Söndag

Vi åkte till gusselby i fredags, men det var skitdålig väder så vi gjorde i princip ingenting där ! Men vi umgicks med en kille som vi träffade, Patrik. Han va roolig ^^  Vi va ute till runt 3-halv 4, sen kom vi i säng.

Igår åkte jag och jonas hem hit, men alla andra stannade kvar. Det ösregnade HELA DAGEN igår, så vi bestämde oss för att dra hem..Men jonas internet funkade inte:S Jättekonstigt.
Det första som hände när vi kom hem , var att vi upptäckte att katten spytt och bajsat i tvättstugan och köket. Hon är inte van vid att vara själv, och det var jag och jonas som fick ta hand om allt. Så han skrubbade golvet, och jag fick duscha katten. Sen beställde vi pizza. Den första pizzerian som vi slog upp i telekatalogen stog det fri hemkörning. Sen när ag berättat allt vi skulle ha och sånt, så säger han att han inte kör den till här adressen! Hallå, d e inte precis på landet. Snarare tvärtom. Störd människa. men vi ringde en annan pizzeria. Och deras pizzerior va asgoda så d vart nog mycket bättre så ;) Sen hade vi handlat popcorn som vi poppade, så vi tittade på film och hade jättermysigt :) Det är inte ofta vi är ensamma hemma hos jonas, för dom är så många. Det va jättemysigt :)

Idag har vi inte gjort någonting. Vi sov till 12..Sen tittade vi lite på tv, och tvättade sängkläderna så dom är fräscha nu. Och sen gick vi till coop, öb och hemköp mest för att komma ut lite. Så handlade vi glass^^
 

Sen när vi kom hem, så skulle vi vara duktiga och städa på rummet. Det slutade med att jonas elgitarr välte och slog mig preciiiis vid sidan av ögat. Det gjorde ganska rejält ont, så nu har man bula också.

Och nu gör vi ingenting. Ska väl se på tv eller film snart eller något ^^








Kommentarer


Stötande kommentarer belönas med anmälan till din internetleverantör :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0