Hemma

Nu är vi hemma igen.. Vi hade det jättebra, var ute och gick och så. "dottern i familjen"s kille hade 2 hundar, schäfrar. En valp och en större. Haha, jag höll i valpen ett tag och jäklar vad den drog! Har märken i handen, ingen pli på den hunden inte. Hennes kille ska börja på en gymnasieskola i Arvidshjo eller något, och bli pilot! Tycker det va ganska häftigt, men jobbigt för dom eftersom dom varit tillsammans i 2,5 år , och bott 3 hus ifrån varandra. Nu kommer dom bara träffas typ en gång i månaden.
Vi var också och spelade fotboll, och då visade Carro mig en stople, och typ locket där nere..Under den fanns det hur många tvestjärtar som helst! Tog till och med kort på det..Jätteäckligt.

Nu ska vi se på en film eller något. Vet inte riktigt vilken^^
 




Fint väder

Idag är det äntligen fint väder igen! Skönt :)

Igår gjorde vi ingenting, vi gick till österplan och Jonas köpte en batteriladdare med laddningsbara batterier till sina 360 dosor..Och så köpte vi glass :)

Idag åkte vi till stan, med jonas lillebror. Vi gick och fikade..Vi drack alla smaksatt kaffe. Haha, jag tog med choklad. Var faktiskt riktigt gott  :) Jonas köpte ett spel, och jag köpte ett par urgulliga skor på bianco footwear :) Har ju inga om det blir lite sämre väder, typ blött och sånt.. Så köpte ett par, dom har gummisula runt på kanten och längst fram på tån. Så det borde inte bli blött :) Sen så köpte jag en brännskiva så jag kan bränna Age of mythology av Jonas. Nu har vi precis kommit hem, men vi ska snart åka iväg till några kompisar till Jonas familj på grillfest.

Ringde till länsstyrelsen också, och skulle kolla hur långt handledartillståndet har kommit. Det svaret jag fick var : "Ja, för det första ligger handläggningstiden på minst 4 veckor. Så har du skickat in ansökan dom senaste 4 veckorna, har det troligen inte hänt något." 4 VECKOR!? Va fan tar ni betalt för?? Det enda dom verkar göra där, är att sitta och skvallra vid kaffemaskinen. Det tar 1 vecka för att få ett körkortstillstånd och då rör det ju sig om någon som aldrig kört förrut. Varför tar det då 4 veckor för att få ett tillstånd för någon som har körkort? Helt sjukt.


image207


image208


bio

Igår var ju jag, jonas och john som sagt på the simpsons movie. Det va utsålt helt , och sammanlagt 250 personer i salongen:D jätttebra film, och mäktig stämning:)  Innan bion var vi och åt på burger king... Sen när vi skulle hem efter bion så fick vi vänta 45 minuter istället för en timme, iallafall någonting. Men ett jätteäckel kommenterade mina bröst.
Men hallå, väx upp! Du har väl bättre för dig än att glo på dom? Skaffa dig ett liv istället.
Hatar såna människor. Men i övrigt va kvällen jättelyckad :)  Men en grej va jätteskum! Jag tog ETT kort på jonas och john när vi satt utanför biosalongen och väntade på att dom skulle öppna. Då kommer en som jobbar där och säger att man inte får ta kort!:S Det skummaste jag hört. Jag förstår om det vart inne i biosalongen, men hallå det va utanför. Vad är problemet?:S

Idag vaknade vi sent, runt 12..Sen har vi inte gjort någonting alls. Vi beställde till och med hem pizza till lunch^^
Ska nog bara ta det lungt idag..Imorgon ska vi eventuellt till stan. 

Lägger ut bilderna på tröjorna jag köpte till Alex. :)

 image205 


image206

Simpsons movie

Ikväll ska jag, Jonas och John gå och se the simpsons movie på premiären:D ska bli kul:D den börjar ganska sent, klockan 22. Men vi ska gå och äta någonstans innan..

Jag och Jonas hade tänkt åka upp till stan idag och hämta ut hans lön, men det spöregnar ute och blåser. Jättetråkigt. Så vi går nog inte ut försen ikväll när vi ska på bion ;P Sen när vi ska hem så går bussen halv ett. Haha, vi kommer behöva vänta i en timme på stan. Men men.

Igår var ju John här, vi åt och så..Grillad kyckling och sallad. Sen gjorde jag kladdkaka, som vi åt på kvällen och spelade och tittade på Outlaw. Den va jättebra :D Brittisk thriller typ.
Jonas familj åkte också iväg på läger igår, så vi är ensamma till på söndag.

Min körkortsbok och körbok har tydligen kommit som jag beställde, så ska plugga och köra lite när jag kommer hem igen nästa vecka :)

Och eftersom Jonas hade tagit bort bilderna jag tog på kläderna jag köpte till alex, så får det bli dåliga kopior ifrån bilddagboken. Men jag lägger in dom senare, för jag kommer inte in på bildagboken nu.

Nu ska jag gå och se på våra bästa år ^^


Rix fm

Ikväll var rix fm här i örebro.. Det va typ BWO, Danny, Emilia, Ramsells, Niklas Wahlgren och Ola som var där. Vi såg inte Ola, som var sist utan vi åkte hem istället för jag fick ont i ryggen. Sen när vi kom hem, spelade vi lite, john följde med också. Sen lag vi barnen som vi var barnvakt åt, och såg på break up . Den va inte så jättebra, men då vet man det också :P Så jag somnade i Jonas knä istället :P

På dagen var vi på stan, och åt glass och köpte lite små grejer :) En parfym till mig, och två t shirts till Alex på rean. Ska han få i födelsedagspresent. :) glömde ta kort och lägga in, men gör det imorgon istället :)

Nu ska jag sova, för jag e jättetrött :D

  Danny

  Jonas och John hoppar studsmatta

  Jag och Jonas väntar på bussen

  Pose baby ^^

Hos älskling

Igår kom jag hit till älskling, och vi spenderade kvällen med att titta på supernatural och the hills have eyes 2. Den va faktiskt jättebra, bättre än 1an.

Nu idag har vi inte gjort så mycket, vi ska snart till stan och titta lite. Sen ikväll ska vi på rix fm, och efter det vara barnvakt åt 3 barn för deras föräldrar ska ut. Så vi tittar på väl någon film efter det då ;P Imorgon vet jag inte vad vi hittar på..  :)

Måndag

Idag har det regnat i stort sett hela dagen..Men när jag vaknade var det sol. Men sen blev det värre ;P

Jag har tvättat idag, sen åkte jag och mamma till gränby C. Vi handlade lite smågreejer bara..Lite godis till bussen imorgon, lite snoddar, blommor till uteplatsen:P Sånt :P Och så fikade vi och åt på burger king innan vi åkte hem.

Nu har jag precis duschat, och ska snart se på Apocalypto med mamma.

Imorgon åker jag till Jonas...Så har packat idag också ;P Han och John var och hämtade våra bokade biljetter till simpsons movie till på fredag :) Ska bli kul :)

Jag har lite ont i huvudet, så tror jag ska ta en treo. A just det, treo köpte vi också xD.

So long :)

image199


Söndag

Idag åkte Jonas hem, så han har precis kommit fram hem till sig.

Jag har inte gjort så mycket på kvällen..Niklas var här, och vi diskuterade den kommande övningskörningen. Jag skulle ju börjat i veckan..Men tydligen så börjar dom inte ens med kontrollen försen man betalat in betalningskortet man fick med..Så det har legat sen förra fredagen och det har inte ens hänt något, för mamma skulle skicka den med alla räkningarna på onsdag..Och jag stannade hemma ett tag nu när jonas åkte, för att jag skulle börja köra..Känns lite jobbigt. Ingen av oss visste ju att det var så:/
Med körkortstillståndet var det helt annorlunda.
Men men, får bli nästa helg då.

Och så har dom gripit en person som bor i en trapp här borta. Han hade minst runt 20-25 cyklar i sitt förråd och sin lägenhet. Stulna. Haha hur fasen lyckas man få plats med så många cyklar!?  Så det var poliser här som bärde ut alla cyklar och lag dom på ett flak som dom sen körde iväg med. Sen hörde jag när dom förhörde honom. En liten grej tyckte jag va skitkul! Skriver det här nere:P

Polisen: Men var har du fått alla cyklar ifrån då?
Mannen: Meen jag har hittat dom. Och några e ifrån vaksala torg, förstår du?
Polisen: Hittat dom var? Vad menar du?
Mannen: Jaa men dom har liksom bara stått någonstans. Jag hittade dom.
Polisen: Jaha..men det är ju inte så att man bara kan ta en cykel för att man hittar den. Om det står bilar parkerade längst gatan, man tar ju inte bara en bil för att man ser den stå där.

Haha, tyckte polisens sista svar var klockrent! Eller har jag bara dålig humor?

Nu ska jag snart se på en film på tv4 + ... Tidsfördriv liksom ;P

image198

Lördag kväll

Nu har jag precis duschat, vi har grillat och så ikväll:)

På stan köpet jag lite smågrejer, bla ett par jättesöta trosor ^^ Vi köpte också hostmedicinen, och så var vi och åt på burger king och åt, och åt glass där. Den va hur god som helst, riktigt svalkande :P. Och sen så handlade vi lite mat ^^

Sen nu har på kvällen grillade vi, och jag gjorde en kladdkaka ;P Vi har också bestämt med John att han och vi ska gå och se Simpsons Movie på premiärer på fredag. Simpsons äger ju :D

Imorgon åker Jonas hem på kvällen.. Tanken är att jag ska stanna i några dagar och övningsköra..Men handledar tillståndet har inte kommit ännu. Jag hoppas det kommer på måndag eller tisdag. Kan ju ändå inte köra på måndag, eftersom det tydligen ska bli jättestorm med jättemycket regn. Och då vill jag inte ut och köra :P

Nu ska vi snart fika, och se på Mr Brooks som jag har bränt. Vi skulle ju sen den på bio, men jag har laddat ner den i dvdformat istället (A)

  Mockarutorna igår ^^

Kokostopparna ^^

Glassen på burger king ^^

Sophia Leker ^^

Peace And love baby . xD

Lördag

Nu börjar vi bli bättre, men förkylningen släpper inte. Och hostmedicinen är slut, så vi ska åka till stan och titta lite och köpa det så vi iallfall har halsarna kvar ^^

Igår gjorde vi absolut ingenting! Vi va inte ens utanför dörren. Men jag bakade cocostoppar och mockarutor^^ Mumsigt :D

Nu ska jag göra mig klar och åka iväg :)


Nästa sjuka person

Haha, nu börjar jag äntligen bli frisk..Men då blir Jonas sjuk istället. Haha, så typiskt.  Så det blir ingen bio på några dagar till då :D haha

Inatt blev min kisse rädd så hon jamade i typ en halvtimme. Någon försökte ju döda henne när hon va liten , så hon har ofta mardrömmar och då e hon väldigt uppmärksamhets beroende efteråt ^^ Och inatt blev det verkligen så. Men vi somnade tillslut..

Nu ska jag gå och göra mig klar, sen ska vi gå och handla så vi kommer ut.

nya jeans

Det blev ingen bio idag, vi går imorgon om jag blir frisk till dess. Men vi kom till stan, och irrade runt efter jeans till mig. Det blev ett par ifrån H&M..Och så köpte vi mjukglass:D

Nu har jag fått ännu ondare i halsen, för jag torrhostar jättemycket :/ Usch, inte bra.

Jag har skrivit ut alla vägmärken, som jag ska börja plugga på..Sen ska jag köpa körkortsboken också, och plugga med den :)

Nu ska jag lägga mig och titta på CSI med älskling :)

image190
Sophia e trött och sjuk.

image191

Nya jeans ^^




Sjuk

Det blev ingen bio igår, jag mådde inte bra. Är fortfarande inte frisk, så får se om vi går ikväll eller inte. Har ont i huvudet, är jätteförkyld och har ont i halsen :/ Så vi gjorde ingenting igår, tittade på film och tv hela dagen. Vi gick ut till affären en liten stund, och köpte en liten present till mimi, och apelsinjoise (stavning?). Sen fick jag min lilla nalle jag valt ut, älskling valde ut sin grej också. Bild på grejerna där nere ;P

Nu ska vi snart åka till stan, ett måste. Mina jeans e sönder, och det blir sämre väder , så måste ha ett par nya. Hoppas inte det blir som igår, när vi gick ut. Värktabletterna slutade verka när vi handlade så jag började må jättedåligt. Ska ta med treo ifall att det blir så igen. Nu ska jag försöka göra mig i ordning, så vi kan åka. Vill hem igen så fort som möjligt  :P

image189


1 år och 7 månader

Igår hade jag och jonas varit tillsammans i 1 år och 7 månader :) haha, känns inte så långt ;P

I söndags var jag , jonas och mamma på gränby centrum..Vi skulle köpa jeans och foppatofflor. Foppatofflor blev det till oss alla, men inga jeans..  Jonas och mamma köpte svarta, och jag rosa. Jag ville ha i silver, men det fanns inte i min storlek. Dom e ju inte så snygga, men dom e otroligt sköna ;D Sen på kvällen såg vi "tears of the sun" som älskling köpt. Den va riktigt bra, skildrar typ kriget i afrika som pågår. Se den, man börjar verkligen tänka efter.

Igår var jag, jonas , mamma och niklas ute med bilen en sväng. Vi åkte till massa affärer och storhandlade, så bagaget va fullsmockat. På kvällen tog vi det bara lungt, och tittade på film. 

Idag ska jag och jonas på bio, och se "mr brooks". Men jag e typ sjuk, ont i huvudet och halsen, så blir det inte bättre får vi gå någon annan dag. Hoppas det blit bra, för vi skulle egentligen gått igår, men vi va så trötta på kvällen så det blev inte så. Tar iallafall 2 tre typ var fjäre timme, och det hjälper iallafall en ganska stor del. 
Nu gör mamma pannkakor som vi ska äta, sen åker hon till jobbet. Får se vad jag och jonas hittar på då. Antagligen ingenting ;P 

image187

image188

Varmt väder

Idag har det varit riktigt varmt och sköönt ;D ;D Vi har inte gjort så mycket...Tittat på tv, spelat 160..Varit på stan...Sen var vi och lag in bilderna ifrån igår hos Sofiiaa. Och sen gick vi och handlade..
När vi kom hem, grillade jag, mamma och Jonas..Och gjorde äppelpaj och såg film. "Gone - a trip of a lifetime".  Den va faktiskt riktigt bra ;D Nu regnar det ute, så jag och Jonas ska krypa i säng. Hoppas bara det är fint imorgon också, men dom har tydligen sagt att det ska bli regn då med.

God natt :)

image186

Furuviks djurpark

Idag har vi varit på furuvik. När vi skulle ta tåget imorse, hade det varit fel tid på internet, så vi fick väta 1,5 timme längre.. Men vi gick och åt lunch då istället^^ Vi kom fram till furuvik runt halv 2, då var det inte så mycket folk. Men vi märkte senare att det var en del folk^^ Fanns ganska mycket kul att titta på, men inte så mycket djur som jag trodde skulle finnas. Jag fick Jonas att åka flygande mattan (Han är LIVRÄDD för karuseller) och det visade sig vara ett stooort misstag. Han fick typ panik där uppe, och hyperventilerade :/ Liite skuldkänslor eller vad?
Sen åkte jag vikingaskeppet, och så åkte jag och jonas spöktåget. Först var jag livrädd, eftersom jag e så mörkrädd, så jag frågade killen i kassan om det var riktiga människor där inne eller bara maskiner. Men han vägrade svara. Men vi åkte den i allfall 2 gånger, och andra gången har killen i kassan ställt sig runt sista hörnet och hoppar fram framför mig, och skriker. Haha, jag höll typ på att dö.
En andra grej somva ganska kul, var när jag spelade på chokladhjul. Man fick 3 nummer, och ett av mina var 9. Så stannar pinnen på hjulet ett snäpp inpå 38! Jag blev så jäävla arg så jag typ slog handen i bordet och skrek rakt ut. Alla tittade som att jag vore galen^^ Haha, men ni som känner mig vet ju bara att jag verkligen har kort stubin och verkligen inget tålamod:P 
En jättesöt nalle som sover på ett hjärta fick jag av älskling också :D Hur gulligt som helst ^^
Sen åkte vi hem runt halv 6, och då skulle typ halva furuvik till uppsala. Det va smockfullt på tåget då. Men men, vi kom iallfall fram, och då köpte jag och jonas grillad kyckling på hemköp. Sen tog vi bussen hem, och åt och tittade på simpsons. Duschade gjorde vi också, behövdes för våra stackars fötter ^^
Massa kort blev det såklart också, ska lägga in dom hos Sofiiaa bara ;D

Nu ska jag fortsätta se på "Law And Order: Special Victims Unit."

handledarkursen

Idag har jag och Niklas gått handledarkursen. Det va faktiskt roligt, mycket man inte visste..Så nu ska jag snart övningsköra^^

Imorgon ska jag, Jonas, Niklas och Alex åka till Furuviks djurpark, om det inte blir dåligt väder. ^^

Jag orkar inte skriva något långt..Ska snart lägga mig, eftersom vi ska upp tidigt imorgon.

image184

Charmtrollet<3

image185

haha, älskling gör fiin fiina miner ^^

SOOL

Idag har det faktiskt varit sool! Kanske blir lite värme iallfall:D

Igår kväll var vi och köpte bilbarnstol också till Alex:)


Igår såg vi på gladiator..Alla vi kom väl i säng runt 1..Och sen vaknade jag i morse kl 9, och min bror åkte till jobbet. Då låg alex och sov i soffan. Han hade somnat om efter att tittat på barn tv, med nappflaskan. Sen lekte vi lite, och åt frukost..Och gick ut och gungade, och klättrade. Åt lunch, och bestämde oss för att gå en promenad..Men det slutade med att vi gick hem till mig och hämtade blöja, och åkte till svandammen och matade fåglarna. Och åt glass, och korv. Jättemysigt hade vi ^^ Sen på bussen hem somnade alex i vagnen, och sov i 1 timme och 10 minuter..Och under tiden hann jag och Jonas gå runt i gottsunda centrum och handla, och gå en liten promenad. Så mina ben är ganska totalt slut just nu:P Och när vi väl kom hem, gjorde jag middag, och sen åkte vi till PC city och köpte USBminnet jag skulle ha på rean. 49 kr för 512 mb..Billigt och bra, hoppas jag. Efter bilturen, skulle min bror till en kompis, så Alex blev kvar här..Så vi tittade på simpsons och emil, sen när min mamma kom hem var han ute med henne istället och åkte bobbycar på uteplatsen. Nu har han äntligen kommit i säng, och ska sova..mamma håller på och nattar honom. Får väl se vad vi gör imorgon ^^ Jag och jonas ska väl ha lite kvalitetstid tillsammans, har inte riktigt "varit vi" sen igår på dagen. Ska bli mysigt:)

Aa just det, idag när vi åkte hem med bussen, började en gammal tant prata med mig om att det inte var bra att han somnade såhär sent! Klockan var halv 4, men det angår ju inte henne. Han har ju också lov, han e uppe sent på kvällarna. Och att det blir problem om han e uppe sent, för hennes barn kom minsann i säng runt 6 när dom va små! Men hallå, då gick man väl fortfarande upp 5 för att mjölka korna? Blev väldigt irriterad på henne. Dumma tant. Och så började hon fråga mig om vi (jag och jonas) fick mycket barnfri tid?? Och när jag förklarade att det inte var vårt barn, fortsatte hon prata om att man måste vara ensamma i bland. Kanske hörde dåligt. Och så blev vi stoppade pås tan av såna här försäljare, och började fråga om hur VI bodde, en 3a eller 2a tippade han på. Ser vi så vuxna ut ?

Nu ska jag gå till älskling.

    


Skitväder

Guud va trött jag är på det här vädret nu! Regn igår, och idag. usch.

Igår gjorde vi iallafall ingenting..Vi tittade på film, och tv..Och spelade 360 ^^ Sen gick vi faktiskt ut en snabbis och köpter ägg också och gjorde kladdkaka..Haha väldigt jobbigt^^  Sen på kvällen tvättade vi, och sen spelade vi 360 .. Igen. Usch, inte bra det där.

Idag har vi inte gjort någonting heller..man har liksom ingen lust att göra något när det är så dåligt väder :/ Men vi ska iallfall gå till min kära bror och brorson, och sen sova där till imorgon för då ska jag och jonas vara barnvakt åt min guldklimp! :D har ju inte träffat honom på 5 veckor, eftersom dom först var i thailand och sen var jag hos jonas när dom kom tillbaka..Ska bli jättekul o se hur brun han är :D Så imorgon är det passa Alex som gäller^^ Hoppas iallafall att det är bra väder då, annars kan man ju inte göra något. Han älskar ju att vara ute o spela fotboll, hans stora hobby.. Då går ju tiden fort^^

Nej, nu ska ja fika lite och sen titta mer på tv. Haha, vilket liv. Sen går jag till min bror, så skriver väl imorgon kväll igen. Hare bra :)

image178 Alex , ca 9 månader.


image179

Och här e precis innan thailand. Alltså 2,5 år. Vilket skillnad va  ? ;)

image180


Real love stories
Never have happy endings
Because real love stories
Never end. <3


 


Regn

Idag har det blåst hela dagen, och regnat. Jättetråkigt ju! MERA SOOL TILL FOLKET!

Jag klev upp halv 9 imorse, skulle klippa mig ju..Var jättetrött, och fick knappt upp älskling ur sängen.. Men det gick till slut :D Efter min klippning, tänkte vi åka till gränby..men vi ångrade oss , och åkte och handlade mat istället, och sen åkte vi hem och gjorde mexikansk soppa.  Jag var jättetrött, så jag gick och lag mig för att "vila", men sov i 2 timmar. Hade älskling inte väckt mig, hade jag nog sovit längre.
Sen kom Sofia, och vi tittade på "Rötter", bakade paj och spelade 360. Då öste det ner, det regnade inte på morgonen.
För någon timme sen gick Sofia hem, och jag och jonas spelade lite. Sen gick jag upp i duschen, och nu duschar älskling. Vi ska lägga oss och mysa och se någon film. Tror det blir "fäst vid dig" . Den e ganska rolig :)


 Hemsk bild på mig, men man ser min nya frisyr bra på den bilden ialla fall :)

 Jonas e gullig och bär matkassarna ^^ Haha.

Sista dagen på jobbet

Idag var min sista dag på jobbet..Kändes sådär, nu har man ju kommit in i alla rutiner som sker på ett cafe, så det kändes onödigt att jobba bara 5 dagar, när det tog 2 dagar att lära sig dom..men men sånt e livet.

Jonas åkte med mig imorse när jag började, jag började 12 idag..Så gick han på stan en timme, sen fikade han och Sofii hos mig^^ Var kul, kunde sitta o prata med dom när det inte var några kunder ;)

haha så typiskt att allt ska hända mig. Först kommer ett helt gäng från någon träningskola och ska betala med rekvisition! Min chef säger att dom inte tar det, men gruppen påstår att dom betalt med det förrut där. Vilket trassel, så fick jag fylla i en sån. Blev typ kaos, för alla ungar hade redan tagit massa grejjer , så fick dom lämna tillbaka det..Sen fick dom ju ta det igen när vi löste det där med rekvisitionen. Sen kommer ett gäng på 5 pers..Gamla tanter, turister ifrån tyskland. Och bara en av dom kunde engelska. Haha, men det löste sig det med.

Sen gick jag, jonas och Sofii lite på stan..men jag orkade inte gå så länge, har såå ont i fötterna efter en dag på jobbet..Så jag och jonas åkte hem, och Sofii stannade kvar på stan..

Imorgon ska jag klippa mig halv 11,så det lbir ingen sovmorgon imorgon eller ^^

Nu ska jag göra något kul. ^^

image175


Kärlek


Jobbat

Idag jobbade jag igen, men imorgon är ju sista dagen . Jobbar bara en vecka.  Men har stått i kassan typ hela dagen, det är ju det som är roligt^^ Imorgon är vi bara 2 st istället för 8 som vi brukar vara..Så hoppas inte det blir så mycket folk som det blev idag bara.  Det finns en gubbe där som e där varje dag och fikar, alltså typ en stamkund. Han är typ 60-65 år, och idag BJÖD HAN UT MIG PÅ DEJT. Min chef tyckte jag skulle känna mig smickrad..Men vafan, gubben e äcklig. Jag sa iaf nej. Sa att jag skulle ut och åka i sommar. Inte vara hemma med andra ord^^ 
Sen kom mamma och Niklas och fikade hos mig också..och då fick jag sluta. Så jag slutade kvart över 2. Sen gick jag och mamma och köpte en gel mot min rygg. Orudisgel typ. Och tre böcker på pocketshop. Perfekta hemmafruar, Såld, och Mias hemlighet.

Idag har det också varit jättevarmt. Jag lovar , det kommer bli dåligt väder nu när jag slutar jobba. Bara för att liksom.

image174

NY MOBIL

Idag köpte jag min nya mobil. Jag var in i olika mobilbutiker, och bestämde mig för att ta en annan än den jag skrivit om tidigare. Så jag tog en sony ericsson w610i istället. Den är mindre, och billigare. Typ tusen spänn billigare. Och den har autofokus, det har inte w880i. Den har också radio, och musikspelaren e lika bra i båda. Så varför lägga över 1000 kr mer på en annan mobil när den e sämre? ^^ Jag e jättenöjd, den e nog snyggare också;)  Så den ligger på laddning just nu..Och mitt simkort sitter i den nu, så det går inte att nå mig på mobilen på några timmar ;P

Idag var det ganska okej på jobbet..Ganska mycket kunder på eftermiddagen, men det är bara kul när man står i kassan. Imorgon är vi bara 3 st, istället för 8..Och på fredag bara 2 istället för 8 ..haha det kommer bli väldigt stressigt^^

Mamma köpte ett headset till sin mobil också på stan, och jag köpte ett par jättesöta skor. Kan ta kort och lägga in på dom sen när mobilen e färdigladdad^^

Imorgon kommer älskling också :) <3

image173


Är den inte het? ^^


Varm dag

Idag var det riktigt varmt. Tycker bara att det är lite synd att värmen kommer ju när jag börjat jobba^^ Men men.

Idag fick jag tvätta fönster..Sen gjorde vi typ inget. Lärde mig stå i kassan också. Är inte så mycket folk när det är varmt. När jag slutat gick jag och hämtade min LG tele som var utbytt..Och kollade på w880i:n. Skulle ju köpt den i fredags, men det kom ett bättre erbjudande den här veckan, så ska köpa den med mamma imorgon när jag slutat.


Sen när ja kom hem, duschade jag..Och nu väntar jag på Sofia..Vi ska se systrar i jeans, den e ju jättebra!

Och älskling kommer på torsdag kväll istället för på fredag :)

Nu ska jag gå och göra i ordning maten :D

image172


Du betyder allt för mig <3

sommarjobb

Idag började jag sommarjobba..haha snacka om att jag var trött imorse^^ Men men, det gick. Fick typ städa skåp, mindre kul. Men att göra iordning mat och servera den var kul^^

Sen efter det, åkte jag , mamma och niklas till typ biltema och det. Vi handlade massa grejjer till bilen..Sen handlade vi lampor och hyllor och sånt på IKEA. ^^ Och nu har jag kommit hem och duschat.

Och jag saknar min älskling! <3 <3
 
jag har frågat om Sofia vill vara med mig imorgon..Men hon har inte svarat på msn ännu^^ Vet ju inte riktigt när jag slutar, det beror på hur mycket det finns att göra.

Nu ska jag fortsätta prata med min älskling^^ <3

Lördag natt

Kvällen slutade med att jag och jonas spelade 360, och såg systrar i jeans. Filmen alltså^^ Den va faktiskt jättebra..Sorlig bara.


Imorgon åker jag hem..Och jobbar nästa vecka. Blir tufft att vända tillbaka dygnet igen. Så nu ska jag försöka komma i säng innan 3 inatt iaf^^

God natt :D