på väg nu.

Jag behöver hjälp med julklapps tips! Till..

Mamma
Pappa
Storebror   (36 år)
Sofia    (16 år)
Alex   (3 år)
Älskling

Några tips? Kom igen nu.

image387

image388

Blockera kommentarer


Jag har varit hemma idag, kände att jag inte ville rusa tillbaka till skolan...Orkar inte sjukna igen om efter att ha varit sjuk i nästan en vecka.  Men jag åkte till skolan och hämtade lite böcker iallafall :) Ska plugga till naturprovet på torsdag.

Vi ska åka och lämna micran på skroten också..Ska bara få Niklas hit eftersom vi måste bogsera den. Lite duktig har jag varit idag iallafall, har tvättat två maskiner och plockat lite. Saknar mina sötnosar i skolan, så det ska bli kul att komma tillbaka imorgon iallafall :)

Ska till tandläkaren imorgon. Sista gången sa dom, känns bra att få bort den (onämnda). Sen dansen ! Tror jag ska gå på den i allafall..Annars går jag nog dit och tittar, för jag är ju fortfarande förkyld. Men vill inte missa mer, så jag går dit med Sofia och tittar annars.


Förresten, nu tar jag och blockerar alla jobbiga kommentarer från Koala o Company, dom beter sig så otroligt omoget, så nog med uppmärksamhet för dom.

Puss hejs

image386






Helgen är över

Nu är helgen slut..Igen. Tråkigt nog. Tiden går så fort nu för tiden, känns lite konstigt...

Jag köpte iallafall klänningen på Gina i lördags :) Jag avgudar den! Såå fin. Vi har varit ute och åkt me bilen mkt dom här dagarna..Typ elgiganten, kollade på tv. Sen var vi till ÖB och handlade lite små grejer...Och nu på kvällen var vi på Willys och handlade till veckan. I lördags var vi på Maxi och gränby C också.


Jonas åkte hem idag med. Men vi träffas på fredag igen :) Ska ha jättemysigt då. I fredags var vår 23 månaders dag också ! :) Sötnos<3

Anna, du frågade vad jag tyckte om Grekland hållning till djur. Måste bara fråga, läste du någonstans att jag är halvgrekisk eller varför just Grekland? :P Iallafall, jag tycker dom behandlar sina djur ganska hemskt. Dom har ingen respekt för dom alls. När jag var där så var det väldigt många hemlösa hundar ute och strök, så smala så man såg deras revben. Många av dom var ju jätte agressiva eftersom folk slår dom och sånt. Så jag tycker det är hemskt, men tyvärr inget jag kan göra något åt. 

image382

image383

image384

image385



Klänning

Hittade en jättesöt klänning på Gina igår ! :) Ska åka och köpa den på stan snart, väntar bara på pappa, niklas och alex. Vi tar bilen dit, sen vidare till Gränby C och tittar där lite..Ska hjälpa Niklas köpa en present till en 4 åring som dom ska på kalas hos senare idag :P

Igår var väldigt skönt , vi gjorde verkligen ingenting. Bakade en äppelpaj. Jag åt på för första gången på två dagar, det var ganska .. roligt faktiskt. Sen såg vi på tv, men vi lag oss ganska tidigt..
Både jag och Jonas behövde det .. Så vi har varit vakna sen halv 9 imorse.

Vi fick jätte goda parfymer av pappa från Greece också:) Jag fick Lacoste - Touch of pink, och Jonas fick Hugo Boss - Soul


Nu ska jag göra mig klar :) 

Jag älskar dig Jonas.

image380  image381

Halsont

Jag har ingen feber, och inte ont på något sätt i kroppen. Men min hals gör så jävla ont! Varför släpper det inte för ?? Har säkert halsfluss eller något..Jättejobbigt.

Just nu är Jonas , Björn och Eva på väg hit till Uppsala för rättegången som börjar klockan 9. Lycka till älskling!
Själv ska jag på engelskaprovet 9,20. Har verkligen ingen lust, kan knappt prata alls..Och så kommer folk fråga varför jag ska hem igen, och så kan jag knappt svara. Usch, vill ha tillbaka min röst. Har inte sjungt på tre dagar nu eller. Det kommer ju ingen ljud ur min hals alls.

Sov väl ganska hyfsat inatt, men vaknade halv sju och kunde inte somna om. Så jag gick in i duschen och satte mig här efter det, min buss går inte försen 8,40 så jag har ju ganska lång tid på mig. Funderar hur det ska gå på provet eftersom jag levt på bara te och vatten i två dagar, min hjärna borde ju inte orka tänka alls. .

Såhär tråkigt kan man ha när man inte kan somna.

image378

image379


förlovning

Asså palla med det här. Mina föräldrar har varit förlovade i 35 år. Det finns ingen lag på att man måste gifta sig för att man förlovat sig. Jag vet många par som är vuxna och förlovade, men valt att inte gifta sig. Jag och Jonas kommer gifta oss någon gång i framtiden, men det är helt upp till oss om vi vill förlova oss nu eller senare.
Haha, att folk orkar. Anonym, din IP är ifrån FINLAND. Där kanske man inte vågar visa sin kärlek.

Jag är förlovad med Jonas, och jag är stolt över det. Inget att skämmas över alls. Och det är inte alls oseriöst, man springer inte och köper dyra ringar bara för att det är roligt. Det finns heller inga regler på att förhållandet inte kommer hålla, bara för att man är ung.

Lever verkligen samhället kvar på 1800 talet eller är det bara ni som inte fått ett ligg eller nåt?

Piggare

Jag är mycket piggare idag. Sov dåligt inatt med, vaknade varannan timme ungefär..Men sen runt 5, så vaknade jag och kunde inte somna om. Gick upp och tog en dusch, och två treo. Somnade runt 6-halv 7 igen. Sen sov jag ändå till 10 :O Så antingen hjälpte treon väldigt bra, eller så blev jag konstigt nog frisk..För nu är febern borta..Halsen gör mindre ont också. Men det mesta av huvudvärken är borta. Jätteskönt!

Igår en halvtimme innan jag skulle till mötet, så fick jag sms av Sofia.

-Är du hemma? :D
- Japp, men ska dra om en halvtimme.. Dådå? :P
-Okej. Suprise suprise! ;)
-Vad ? :O
(efter typ 10 minuter) - Gå ut och titta på din brevlåda, jag tror tomten har blivit senil och glömt att julafton är i december ;)
Jag gick ut, och hittade ett jättegulligt paket på brevlådan. I det låg en söt apa nyckelring! Jag blev jätteglad :D :D piggade upp mig jättemycket ! Vilken bästis man har :) Sen när jag skrev att jag ska köpa något åt henne med, när jag blir frisk nog att orka åka till stan så sa hon att jag inte behövde det, utan bara skulle lova att vi träffades snart igen och hittade på något kul! Såå gulligt <3

Mötet gick inte så bra heller förresten. Tydligen har rektorn fått ett mejl om att det kommer flyttas. Men vi ska försöka att bekämpa det iallafall. Hon ifrån radio ringde mig nyss också :O Snacka om att jag blev lite..rädd. Men hon ställde några frågor bara. Inte så svåra. Sen sa jag åt henne att ringa Cissi för hon ville prata med någon av föräldrarna som valdes till föräldragruppen, och Cissis mamma är med där.

Ska plugga lite engelska idag, och sen städa också. Vara inne tror jag, nu när jag börjar bli frisk :)

Paketet :)
image377

Föräldramöte

Haha, det skriiiiker avundsjuka lååång väg. " Vissa tar ju vad dom får". Haha, patetiskt. Du vet ingenting om varken mig eller Jonas. Förlovning är ett bevis på kärlek, ingenting annat. Men andra har ju inget annat för sig än att lägga sig i andras liv. (För dom har ju inget själva)

Nu har jag precis duschat för fjärde gången idag. Det är så otroligt skönt när man har feber, konstigt nog :) Har snackat med Fanny och så, så det mesta är klart inför mötet ikväll. Hoppas jag hinner bli liite bättre iallafall, för just nu kan jag knapp stå upp.

När jag kommer hem ska jag plugga till engelska provet på fredag. Och se en äventyrsfilm jag lånade av Niklas. Noah Ark. Är ju inte religiös, men den kanske är bra att slö titta på. Jätteskönt att vara ledig imorgon, eftersom jag hade ändå inte kunnat gå till skolan. Hoppas bara jag blir frisk till på fredag.. Vill ju göra någonting roligt i helgen =)



Liten-Stor  (älskar den bilden)
image376

Sjuk

Har knappt sovit någonting inatt. Sov kanske tre timmar sammanlagt, resten av tiden har jag skakat och kämpat för att inte huvudet skulle sprängas.. Med Ipren så blir febern bättre i allafall, så jag kommer gå på mötet ikväll. Men ingen skola för mig i övrigt.

Älskling kommer på fredag också. Och Eva och Björn. Skojjsigt..Vet inte vad jag och Jonas ska hitta på i helgen. (Hoppas bara jag är frisk till dess)

Nu ska jag fortsätta dricka te, och lägga mig under täcket ett tag.

(BTW, det är mitt val och ingen annans om jag vill vara förlovad. Vissa personer kan faktiskt hitta sin sanna kärlek i ung ålder)

image375

Sjuk

Ja, som rubriken lyder så har jag blivit sjuk.. Som dom flesta andra i detta avlånga kalla land^^  Började imorse med att jag kände mig konstig i halsen, sen har det bara fått utför. Så jag åkte hem runt halv 11, sen så åt jag med mamma och Alex.. Ska lägga mig i sängen och vila snart, men ska skriva klart mitt arbete om Heliga Birgitta först. Nästan klar nu, bara resultatet kvar. Jag har feber också, vet inte hur mycket men..Tog två tabletter så det går väl över.

Jonas är också sjuk..Han ringde mig och sa det. Stackars älskling <3 Han som måste bli frisk till på fredag då han ska på rättegången också. Men det tror jag går bra, i värsta fall får han ta tabletter så han mår bra under rättegången i alla fall.

Jag har verkligen blivit dålig på att komma i säng i tid. I tre nätter i rad har jag kommit i säng mellan 1-1,30. Det är ju helt sjukt. Inte så konstig att man blir sjuk, jag sover ju typ ingenting. Men det är mitt eget fel, och det vet jag. Ska försöka bättra mig på den fronten.

Ska sova hos bror ikväll också. Mamma jobbar natt, och jag tänker inte sova ensam. Så han sa att jag kunde sova hos honom och Alex :) Han är fortfarande sjuk, men hans feber är borta iallafall. Det går bara runt i vår familj just nu. Feber och förkylning.

Imorgon är föräldramötet som jag och Fanny ska hålla. Ska bli spännande, bara vi kommer över nervositeten :P haha. Men det kommer gå bra sötnos :) <3

Nu ska jag fortsätta skriva, sen gå och lägga mig. Blir inget mer inlägg idag, eftersom jag går hem till Niklas och Alex sen.

Bilden är tagen imorse, innan jag gick till skolan.
image374




Alex

Idag har jag hand om Alex, som är sjuk. Han har feber, och är jätteförkyld. Just nu sover han, han har sovit i över en timme..Jag såg reprisen av DH under tiden. När min bror slutat jobba ska vi åka till Gränby C, han skulle köpa kläder tydligen :P

Vi var ut en promenad till Centrum, gud va halt det är ute! Riktigt farligt. Jag höll på att halka flera gånger, Alex också. Så han fick mest sitta i vagnen. Vi köpte inget, bara en ny nappflaska som Alex fick välja ut själv. Blev en röd med hundar på.

Igår var jättetrevligt, tänkte bara tillägga det :)

Nu ska jag gå och stänga av diskmaskinen medans han fortfarande sover.


image371

image370

image373

image372

Filmkväll

Här är lite bilder ifrån ikväll :)

image356

Fanny gör deg :)

image357

Snö!

image358


Sophia och Fanny <3

image359

Klar pizza

image368

Det hade jag på mig :)


image361

Kolla pizzan!

image362

Fanny spänner ;)

image363

Mat :)

image364

Cissi sjunger och Fanny :D

image365

Jag och Fanny satte oss i min säng och tittade på Beck -  I guds namn

image366
Kajsa och Fannys hand :)

Lördag

Idag är det filmkväll som gäller! :) Mysigt värre. Fanny kommer om någon timme, resten kommer runt halv 4. När Fanny kommer ska vi planera inför föräldramötet, som jag och hon har kallat till.
Dom vill ju nämligen flytta JK till andra skolor, inte få vara kvar på Celcius.Vi har bara gått där 3 månader, och dom ska redan flytta oss. Kunde dom (politikerna) inte tänkt på det lite tidigare!? Vi kommer ju få nya lärare, miljö, allt ju.. Så vi har fixat namninsamlingar..Och nu har jag och Fanny kallat till ett föräldramöte som vi ska leda. Känns lite..moget. Men det går nog bra :)

Sen ska vi göra pizza och sånt. Duka.

Jag tappade ju ett glas inne i badrummet i torsdags. idag har jag trampat in tre glasbitar i foten. Gör lite småont..Det hjälper inte att dammsuga, det försvinner aldrig känns det som..

Fanny som gravid ??

image354
Neej, hon kan bara spänna ut magen så hon ser gravid ut :)


Vi mysfikade igår på lunchrasten :)

image355

Älskar er Girlieooos

Den där första skoldagen. Den 21:a august 2007, då jag började på en ny skola. En ny linje. Gymnasiet. Allt var nytt. Kunde jag då ana att jag några veckor senare skulle börja umgås med världens underbaraste trio? Ni tjejer är underbara. Ni sprider glädje, ni gör skoldagen värd att fortsätta igenom. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er på dagarna. Det finns liksom inget dåligt med er. Vi är alla så olika egentligen, men ändå hör vi ihop på något sätt.

Frida - Frida sötnos! Du med ditt härliga skratt. Du kan verkligen liva upp stämningen. Vad vore mornarna utan dig sittandes vid skåpet?

Fanny -  Du och jag Gumman. Vi kan prata om det mesta. Vi tänker likadant, och jag är så glad att jag träffade dig! En skoldag utan dig bredvid mig finns inte.

Cissi - Cissi gumman. Vi är så lika, men ändå så olika. Vad vore lunchen utan alla dina konstiga kombinationer av mat? Du har gett mig många goda skratt, och fått mig att prova mycket jag aldrig provat annars ;)

Jag älskar er tjejer. Ingen Sophia utan er.

image351

image352

image353



Skola

Nu sitter jag i skolan, dom andra har språk.. Dom slutar om en kvart, då ska vi nog äta lunch :) Sen har vi rast till kvart över ett.. Blir väl biblioteket som vanligt. Kamakazekaninerna ;)

Mamma har ringt till parkeringsbolaget. Dom säger att det sitter en skylt i början av infarten, vilket vi inte har sett. Tycker det är väldigt dåligt av dom att inte skylta nogrannare, ny måste vi betala dom böterna. Har vi otur, har det kommit en till idag eftersom vi inte har flyttat den. Det är min bror som måste göra det, och han kommer ikväll. Isåfall blir det 1050 kr i onödan. Usch, känns lite jobbigt faktiskt.

Mamma är sjuk också. Någon blandning av influensa och vinterkräksjukan. Alex likaså. Jag hoppas inte jag åker på den, vill verkligen inte bli sjuk. Så mycket som händer i skolan också, man har inte "råd" att vara borta.

Jag och Fanny ska anmäla oss om att få åka som utbytesstudenter till USA. Vi ska skriva en riktigt satsig motivation, haha. Nej, men det vore ju rolig att åka dit med Sötnosen :)

Imorgon ska det vara filmkväll hemma hos mig. Cissi, Fanny, Ronald, Markus och kanske Frida också. :) Fanny kommer lite tidigare til mig, så vi ska börja göra hemmagjord pizza. Mumsigt värre! Sen ska vi se The hills have eyes 1. Säkert någon mer också. Beror på hur länge dom stannar.

Nu blev det ett långt inlägg, men kände att det var mycket som hade hänt :)

Puss (det blir en somrig bild på mina fötter från i somras, som jag hittade på bilddagboken. Kan behövas lite sommarminnen i det dystra höst sverige.)
image350

Parkeringsbolag

Jävla parkeringbolaget har gett mig parkerings böter på Micran fastän det är en gratis parkering!! Det förstörde min dag, som började bra.

Matteprovet gick bra..Faktiskt. Har ingen lust att skriva nu, skriver kanske senare.

image348

image349


Grekiska

Mitt tålamod med grekiska lektionerna börjar ta slut. Läs konversationen nedan:

Jag:   Vangelis, kan inte jag få en text och läsa själv istället för att jag går igenom grammatiken med er?
V:   Nej det är ju grammatiken vi går igenom. Den är viktig.
Jag:   Men varför ska jag lära mig grammatiken när jag ändå inte kan skriva? Det är ju bättre att jag lär mig läsa och skriva ordentligt först innan jag börjar med grammatiken.
V:   Inte nu, den här gången. Jag har inte med mig något.
Jag:   Nästa gång då?
V:   Kanske. Du får se.

Men fattar han verkligen ingenting?

När jag höll på i badrumsskåpet idag, så rev jag på mig kanten till skåpdörren. Har ett ganska fult "sår" nu.  Fick reda på att historia uppsatsen är till onsdag nästa vecka istället för till på fredag, så jag ska skriva på den i helgen istället. Känns skönt, hade inte riktigt fått till uppsatsen annars. Samhällsarbetet är ju precis avslutat , och så kommer matteproven. Så det känns bättre för mig.

Imorse hade vi Sveriges Justitekansler på besök i JK klasserna. Göran Lambertz. Var riktigt intressant faktiskt :) Hoppas han kommer någon mer gång, vore roligt.

Sovmorgon till 9,40 imorgon också ! Välbehövligt. Helgen känns inte så långt borta längre. Vad jag ska hitta på då är en annan sak, men någonting kommer man alltid på.

Nu ska jag titta lite på tv, sen lägga mig och sova tänkte jag :)

Godnatt


Första bilden är på mitt rivmärke efter skåpet, och andra bilden är en jättesöt bild på Alex när han va nästan precis ett år ! Fasters ögonsten<3

image346



image347


Kort dag

Idag var en kort dag, jätteskönt. Vi hade ingen drama, så jag slutade halv 12. =)


Ska åka på grekiskan sen också. Har ingen lust att gå ut i kylan igen..Men jag måste nog det. Åt precis lunch, Ris, tonfisk och bönor. Jag älskar verkligen bönor. Världens godaste.

Ska nog passa på att skriva på uppsatsen i historia.. När jag ändå kom hem lite tidigare :) Pappa kom inte hem igår, det var någon fel med biljetten. Får se när han kommer hem.

Pratade just med älskling, och blocken jag letat efter fanns hos honom! Dom har varit slut jättelänge.
Så han fick köpa 10 st nu. Haha, stackare.

Nu ska jag skriva lite :)



 image343



image344


image345


Skolan

Sitter i skolan nu, dom andra har B språk.. Jag var lika trött imorse. Somnade runt 12 igår. Förstår inte varför det är så svårt att lägga sig i tid?

Idag har jag iallafall dans med Sofia :D Har saknat den filuren :D  Pappa kommer hem ifrån grekland efter 6 månader också.

Måste plugga Matte. Skriva historian. Engelskan. Blä.

Hejdå

snabbis

Jag skriver ett snabbt inlägg:P

har precis gjort klart samgrejen. Har tagit lång tid, sen har jag fixat med loggboken för att göra den snygg. Gud, just nu känns det som att skolan tar kål på mig. Och lovet är precis över också. Långt kvar..Grått ute, trist. Nej usch, ge mig sommar och sommarlov. Skulle pluggat till matten också, men har inte orkat. Jag är otroligt trött, somnade halv två igår natt. Ska lägga mig nu, ska bara dricka upp mitt te och göra mig klar.

Förresten, vill ni veta höjden av klantighet? Jag har glömt mina nycklar hos Jonas. Jättelyckat. Så fick fixa fram och leta efter en extranyckel till skåpet, och hem hit igår kväll. Ibland förstår jag inte hur jag lyckas?
På senaste tiden har jag liksom..glömt saker som är viktiga, glömt saker som jag skulle kommit ihåg förrut. Känns konstigt. Vet inte om det är stressen.


Imorgon får jag iallafall träffa Sofia! :D Dansen ju :)

Sofia med min kisse miss :D

image342





Mycket att göra

Jag har mycket att göra, och har ont i huvudet. Vet att jag skrivit dåligt, men skriver igen när allt är i ordning!


Puss läsare<3

Rubrik?

Igår var vi på stan hela dagen nästan sen så åt vi På Almby Pizzeria. :)  På kvällen gjorde vi inte så mycket. Spelade lite och tittade på CSI miami.

Idag har vi inte gjort någonting alls. Hur skönt som helst. Vi ska åka upp på stan och käka middag snart, sen vet jag inte vad vi hittar på. Lite nytta har jag iallafall gjort. Jag har skrivit klart om Osmo Vallo och loggboken om arbetet. Känns skönt. Skulle behöva plugga matte också så jag får nog göra det när vi kommer hem igen.

Igår snaggade Jonas sig. Haha, gud vad annorlunda det blev, men såklart lika snygg ;) Jonas ena katt, Tussi är urgullig. Hon är stor som en boll, men är bara runt 5 månader. Haha, så söt. Se själva.

image340


image339

stan

Idag fyller Matilda, Jonas syster år. Jag tror inte vi ska göra något speciellt, släkten kommer i helgen så det blir mer fira då.

Jag och Jonas ska åka till stan med Anton. Han ska lämna in sina jobbpapper. Han skulle egentligen gjort det den sista oktober, men han var ju inte hemma då så det får bli nu istället.

Förresten så har åtal väckts mot killen som misshandlade Jonas. Vet inte när rättegången blir, men jag hoppas det går bra iallafall.


Nu ska jag hjälpa Jonas göra mat, sen ska vi åka :)

 Den sista bilden är på koftan jag köpte :)


image335

image336


image338