Film

Nu blir det




Skolan

Sitter i skolan nu, har samhällslektion. Vi har tydligen muntligt prov i det ämnet, hemskt! Jag har ju varit sjuk och totalt tappat bort det. Så det är ju underbart..Men vi får väl se hur det går.


Efter det är det historia kvar, då blir det redovisningar för hela slantern. Sedan ska jag möta J! :)

Sova

Nu ska jag få bukt på mina sömnrubbningar och lägga mig nu. Jag hoppas att jag slipper ligga för länge innan jag somnar..

Imorgon blir det skola. Efter det ska jag möta upp J, sedan ska vi nog åka hem en stund. Sedan ska vi tillbaka till stan och kolla på guldaffärer och.... köpa min nya förlovningsring! Den är så fin, längtar :) 
Klockan 19 blir det talangjakten i konserthuset, med Björn Gustafsson :) Ska bli skoj! Vi ska gå med  Fridis och Fanny med också :)

Underbart väder, underbart humör. Det ska bli fint väder i helgen med, underbart. Självklart åker kameran med imorgon kväll, så jag kan fota min nya ring! Haha.

Sjuk

Jag mår inte bra alls. Har ont i huvudet och ryggen, mår konstigt i hela kroppen. Dock var jag ute och solade nyss, men var tvungen att gå in igen. Jag borde kanske äta någonting, har inte ätit på över ett dygn, har bara inte haft lust.

Nej, deppinlägg. Vår tv är däremot klar på reperation, men dom hittade inget fel. Jävla PcCity.

Ny design

Japp, då var det ny design igen då.


Ibland fattar jag verkligen inte hur folk tänker! Det finns för fan en gräns, när ska dom lära sig det? Det handlar om att inte gå över den, men det har ni ju gjort för länge sen. Puckon, blä för er.

Stan

Åh idag har varit en helmysig dag! ! =) Jag och Fridis sket i kampen, så drog vi till stan istället ! Det blev lunch på Little Italy, sedan gick vi runt på stan. Helmysigt var det. Jag köpte två trosor på Gina, lovely. Frida köpte en BH och hårrullar, haha.

Dagen avslutade vi med en fika på Waynes, som vanligt ;) Vi har också varit och tittat på / provat massa ringar till mig. Mer tänker jag inte skriva här pga vissa personers idioti. Men det var iallafall kul, och jag har hittat den perfekta! But money cant happiness.
Jag gick hem ifrån stan idag, har haft jätteont i ryggen idag. Så därför bestämde jag mig för att inte pressa på gymmet idag, utan gick istället ifrån stan. Det tog 1,5 timme så det var ju bättre än ingenting. Dock var det lite dumt av mig att inte ha vatten kvar i flaskan, för gå nästan 1 mil i solen utan vatten är inte så skönt.

Jag vill ha en ny header.. Och profilbild. Får se om jag pillar ihop något nytt ikväll :)

177163-716177163-715




Trött

Har inte skrivit på ett bra tag, men har inte haft någon lust. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om..

Men idag har jag iallafall varit på fyrisskolan på besök. Det var ju mindre kul kan man ju säga..Haha, A, C och F hus huller om buller, 2 våningar här, 2 våningar där med. Passerkort överallt, JKnamnet kanske inte får vara kvar. Nej, inga bra vibbar. Tur är ju att jag får mina sötisar med mig :) Inte för att någon gillar den här flytten, men jag ska väl vara glad att jag har mina vänner med mig iallafall :)

Efter det blev det körning. Länge idag med,  2 timmar. Blev både körning i city och motorväg med skarpa kurvor. Riktigt lyckat gick det idag, nice. Som anonym som kommenterade sa, att det är en frihet när man väl har det. Det kan jag förstå :) Just därför , CANT WAIT! :)

Imorgon är det kampen. Olika gymnasieskolor möter varandra i sporter. Jag ska gå dit, ta närvaro och sen får jag sae om jag stannar eller inte. Beror på om det är kul eller ej.

Köpte också en väska idag, som jag blev kär i. Dock är den snyggare än på kortet..
Nej nu ska jag klicka in på lite guldsmedssidor, och kolla lite ringar innan jag försöker sova. Kanske lägger ut några modeller imorgon :)

image714



Jag har fått rejäla sömnproblem den senaste veckan. Jag kan inte somna på kvällarna/nätterna. Och jag vaknar mycket, drömmer otäckt osv. Därför har jag haft mkt ont i huvudet den senaste tiden, och inte orkat gå i skolan på två dagar. Men nu ska jag försöka, även om jag knappt sover. Jag hoppas bara att det går över snart..

Bra körning

Körningen gick verkligen jättebra! Gud vad jag längtar tills jag får ta körkort.. :) Vi handlade på Maxi , alltid roligt..Bytte även routern och sånt, och nu funkar det (även om jag fick svära och skrika i 50 minuter innan det ville funka rätt). Men, haha. Tålamod är inte min starka sida, så jag får nog skylla mig själv när jag ger mig in i sånt..

Jag har ärligt talat inte så mycket att skriva, läste en riktigt deprimerande artikel om tragiska människoöden i Kina
efter jordbävningen. Vi sitter och klagar på att varmvattnet är slut, när en flicka kommer leva med att hennes mamma offrat livet för henne i ett husras.

Imorgon är det sovmorgon till halv 1 för min del, riktigt nice.

Övningsköra

Provet gick sådär imorse, usch. Natur är inget ämne jag satsar högt på, så ett G sitter fint för mig!
Dock gick det bättre på matte nationella. Fick väl över G där, och fick jättebra på tänkegejen (aspekt). Min lärare tycker jag ska satsa VG till matte B, eftersom han ser den "potentialen" hos mig. Alltid kul att höra :)

Nu ska jag bara ta det lungt, innan jag ska laga middag. Då kommer kära bror och brorson över, sedan ska jag ut och köra lite. Det blir en familjetur till Ica Maxi. Nästa vecka ska jag ut och köra en längre sträcka, hinner inte köra mera den här veckan..

Dessutom har min bil fått sina små rostskador fixade, och jag är jätteglad över att den här vackra pärlan är min , min min :)


Hahaha hörde precis 118 800 reklamen! Dom har ny melodi, är ni med tjejor?

image713


Söndag

Då var det söndag kväll. Usch ingen lust med skola alls imorgon. Men , vad ska man göra egentligen? Prov i NkB på morgonen, hurra! Dock är det skönt att bli av med det, även om jag inte alls taggat att plugga till det.

Igår var en jättemysig idag i Knivsta hos Frida!:D Helmys, ska bli riktigt roligt när hon kommer och sover hos mig två nätter nu i veckan när min Mami jobbar natt. :) Vi kommer ha så kul!


Jag älskar dig Jonas. Tack för allting du ger mig, du är guld ! Dock skulle jag älska dig lika mycket utan dina pengar, och det hoppas jag du vet :)

image712

ny design

Ny design, igen. Är nog därför jag stannar här på blogg. se

Nu ska jag se på harry potter 4 med älskling, sen sova :) Puss



stanna?

Stannar nog här, det verkar ju har börjat fungera igen. Jag har mixat med internet när jag och J kom hem, det var fel på våran router . Därför har internet varit så otroligt segt, och inte funkat bra. Tror det var därför blogg.se också var segt, så klart..Men nu sitter jag med vanligt usbsladd till modemet, och så kommer det få vara för routrar ( heter det så när det är flera?) börjar alltid krångla.

Ett inlägg kommer nog imorgon :) Nu ska ja dricka cappucino och se på tv med älskling. Hade en jättetrevlig dag idag Fridis!<33

BYTER BLOGG

NU HAR JAG TRÖTTNAT PÅ BLOGG.SE. JAG BYTER DÄRFÖR BLOGGDOMÄN, NU HITTAR NI MIG HÄR

soophia.bloggagratis.se

Muskelknutar

När jag och J vaknade imorse så började han med att massera mig. Jag har nämligen så otroligt ont i min kropp!Förstår inte varför, helt sjukt. Dessutom masserade han upp en muskelknut på mig, vid skulderbladet. Smärta säger jag bara, ren smärta.

Idag ska vi åka till stan i det tråkiga regnväder. Vad hände med solen och 25+ grader? Jaja, vi får åka idag iallafall eftersom jag ska ta blodprov i armen och jag vill inte göra det ensam så lilla J får följa med :) Min älskling.

Imorgon ska vi till knivsta ( hör och häpna) på nån stor marknad där med min älsklings Frida :) Sedan ska vi även äta middag på en grekisk restaurang där, mys!
Ikväll blir det mys med grillning (hamburgare) och film :) Nu ska jag gå och göra mig lite klar snart, så vi kan laga lunch om J blir klar i duschen i år :)


Som vanligt är blogg.se fuckat, så kan inte ladda upp bilder.


Datorkunskap

Sitter här och har datorkunskap, jippi. Jag är redan klar så jag är i stort sett här i onödan. Trött som fasiken var jag imorse, blev inte bättre av att jag lag mig tidigt igår! Räknade ut att det är typ 15 skoldagar kvar, 15 tidiga mornar till. Det klarar man nog.

Imorse satt det en rosa lapp med jättesöta handritade blommor på mitt skåp, så stog det:
Grattis på namnsdagen Soff, önskar älsklingarna
Det är klart man blir på bra humör när man möts av en sån söt lapp såhär på morgonkvisten :) ! Tack <33 :)
 


 

Vardagen och svar på kommentar.

Idag har varit en riktigt soft dag i skolan, det har nästan inte känns som en riktig skoldag. Först hade vi föreläsning med parlamentaren Åsa Walllund (Visst hette hon så?) och efter det hade jag och Fiffi nationella i engelska. Guuud vad jag hatar att prata engelska högt!! Fy fan. Jaja, det är ju skönt att det är över. Efter det var det lång håltimme och drama som var chill.

Efter plugget blev det direkt till käre farbror doktor, ska gå och ta blodprov och fick även en till pollenmedicin, eftersom den jag har inte hjälper mot näsan. och dagen vore ju inte fulländan utan lite gym :) Så det blev ett härligt pass på gymmet, grymt kul.
Dock är jag så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen, så jag kommer nog lägga mig vid 9 ikväll (Och hoppas på att jag håller det också!)




En liten update som svar på en kommentar:
Nya waynes ligger i St per gallerian, där Mc donalds låg förrut :) Man går in utifrån, snett emot burger king :)


image706

Sen kväll

Ja, så sitter jag här igen. Klockan är snart 00.00, och jag borde varit i säng för över en timme sedan. Men sen har jag ju suttit och pluggat och pratar i telefonen, och vips så slog jag på tv:n. Och var började inte på kanal 5 ? Jo , ett spännande avsnitt av Criminal Minds som slutar 00.30. Jaja, får plugga i pauserna för att hålla mig vaken :)

Imorgon blir det gymma (och plugg samtidigt, ska bli kul försök) och sedan hem och plugga ännu mer eftersom jag känner att jag inte pluggat tillräckligt, och provet i natur är på torsdag. Dock ska det bli skönt, för då tror jag att alla skrifliga prov är över iallafall, och sommaren kommer kännas ett steg närmare.

Imorgon kommer en kvinna som sitter i EU parlamentet till skolan och håller en föreläsning. Ska bli kul, intressant tror jag!

Nu började det igen ;) Sov gott .

Stan

idag var jag på stan med Frida min, efter skolan. Jättemysigt ! Vi var på nya waynes, jättefräsht! Jag köpte ett nagellack, en morsdag present och ett otroligt gott te! Mumma, här ska drickas :)
Förresten, kom in på mitt IV val, lyckliga jag. Alla fick tydligen inte som dom ville.. Så jag hade tur den här gången:)

Nu ska jag borsta tänderna, sen ta lite luft. Puss


image705

Natti

Shit, klockan är alldeles för mycket för mig, haha. Har blivit så otroligt trött den senaste tiden.
Nej, nu ska jag svepa mitt sista te, sen ska jag sova och ladda inför imorgon.


Puss

image704

Nu ska det funka igen

Nu har jag tagit bort lösenordet från bloggen. Jag kände att jag ville skriva av mig, och ansåg inte att folk som inte har med mitt liv att göra skulle läsa det. Så , så blev det med det. (Inlägget är raderat nu)

Jaja, idag har jag varit och stooorhandlat (hela bilen full) på eftermiddagen. Har också haft ett möte idag, och jag tyckte väl att det gick sådär. Är bara så otroligt arg på den personen som ställt till det såhär för mig, skulle kunna..Ja.. *****.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag plocka ner kläder till pjäsen på onsdag. Efter det ska jag plugga, sen sova antar jag. Ska försöka planera mina kvällar mer så jag slipper bli så stressad, det leder bara till massa huvudvärk och migrän (som idag)

Puss


Tankar by Sophia

Om bara lite mer än en månad är det sommarlov. Det sommarlovet som jag tyckte nyss var över, och jag stod i korridoren på Celsiusskolan för första gången. Den här gången, när sommarlovet är slut, är det också sista gången jag sätter min fot där. Tyvärr. Då börjar nästa termin på Fyris. Realist som jag är, hoppas jag på det bästa, men tyvärr ser sanningen inte bättre ut än att vi inte är så jätteönskade där.

Det känns bara som att åren rullar iväg helt plötsligt. Vad hände med "när jag blir stor.." ? Jag ÄR stor nu, jag är 18 år om 8 månader. Jag kommer ta körkort nästa år, jag kommer flytta ihop med min pojkvän nästa år.

Alla drömmar man alltid velat uppfylla, har man missat dom nu? Eller ligger framtiden framför mina fötter, fastän mattan dragits bort under mina fötter redan?
Den som lever, får väl se.



Shopping

Idag har jag och J varit på stan :) Vi åt kinabuffe, helmys. Sedan gick vi på stan ett bra tag, har inte kommit hem försen nu. Jag köpte en sommarväska och en naturtvål från LUSH. Dom gör ju tvålar utan några tillsatser, helt rena och ej djurtestade. Jag tror ju att det är mkt skit i vanliga tvålar, så det kan ju vara värt att prova på den här.
Den luktar choklad och kaffe, dock kostade den 70 kr för 100 gram! haha, men jaja man får unna sig lite lyx ibland.
Jonas köpte en jättesnygg vit tröja, och så köpte vi pennor med kräm i som man målar på kroppen med ;) haha. Vi hyrde två filmer också, hot fuzz och Flood.

Nu ska jag vara lite social med min älskling här :)

Föräldrar på valborg

En grej jag tycker är lite väl skumt med valborg, är allt detta drickande. Visst jag drack igår, men jag menar att dricka sig redlöst full. 
I artikeln nere kan man se att 24 personer tog för fylleri  igår här i Uppsala (under 18 år). 11 av dessa fick socialtjänsten ta hand om för att de inte fick tag på barnens föräldrar! Vad är dessa föräldrar för förebilder för sina barn, då polisen meddelar dom att de inte får tag i deras mamma/pappa? De blir säkert lättade själva, men vad ger dom för signaler till barnen? Är det inte de vuxna som ska föregå med gott exempel?

Jag tycker iallafall att det är föräldrarnas ansvar, även om de inte vet att barnen skulle dricka. Men att vara anträffbar på en sån stökig dag som valborg, tycker jag borde vara en självklarhet.



image703

Valborgsfirande

Igår var riktigt kul!
Vi var i stadsparken, och fikade på filtar. Det var riktigt roligt. Efter det drog vi en snabbis till Sofie som bor inte så långt därifrån. En jättefin lägenhet hade dom, där fixade vi oss lite innan vi drog till majbrasan :) Sedan satt vi vid majbrasan, det var heltskönt! Haha, då var både jag och Frida lite för lulliga. Men det var roligt iallafall, jag tycker att det blev en rolig valborg :)



Bilder finns på min
bilddagbok.



image702