trött

Jag måste vara bra trött. Imorse så hade jag tydligen ställt in smöret i micron istället för kylskåpet efter att jag ätit frukost! Och jag minns det inte ens. Känns ganska..hemskt faktiskt. Jag är ändå bara 17 år.. :P

Idag var jag på stan med mamma efter skolan, vi köpte ett bluetooth headset åt mig =) Ska prova det sen, det laddar nu. Och så köpte vi timers till lamporna. Inget roligt ,men nödvändigt. Sen så köpte vi ett comviq startpaket, eftersom jag ska skaffa komviq kompis också, nästa vecka tänkte jag.
Jag ska snart sätta mig och göra engelska läxa, ska bara fixa klart naglarna. Sen tänkte jag se city akuten klockan 21 på 3an. Det är ganska okej tycker jag, bättre än dom gamla avsnitten.

Det var sol ute idag också! Jättemysigt tycker jag, man behöver det nu när det är så grått och tråkigt ute. Så jag gick in till stan istället för att ta bussen, och det var riktigt skönt.

Det har hänt något med Kajsa också. Jag är jätteorolig, hon har ju funnits i mitt liv sen jag var tre år. Du får inte lämna mig ÄlsklingsKajsa.
image557


Kommentarer
Postat av: fanny

sötaste katten ever

2008-01-15 @ 07:24:30
Postat av: Evelina

söt mise :)

2008-01-15 @ 20:20:33
URL: http://eveelinaa91.blogg.se


Stötande kommentarer belönas med anmälan till din internetleverantör :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0