valborg

Yes, valborg it is! Ska bli grymt kul! Jonas står i duschen nu, jag ska snart börja klä på mig och sminka mig. Muffinsen är klara, ska bara packa ner filt, drickan och muffinsen så ska vi dra! Kommer bli helmys med Fridis, Sofie, Cecilia och Adam :) Kameran åker med efter mycket tvekande, så bilder kommer !
Trevlig valborg, det ska jag ha.


177163-695


Fint väder

Köpte en jättesöt skjortklänning idag, som Fanny provade igår :) Jättesöt är den.. får se om det blir den, eller den vita gräddiga klänningen imorgon!
I övrigt, har det varit en ganska tuff dag. Började morgonen med nationella prov i engelska , både läsförståelse och hörförståelse. Efter det var det en lektion, sedan var det samhällsprov ! Jaja, skönt att ha det avklarat i alla fall, alla tre proven kändes bra. 
Efter skolan drog jag, Ciss, Fridis och Fiff upp på stan , och tittade lite. Såklart blev det varsin glass och sitta vid ån i solskenet idag med ! =)

Nu ska jag åka iväg och möta J, och när vi kommer hem ska vi baka muffins till vår mysiga picknick med friiends i stadsparken imorgon . Valborg it is.

177163-700177163-699

Gymmat

Nu är jag hemma, och har fått i mig lite middag också. Det är helt otroligt hur trött kroppen blir när man knappt har någon energi i kroppen..och dessutom sedan går och gymmar! Jaja, 150 kcal , 6km cykel och 45 min senare var jag ganska mör med ungefär lika många kalorier som dagsintag.

Härnäst på schemat blir väl en dusch, och sedan massa samhällsplugg! Det är bara att intala sig att det är roligt, och bita ihop. Jag kan ju inte säga att jag är överlycklig av alla prov vi kommer ha dom senaste veckor. Tack och lov har det här året gått OTROLIGT fort, så snart har jag gått ut mitt första år på gymnasiet med ! =)

Dom senaste veckorna har inte direkt legat på topp tycker jag, men det klart att det går upp och ner i livet. . Dock verkar det ju vara på uppåtsvängen nu efter igår. Ibland behövs det verkligen en tankeställare för att inse vad man värdesätter här i livet, och vart man vill komma någonstans. Tack iallafall Ciss för ditt stöd igår !
Du var underbar<33

Jaja, nu ska jag gå och vara social med min storebror och brorson som växt upp så fort. Men hey, varför klaga mer? Solen skiner ganska mycket, värmen är på väg, skolan slutar snart, Jonas kommer imorgon, och valborg om två dagar! Så, tagga valborg!





Oj

Haha har inte skrivit här på jättlänge känns det som. Men nu blir det en liten update =)

Idag var jag o Fiffi på en lektion, sedan drog vi till stan! Gick och tittade lite, och sedan fikade vi på waynes. Mys mys.. Dock skulle vi pluggat samhälle, eftersom det är prov imorgon..men så blev det självklart inte =) Nu sitter jag och pratar med J, och väntar på att Cissi ska messa mig. Vi ska gymma idag, härligt!

Kanske kommer ett inlägg senare, håll utkik ;)

....

Nu är den tillbaka. Och jag vill inget hellre än bli av med den. Varför kan det inte bara vara bra?
Förstå mig. Tolka mina känslor. Jag ber dig.

177163-698

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care



Pics

177163-697177163-696

Min nya SWE tröja och en av simpsonströjorna =)

Sjuk

Igår var en härlig dag (ialla fall eftermiddagen). Jag, Fiffi och Fridis var och åt en fräsig sallad på cupido och gjorde klart samfrågorna. Sedan åkte jag och gymmade med Cissi. Måste säga att det är riktigt roligt, allra helst med gott sällskap också =)
Men tyvärr, så har jag sjuknat om. Kände att jag hade ont i halsen när jag gymmade igår...och precis som för två veckor sen, stegrade det uppåt på bara några timmar. Så..Ja. Dåligt med sömn inatt med. Och jag är så otroligt trött på att vara sjuk, jag vill vara frisk. Jag vill inte missa mer skola, och komma efter. Jag vill gymma, jag vill må bra. FAN.

Var ute en liten stund med mamma på förmiddagen, vi lämnade Alex på dagis och var upp och köpte en hoodtröja till mig som myströja. En stooor SWE tröja, som är ganska lång. Jättemysig, sitter här och myser i den nu. Vi var också in på systemet och köpte vin till grillningen imorgon. Har bara fått i mig te idag, så det är väl det jag kommer fortsätta med. Ska göra tzatziki med, eftersom vi ska grilla imorgon. Vädret är ju underbart.


Japp

Ja, då var jag tillbaka och skriver här. Dom dagarna som gått tycker jag har varit riktigt trevliga, vilket har gjort mig glad igen.

I tisdag var jag och Cissi och gymmade! Det var faktiskt riktigt kul, men rejält jobbigt. Dock är det något jag ser fram emot att göra fler gånger, man kände sig så..fri eller nåt. Tänkte inte på så mycket. Underbart.

Igår var jag och Frida och fika på Waynes (som vanligt) Cissi var med ett tag med. Samtidigt gjorde vi samfrågorna, men dom ska vi fortsätta med ikväll när vi intar varsin fräsch sallad på cupido ! =)
Efter det kom mamma, pappa, alex o niklas, så åkte vi till ikea. Vi köpte lite småplock, jag fick bland annat ett nytt täcke. Ett vår/sommar täcke. Jätteskönt. När jag kom hem fick jag även se att jag fått tre huur stora och sköna simpsons tshirtar som helst! Åhh dom e underbara, haha. Som typ nattlinnen och gymtröjor.

Idag blir det iallafall fullspäckat. Ska åka till skolan nu snart, har nationella med. Sedan beeptest i eftermiddag, kören, åka till stan, plugga, äta middag med Fridis , sedan åka hemåt ikväll igen för att gymma med Cissi!

Jag älskar dig J


Nothing more to say

Jag har gett upp
Ett bra inlägg kommer när jag återfått hoppet.







Tack älskling. Det är tack vare dig jag kan stå upp idag.

177163-695

KÄRLEK

177163-694177163-693

Torsdag

Jahapp, då var den här veckan snart slut igen. Jag sitter här med min shake och lyssnar på musik. Pappa ska skjutsa mig, så jag behöver inte åka försen om 10 minuter.

Bion i tisdag var jättebra! Helrolig film, kan jag verkligen rekommendera. Jag och Frida slutade oväntat tidigt , så vi drog in till stan och fikade på Waynes :) Haha gumms, vi och våra fikastunder ! :) Tänk vi mysigt vi har haft det. Och alla våra resplaner ;) haha sötnos<3

Jag lag mig jättetidigt igår. Sov ungefär 9 timmar inatt, så jag är relativt pigg. Dock kunde jag varit piggare, haha. Nu ska jag gå och borsta tänderna så jag kan komma iväg.

177163-691177163-690

Slut



Jag skriver imorgon kväll. Är så trött nu så jag känner att det är lika bra att jag går och lägger mig.

Trött

Guud vad jag är trött. Haha, inte så konstigt kanske. Har ju inte varit i skolan på nästan en vecka eftersom jag blev sjuk. Jaja, dock känns det ändå skönt att vara tillbaka i vardagen igen. Jag är en person som inte klarar av att inte ha något att göra.. Jag vill ha rutiner att följa, det känns lättast. Matteprovet får jag inte göra eller, det lät som att min mattelärare inte trodde på mig när jag sa hur sjuk jag varit.. Dock tror jag inte någon får göra prov om man varit sjuk (när det gäller matte)..Men jag får ju iaf se provet och sånt, så jag vet vad jag skulle ha kunnat iallafall.

Ska ju som sagt på bio med mamma ikväll, förhandsvisningen av  "min brors flickvän". Var över till Willys och köpte varsin mineralvatten, och lite godis :) Har ju ändå håltimme, så tråkigt. .
Usch, jag är jättetäpp i näsan. Visst kan jag ta nässpray, det hjälper. Men roligt att behöva springa och snyta sig var 3e minut när man har lektioner. Nej tack.

Otur

Stackars älskling.. Sådan otur jämt! Hans nya mobil går inte ens att starta. Skärmen bara lyser blått.. Dock kom vi på att det kanske var bättre att han lämnar den, då det inte ens finns en lampa till kameran.. Och den kostade ändå nästan 3000 kr med minneskort. Så ja..nu står han mellan min mobil..och en cybershot.




Soft dag

Idag har varit en skön dag, har varit på stan med mamma och shoppat lite :) Efter det drog vi till skolan, hade utvecklingssamtal typ. Det gick bra, var över ganska fort..
Haha, jag hittade världens sötaste korg till Jonas! Den ska han ha stå vid sin xbox 360, med handkontrollerna och fjärrnkontrollen till tvn i..Istället för att dom ligger på golvet. Hur gulligt som helst :)

Imorgon ska jag och Mami på förhandsvisning av "Min brors pojkvän"  (Dan in real life) och äta middag på stan. Ska bli mysigt! =)

Älskling har varit och köpt en ny mobil idag. Den är jättesnygg! Jag skulle gärna också vilja ha en..Han köpte den svarta, dock ville han ha den vita. Men den skulle inte komma försen om två veckor.



Drömmar

Det finns så mycket jag skulle vilja berätta här, dela med mig av. Men jag känner att det kan misstolkas både av min och Js omgivning, så fram tills den dagen jag kan skriva om det här får det stanna i mitt hjärta.  ♥ ♥


 

177163-688

Äkta kärlek sedan den 16/12-2005

Jacka

Idag när vi var och handlade hittade jag denna snygga jacka :) Känns perfekt, lagom vårig och skön.

image689

Ska nog ha den imorgon när jag ska på stan med mami och vädret tillåter :)

Övningskört

Var iväg och övningskörde idag :) Trevlig överraskning. Nu ska vi åka och handla :)




Förkyld

Helskotta också, jag trodde att jag blivit frisk. Dock ingen gladare än jag att jag inte har ont någonstans, men förkylning och rinnande näsa hade jag väl inte behövt precis nu? Jaja, ledig imorgon med, så om jag tar det chill då med så kanske jag blir heelt frisk sen. :)

Det jobbigaste är att ha lock för öronen , igår hörde jag mig själv som om jag pratade i en konservburk. Haha. Fråga Frida, pratade säkert jättehögt igår.
Nej, nu ska jag gå och göra iordning en kanna te och smsa min pojk :)

image588

Sov gott

Nu funkar allting här igen, tror jag. Nu sängen för mig :) Nightiii.

image686

Ny design

Ja, jag har börjat förstå hur man ändrar det mesta här på bloggen. Jättekul, för då kan jag göra om designen mer ofta..Som nu. :)

image682





Det går inte att kommentera, vet inte vad som hänt. Säger till när det fungerar igen.

En sorts kärlek



En riktigt hemsk bok. Läs den, och bli berörd.

Underbart väder!

Idag har varit en härlig dag! Jag känner mig friskare än på fyra dagar, jätteskönt! Har varit på stan med min favoritblondin idag :) <33 Vi hade jättemysigt! Vi tillbringade säkert en timme på Hemtex, haha. Vi fyndade där lite :) Jag köpte en lampa till Js rum också. Vi har varit på stan hela dagen, och haft det mysigt. Vi var även och fikade på Storken, mumsigt! Vädret idag, har ju varit underbart, vad mer kan man säga?
Tack för en mysig dag sötnos<3

Nu är jag trött, är ju inte helt 100% frisk än, så nu ska jag duscha och ta det lungt. Ska ner och göra lite middag snart också :)


Den här fick jag av Mami innan jag blev sjuk i onsdags :)
177163-677


spelvärlden är niko



Hahaha, fan vilket miffo. Kolla hans garv på 02.10, när spelet går igång. Ja, vad ska man säga?

God natt

Nu är det natt för mig, och jag hoppas jag vaknar helt frisk imorgon. Man kan ju hoppas :) Ska ju på stan, och fika med Frida på lördag, vill jag ju inte missa med min favoritblondie!  <3


Komiskt

Hahaha, alltså att en sån grej kan göra min dag.
Alla bad comments jag får, kommer ifrån Örebro. Från fyra olika IP adresser. Ojojoj. Har ni inget bättre för er än att vara avundsjuka på mitt och Js förhållande ? =)  Men ja. Det finns ju en anleding till att man nästan kan se ökenbollar rulla runt i den staden :) Intelligensnivån är ju inte precis på topp i den staden. Tihi. Sötnosar.

177163-658



Bättre

Jag har varit jättetrött hela dagen, inte så konstigt kanske. Men jag har hållt mig vaken, så jag hoppas jag somnar tidigt ikväll. Nu mår jag ganska okej, troligen för att jag äter medicin. Mamma ringde läkaren, men dom sa att det är så mycket virus som går nu, så att vi skulle avvakta till imorgon. Dock hoppas jag att jag slipper åka dit, nu när det börjar bli bättre. Ska vara hemma imorgon med.

Alex är här nu, han ska sova här inatt. Han är förkyld, stackarn. Hoppas bara han slipper det jag åkt på :/ Han satt och tittade på när jag spelade på datan, haha sötis. Känns ganska jobbigt att jag missade matteprovet. Vet inte när/om jag kommer få göra det nu. Men så dåligt som jag mådde, så hade det ändå bara gått åt skogen. Jaja, får väl se vad som händer.

Nu ska jag ta en till dusch, sen leka lite med Alex :)




....

Den hemskaste natten på länge.
Huvudet dunkade
kroppen skakade
öronen sprängdes
halsen tjocknade
och tårarna rann.


Min natt har bestått av..Ja, smärta, smärta och återigen smärta. Jag har knappt sovit något, så vid halv 2 gav jag upp. Då gick jag runt i huset i en halvtimme..Sedan tittade jag på tv till 5. Efter det har jag sovit till 9.
Mamma ska ringa min läkare idag, och se om jag får en tid. Man glömmer hur härligt det är att vara frisk, när man mår såhär. Nu ska jag duscha.

sjuk

Kan ju inte säga att jättesvullna halsmandlar, brännande hals och ingen röst, är särskilt roligt..



BLÄÄÄ! Helt fel tid.


.......

Ja du, bloggen har varit nere. Har inte så mycket att säga. Haha , eller jo, mycket har hänt. Men ändå.

Igår övningskörde jag, fett nice!  Hörde att Anastacia fått sitt kort nu, fan va kul! Vill också. Idag var vi i stockholm, är helt slut. Shoppade lite, blev en present till Js mamma, ett par stövlar och en bok. =) Köpte också årets första jordgubbar, och grillade för första gången. Hann även blåsa mamma att jag åkt fel i Stockholm, haha.

Förresten, J har släktingar i USA (något jag inte visste om så noga) och dom kommer till Sverige i Juni och stannar i tre veckor! Skojsigt, haha. Då är några veckor bokade i sommar då :) Dom är amerikaner, födda där och så..Js moster letade upp dom, hans gammel gammel morfar emigrerade till USA.

177163-673
177163-672