.....

Uppdate kommer imorgon kväll  :)


Färgat håret

Kaosdag! Jag har inget mer att säga än att Örebrostad hatar mig. Haha. kan fler saker gå fel på samma dag?
*Myntet fastnar till toaletten i gallerian
*Bussen jag skulle åka med var full, fick vänta på nästa.
*När nästa buss kommer, säger chauffören att bussen inte går till Österplan fastän jag VET att man kan kliva av i närheten iaf. Dock får jag inte något namn på busshållplatsen.
Kommer på att jag glömt be J om nycklarna hem! Springer av bussen , och får till slut tag i J som får komma med nycklarna.
*Märker att nästa buss går om 25 minuter. Väntar på en annan buss, som går åt fel håll.
*Går över till andra sidan, får vänta 15 min på den åt rätt håll.



Jaja, skitsamma. Jag och J åt lunch på stan idag, kinamat! Mumsigt värre. Efter det gick han tyvärr  tillbaka till skolan. Jag gick och köpte en sladd till hans dator han tappat bort (slarver). Efter det köpte jag hårfärg, och åkte hem och färgade håret på Matilda, och hon färgade det på mig. Vi bakade också kladdkaka och chokladbollar =) 

177163-671

Klyschigt?






             image594










Jag älskar dig Jonas Stelin. Med hela mitt hjärta och själ. Utan dig existerar jag inte. Klyschigt, I know. Men det är sanningen, efter nästan 2,5 år med dig i mitt liv.

kort på rummet

177163-670177163-669177163-668177163-667177163-666177163-665

Lite kort på inredningen i vårt rum just nu=)

fullt upp

Gud, igår hade vi fullt upp ! =) Haha, verkligen ingen stunds vila. När vi vaknat , så fick vi göra oss klara ganska fort. Sen åkte vi till massa marieberg med lite shopping ^^ Jag köpte en tshirt åt Alex, ett par solglasögon och en klänning. Och just det, ett par sidenkallingar till J, haha. Efter det stack vi till IKEA och massa inredningsbutiker. Vi valde fåtöljer och bord till rummet, köpte tavlor och massa ljusstakar och sånt.
När vi väl kom hem, slängde vi oss lite micropaj, sedan iväg till eyrabadet för sol och bad! Vi kom inte hem försen halv 10 på kvällen. Fullt upp =) Men jag gillade det ! =)

Nu sitter jag här, och har precis sattit upp alla tavlor. Ljusstakar och sånt fixade jag igår . Vid 4 ska jag möta J på stan och fika, han har ju skola nu..Jag har tråkigt! Haha, det var så fullt upp igår så jag blir rastlös idag. Har däremot gjort rent i köket, och startat två maskiner tvätt.

Bilder kommer om ett tag, ska bara lägga över dom =)

Resor

Nästa sommar ska jag och J åka runt till massa länder, utanför europa. Bara leva livet och upptäcka världen innan vi settlar oss och skaffar familj. Hitills är det två länder som är tänkt, dock tar det ett tag att kolla upp priser , flyg, boende m.m. Så jag har hållt på en timme, och  har kollat upp ungefärliga priser för flyg och boende i tre städer. Kan man gissa vilka?






Bus

Vi var och bytte persiennerna, dock fick vi ta 10 cm för långa den här gången istället, för de vi skulle ha var slut. Så därför måste vi klippa till dom kortare, och sen sätta upp dom.

Efter marieberg var vi ute och gick en promenad, jättefint väder! Solen sken, och det blåste knappt. Underbart, jag längtar tills sommaren..
Jag och J har spelat 360 heela kvällen, haha. Gud att man inte kan sluta när det är ett roligt spel! Dessutom har vi busat runt som tusan, kittlats och hållt på. Säkert 10 blåmärken var nu, haha. 360 handkontrollerna åkte ner på min bärbara också, lyckat. Vi äger ju ;D


Uppdatering

Jag har varit dålig på att skriva, jag vet. Har bara inte haft lust helt enkelt, men här kommer lite info från dagarna som gått =)

Fredags: Jag och J åkte hem hit till honom, och vi hann knappt vara hemma innan vi fick klä upp oss och åka igen. Vi firade Js morfar, så hela hans släkt var ute och åt middag. Det blev Hellas, mina rötter ;) haha. På kvällen hann vi inte göra så mycket, vi tog det bara lungt och jag somnade tidigt.

Lördag:
Sov 11 timmar, grymt skönt! Sedan samma visa igen, gör sig i ordning och åka iväg för att fira påskafton hos Js mormor med hela hans släkt. Det var ganska tråkigt faktiskt, haha. Fanns inte så mycket att göra. När vi kom hem tittade vi på film och några avsnitt av Poliser, den är riktigt bra.

Idag skulle det varit fika här, men det verkar inte som att det blir något för att Js pappa börjar bli sjuk. Däremot ska vi åka och byta persienner som hans mamma och pappa köpt till vårt rum, men dom var för små, det märkte jag och J när vi skulle sätta upp dom igår kväll. Så det är väl vad som händer idag, antar jag.

bloggen är konstig, går inte att ladda upp bilder. Kolla min
bilddagbok efter bilder ^^



Tydligen gick det inte där eller.


storhandlat

Ikväll har vi varit och storhandlat, alltid lika kul , haha. Vi kom inte hem försen för en timme sen. Nu duschar Alex, sen ska vi fika strösselkaka och se på "Se upp för dårarna".
Imorgon åker jag och J till Örebro , så då kan uppdateringen bli sådär eftersom deras internet är fuckat.


Har inte så mycket mer att skriva nu..

Lekdag

Idag körde jag en fuling, och var hemma med Alex och J =). Vi har tittat på tv, och varit ute och lekt . Igår kväll såg vi på Poliser, ett avsnitt. Så det blev sent, Alex är en riktig sjusovare! Han sov ända till halv 11 idag.

177163-662177163-661

Körning

Åh va kul det är att köra! Så otroligt roligt att märka när man gör saker i automatik, som växla ner i svängar , etc. Härligt!
Körde på motorväg för första gången. Det gick bra faktiskt, min bror sa, för att citera:
"Jag är garanterad på att du kommer ha korkört nästa vår" Han sa att jag kör så bra, och kommit så långt.

Så markus, som jag sa. Jag kommer ha körkort innan du ens hittat gaspedalen;)

...

Du är ingenting mer än luft för mig. Det är det enda du varit på länge.

Tv och körkortsplugg

Gossipgirl är ju underbart! Har pluggat massa trafikmärken ikväll också, klarade alla delar när jag testade. Har teos trafikskola, ett jättebra program faktiskt. Ska dessutom ut och köra imorgon kväll i snön =)


Inget plugg

Jag kan säga att det är riktigt skönt att komma hem utan att behöva slänga sig över plugg! Helgens plugg lönar sig bra just nu ;)
jag och J var och åt idag, det var riktigt gott! Dock blev jag jättemätt, usch. I skolan på temat såg vi på film, den var ganska okej. Smuttade på te och morotskaka till. Jag har iaf lämnat in allting nu, förutom engelskan som jag lämnar in imorgon.

Mina och Fridis naglar, haha.
image660

Snö

Hur kan det vara snö ute i mars? Snälla tomten, kom med snö till jul nästa gång istället.

Idag ska jag träffa älskling på håltimme, vi ska äta kinabuffe tänkte vi. =) Ikväll ska vi försöka hinna se "Se upp för dårarna", eftersom vi inte hunnit det då jag har skrivit en massa uppsatser och sånt på kvällarna.

Nu måste jag springa till bussen.

Råplugg

Jag är ganska stolt, har sen i fredags gjort klart :
En engelska bok som var helt opåbörjad (nytt ord?), och gjort klart uppgifterna till den. Den ska inte in försen om två veckor.
Skrivit klart historiauppsatsen till onsdag.
Skirivt notisen till svenskan som skulle in idag, som jag lämnade i fredags.
Skrivit klart miljöbeskrivningen i svenska, som ska in på torsdag
.

Japp, är nöjd. Efter skolan träffade jag J, vi gick och fikade. Jag köpte fransk manikyr, och basnagellack. Sedan åkte vi hem, och gjorde mat. Nu har jag pluggat klart och ska fika äppelpaj och se CSI senare.

Puss

Söndags kväll

En väldigt mysig söndags kväll har jag haft idag. Apelsinsockerkaka, kvällro-te, en underbar mamma och en sötnos till pojkvän. När Wallander är slut ska jag krypa ner med J och sova , så jag kommer upp imorgon bitti.

Måste ju erkänna att det inte känns så kul att gå till skolan imorgon, hade hellre varit med älskling. 
Imorgon ska vi gå på manifestation mot kvinnovåld i slottsbacken, på eftermiddagen.

Förresten, jag och älskling har varit förlovade i 15 månader idag. <3

177163-659


Mysig

Idag var vi på stan, jättemysigt. Vi tittade runt lite, Jonas köpte en film. Bröderna Grimm, riktigt bra film! Sedan fick jag en serie av mamma, en serie som tydligen gått på Stv. Poliser heter den. " Poliser är en realistisk, osminkad skildring av arbetet vid en polisstation." Verkar jättebra! Hela 8 timmar också, haha. Sedan åt vi på stan, och jag köpte ett speciellt te som heter kvällsro. Ska vara jättebra att dricka på kvällen.

Nu är vi hemma, och jag har bakat för första gången på jättelänge! Blev en apelsin sockerkaka. =) Vi ska fika senare, och se på Wallander. Imorgon måste jag till skolan medans älskling får vara hemma och sova :P






177163-658


Filmkväll

Igår var en jättetrevlig kväll, vi såg när mörkret faller och tittade på melodifestivalen ;) Som vi skrek till vår ääälskling Christer, haha not.

Jag är ganska stolt, har läst ut engelska boken, skrivit klart allt som skulle vara klart till den, skrivit klart allting till svenskan också. Så jag har bara historian kvar som jag ska göra klar imorgon kväll^^ Känns skönt, så slipper jag göra så mycket i veckan och kan vara med älskling en massa istället ! =) 

Bilder från igår finns på min
bilddagbok.
.
177163-657

Simpsons

Jo, den lektionen i historia var nog under all kritik. Ingen JKare kunde koncentera sig, utan alla pratade på om allting utom den industriella revolutionen. Så kan det ju gå, mer jobb i helgen. Dock glömde jag de jag skrivit (lyckades skriva nästan en sida) i skolan, så får köra svenskan och engelskaboken istället i helgen. Faktiskt så ska jag sätta mig och läsa ut den nu innan J kommer tänkte jag.

Ikväll ska vi se Se upp för dårarna. Mys =) Simpsons, som jag tittar på just nu, är ju bara för härligt.


Skola

Sitter i skolan just nu, jätteroligt! Haha. Skriver lite på historian och lite snack om bloggar här, skojsig flummlektion.
Ikväll kommer J , vi ska nog se på film :) Vet inte riktigt vilken ännu. och imorgon kommer Markus, Ronald, Fanny och ev John också, vi ska se på film och melodifestivalen =)

Konstigt, tråkigt inlägg. Nu ska jag vara lite effektiv.


Heltokig dag!

Idag har varit en heltokig dag, stressad, haha. Imorse fick jag en NY TID till läkaren eftersom jag inte hann den jag hade igår, för att dom va 30 min sena. Så fick gå dit imorse, sen innan jag åkte tillbaka till skolan var vi och handlade på Ica Maxi och köpte och en router på Siba.
Sedan tillbaka till skolan, ha en lektion, vidare till akuttandläkartiden,
 iväg till ishallen för att åka skridskor, hem igen,
 fixade trådlösa bredbandet som sedan slutade fungera,
 iväg på förhandsvisningen av Once med mamma, hem,
duscha och nu sitter jag här, haha.

Usch, inte igen. Nu ska jag skriva lite på miljöbeskrivningen till svenskan så jag slipper det i helgen, och imorgon på håltimmen ska jag göra notisen så jag bara har historiauppsatsen i helgen :)

Blev ett konstigt inlägg, haha. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan skriva lite. Blir sent ikväll.

Puss o godnatt!


Bilen godkänd

Japp, min bil gick igenom i besiktningen !!

Dessutom är jag trött på läkare som aldrig håller tider, nu får jag gå imorgon bitti istället, bara för att dom var 30 (!) min sena, när jag haft min tid i en månad. Hatar sånt.
Nu sitter jag och målar naglarna, ska snart sova. Trööött. Var hos Fasters älskling idag på kvällen, glädepiller.

Ibland vet jag inte vem du är i mitt liv.

image656

Besiktning

Imorgon ska jag följa med till besiktningen för min bil. Ska bli intressant faktiskt ! =) Sen ska jag till grekiskan som vanligt. Får se vad grekfilosofen hittar på för rackartyg imorgon. Blir säkert någon spännande grammatik som hans förfäder i grunden kommit på.

Nej nu ska jag kolla klart på DH kopian på femman, och sen lägga mig och sova. Är jättetrött.



Jag vill ha vår! Sool, ge mig sool.


Thaimat

Japp, ikväll ska jag laga lite thailändsk mat. Har ingen bättre rubrik, haha. Det blir stekt ris, lök, kött och tomat. Och sen thaisås, mummigt!

Idag har jag varit på stan och lämnat in massa CV om sommarjobb, närmare bestämt 20 st. Ska lämna fler imorgon. Tack Blondie som följde med =) Förresten så ska jag och Cissi börja gymma, det ska bli skönt!

Ikväll är det Gossipgirl, vet inte om jag ska se det på tv eftersom jag redan har en del på datorn. Får se hur jag gör, däremot blir det nog lite plugg inför engelskaprovet imorgon. Såg precis att det börjar en ny serie ikväll, The starter wife. Kanske kan vara något?

Nu ska jag gå och göra mat. Nektariner och persikor är mitt beroende just nu.


kärlek

Två själar med bara en tanke - två hjärtan som slår som ett


...

Jag har sagt upp mig nu idag, och det gick väl bra. Efter det åkte jag och handlade lite innan jag promenerade hem i regnet ..

Nej, inge lust att blogga alls. Den här låten tycker jag däremot ska vinna hela melodifestivalen, underbart fin.


God natt

Har ingen lust att skriva alls, är jättetrött!

Har iallafall två bilder, en på när jag och J skruvar ihop hans byrå, och sen en bild på byrån och vasen och blomman han fick av mig :) Man ser ju också tapeterna i bakgrunden, dock inte fondväggen.

Nu ska jag lägga mig och sova, helt slut. G´night
image654
image655

nya möbler

Snart ska vi åka till IKEA, och köpa byrå/hutch och säng. Bilder kommer senare, om jag har sladden till min digkamera med mig ^^

Förövrigt har vi inte hunnit åkt och solat. Surprise?

God natt

Det blev Distrubia istället. Den är grymt bra! Andra gången jag såg den, jag såg den på bio med J och mami första gången.

Imorgon ska jag och J åka till badet och sola och simma när vi vaknat, mysigt! Efter det ska vi till IKEA är det tänkt, för att köpa en säng och så ska vi titta på en tavla att ha bredvid den vi precis ramat in :)

Denna har vi nu, så ska vi hitta en stor till att ha bredvid eller två små. Vi får se.


Lion for lambs.




Nu ska jag mysa och se denna film.


En sten lyfts från axlarna

Ja det man ju säga. Har bestämt mig nu, och jag ska säga upp mig. Omständigheterna kring det är flera stycken men mest EN, men slutsatsen är iallafall att jag inte trivs ett dugg! Så jag har velat fram och tillbaka länge, i flera dagar. Kanske därför jag sovit så dåligt. Men jag har bestämt mig nu, sjukanmälde mig idag och ska gå dit imorgon och säga upp mig. Mer detaljer går jag inte in på.

Provet idag gick åt skogen, haha. Men det tyckte nästan alla, för det var verkligen INTE på det hon hade gett oss på papperet med vad hon skrivit att vi skulle kunna. Jaja, jag hoppas på det bästa iallafall även om det lutar åt dåååligt.
Efter skolan var jag på stan med Alex, mamma och Niklas och vi åt även middag där. Vi hade iallafall mysigt, och dom båda stöttade mig i att jag slutar pga dom omständigheterna jag gör. Tack så mycket, det betyder.

Nu ska jag packa lite, eftersom jag åker till J imorgon. Det är skönt, för du får mig att må bra, och får mig på andra tankar.<3


177163-653

natt?

Nej, nu känns det faktiskt som att det är dags för mig att stänga ihop datorn och sova. Är jättetrött eftersom jag sov dåligt igår natt, så inatt tänkte jag sova bättre. Morgonen börjar ju med prov, kanske inte världens bästa början. Men jag hoppas på det bästa.

Förresten, så ska jag och J börja använda tandtråd, haha. Båda har tandsten, så därför ska vi börja flossa (heter det så?) när vi är tillsammans på kvällarna när vi ändå bortstat tänderna tillsammans. Provade plackers idag, och det ska införskaffas i helgen;) Betydligt lättare än vanlig tandtråd.

Nej, nu kurrar kissen så gott. Och hon jamar så sött när jag går för att borsta tänderna, och tittar så gulligt på mig när jag säger att hon kan lägga sig igen när jag kommit tillbaka. Haha charmtroll.

image651

<3

image650

En bild säger mer än tusen ord.

Effektivt plugg

Har kommit på att ett effektivt sätt att plugga för mig att berätta för andra. Alltså berättar jag mina sammanfattningar, det är oftast Jonas som får lyssna. Så nu ska jag se klart Greys, sen plugga effektivt en timme och hålla tummarna för att provet går bra imorgon. =)

Mysig dag

Idag var en riktigt mysig dag, och det tackar jag Frida sötnosen för! :) Vi slutade tidigt idag, så tanken var att vi skulle åka och luncha på stan. Så vi drog ner på stan, och käkade varsin fräsch sallad på Cupido. Men vi hann också med shopping, Frida köpte ett par sommarskor på Din Sko som jag också fattade tycke för. Så det blev två par för mig med, dock vet jag inte om jag ska behålla båda. Även påskpresenter inhandlades. En skål och bok till mami, och en fin dekoration till Js nya rum. En brandbilsbok till Alex hittade jag också.

Ibland förstår jag varför man blir lycklig av att shoppa, även om det inte bara är till sig själv.
Man kanske känner sig generös?

Nej, nu ska jag plugga naturkunskap, har precis skrivit klart grekiskan. Ska gå till bussen snart, och ha hemspråk för första gången på tre veckor igen.

Blondie in action :)

image649

Sool

En underbar dag! Har sovit ut ordentligt, och vaknade för en halvtimme sen. Satt uppe till 12 igår och sammanfattade det sista, så nu ska jag bara skriva ut det :) Sen kanske jag går ut en sväng i det fiiinfiina vädret. Sen jobb ikväll.

image648

natti

Nej, kanske dags att säga natti natti nu? Har sammanfattat det mesta inför provet, så det känns okej. Men just nu är jag för trött för att koncentrera mig så det är bättre att jag lägger mig här med kissen som värmedyna vid fötterna=)

Imorgon blir det hårdplugg, först med sista biten på sammanfattningen sedan läsa läsa läsa. Sedan jobb på kvällen, men det är ju alltid roligt att tjäna pengar.

Godnatt från mig och kissen ;)

image647

Ledig imorgon

Imorgon är jag ledig! Jätteskönt, det är resursdag på skolan. Jag ska iallafall plugga hela dagen och sen jobba på kvällen.

Fick det här av älskling idag.

image646

ny header

Har fått en jättesnygg header, en personlig men ändå inte överdriven.  Det tackar jag Erica för ! =)

Tittar på Criminal minds på tv just nu, och snackar med älskling. Hans rum är tapeserat nu, finally. Dock är inte säng och sådant klart, men det kommer väl någon gång. På fredag när jag åker till J, kommer jag åka med hans pappa ifrån Bålsta , drygt en timme med buss härifrån. Han åker ju ändå till örebro från stockholm, så då kunde han plocka upp mig på vägen. Sparar jag både pengar och tid :)

Ska kolla runt lite till, sen sova.

image645


sms från älskling

"Du kan allt, du är så duktig.
Du tar dig an grejor och du klarar det, okej?
Du är en väldig förebild för mig och jag älskar dig. Hundra kyssar till dig!"

Sms från älskling ikväll.

Tack för att du finns.


Plugg

Helaaa dagen idag har faktiskt försökt plugga. Ja, försökt. Helt otroligt att Nk B kan vara så invecklat, eller så är det bara jag som inte är på topp. Vet faktiskt inte vilket. Har tappert försökt , men det går inte. Så nu beslutar jag mig för att gå ner, sätta på lite te och sätta mig och sammanfatta vid köksbordet istället. Jag har ju skaffat bärbar, varför inte utnyttja det liksom, haha. Jag hoppas det går bättre då.

För övrigt ska vår gamla klumpiga tv kastas ut idag, så en tripp till sopptippen kommer det bli som utgång.

Efter en onödig händelse i fredags har jag stor lust att säga upp mig.

image643

...

Ni vet känslan när man inte vet vad man ska säga, och det känns som att någon tar möjligheten att andas ifrån dig. Det känns som att tusen nålar skär genom hjärtat, men du kan inte skrika för ingen hör dig. Oavsett hur mycket du vill, så går det inte. Att leva i ovisshet, att inte kunna besluta. Du kan inte riktigt sätta fingret på vad du vill, för varje gång du försöker rinner ännu en tår nerför din kind. 
 

Jag vet inte, och jag ber om ursäkt. Men jag vill bara att du ska förstå mig. 

 

Glad

Nu är jag glad, min bror ringde mig och frågade mig om jag ville övningsköra!  Det är alltid jag som brukar ringa , men nu ringde han som gjorde mig riktigt glad. Har inte kört i dagsljus på säkert flera månader, så det är ju jättebra att jag får göra det nu.

Ska göra mig iording nu och äta lite lunch nu.