bärbar dator

Just nu vill både jag och J köpa varsin bärbar dator. Men vi bestämde oss för att vänta till mellandagsrean efter jul istället, då kan man spara mycket pengar. Dom kostar ju ganska mycket, så det är nog bra att göra så.

Vi åt på IKEA idag också. När vi kom dit så kostade en liten köttbullar bara 16 kr. Haha, det är ju ingenting. Så vi köpte varsin sån potion. Men vi blev inte så mätta så vi åt när vi kom hem också. Stekte kött och gjorde ris och bönsallad.
Ugly Betty och Desperate Housewifes är ju standard för mig på tisdagar, så jag började titta på det. Men jonas ville inte titta på DH så han satte sig vid datan. Nu har vi precis duschat klart, vi ska packa nu och sen lägga oss.

Imorgon åker vi till Jonas, och vi är framme runt 19,30 hos honom. Vet inte om jag skriver imorgon kväll, beror på hur trött jag är. När vi vaknat imorgon ska vi i allafall åka till stan med min mamma.

image331

Jeansen jag köpte i söndags.

image332

Skorna :)

image333


Våra ringar

image334


Lite blixt eller vad ? :O

Bilder till datan!

Jag e ganska glad just nu. Det gick att lägga in bilderna från digitalkameran på datan idag! Det har inte funkat på en evighet. :)

Så nu kommer lite bilder här då :) Förresten vad tycker ni om den nya designen som
Ronja fixat åt mig ?

image328

image329

image330

Lägger kanske in flera sen, hinner inte titta igenom alla just nu:)

När jag och Jonas lämnat John vid bussen, så ska vi åka till PC city och Elgiganten och titta på bärbara datorer :)

Nu blev det inget skriva om Osmo Vallo ändå, som det var tänkt. Får göra det ikväll istället.

Puss

Lugn dag

Igår var vi på Gränby C med Sofia :) Roligt värre ^^ Vi åt på Burger King med. Älskling betalade. Jag gillar inte det, känns så konstigt. Jag hittade ett par jeans på Vero Moda :) Jonas köpte en skiva på Rocks.  Sen så köpte vi nog inte så mycket mer. John hittade ett par skitsnygga glans tights :D haha. Jag tappade bort min sjal med :/ Lite sorgligt tycker jag.


Idag har vi varit på stan, igen. Vi var inne i Uppsala Konsert hus och tittade. Har inte varit högst upp förrut. Men vilken utsikt det va alltså. Haha, när jag och Fanny var där så åkte vi inte högst upp för att vi trodde att rulltrappan var trasig. Men idag så märkte jag, Jonas och John att det var rörelsesensorer som känner av att någon närmar sig rulltrappan. Haha, det va därför den stog stilla när jag och Fanny var där. Smarta babes asså :)

Sen åkte vi tll Maxi och handlade. Jag körde hem. :) När vi kom hem så gjorde vi kexchoklad paj. ( ONYTTIGT ,Onyttigt igen ) Sen började vi titta på "På smällen" men jag ska skriva lite på ett arbete till skolan eftersom jag redan sett den filmen tre gånger.

Imorgon åker John hem med. Men roligt har vi haft iallafall :)

Nu ska jag skriva om Osmo Vallo.

En fråga. Ni som frågade vad Jonas köpte till mig på Oups. Känner jag er eller är ni bara några som läser min blogg  ? :P

JAG SKA LÄGGA IN BILDER FRÅN ALLT VI G JORT NÄR JAG KOMMIT TILL JONAS PÅ TORSDAG.  Så ni vet :)

INGEN RUBRIK

Ja, jag har skrivit dåligt nu. Men det är för att John och Jonas kom i fredags. Och vi har gjort allt annat än vara hemma typ xD. Eller ja, vi har iallafall haft något att göra hela tiden:)

I fredags så gick jag och köpte ett par skor, sen mötte jag jonas och john. Vi åkte till Willys och köpte godis.:D
När vi kom hem gjorde vi mat, och sen skulle vi se på shrek 3. Men bränningen hade det blivit fel på så vi såg den på datan igår istället. Vi tittade på några simpsons avsnitt på tv:n, och på Idol istället för shrek 3..

Igår så åkte vi till stan och var där i 4 timmar. John köpte ett par jeans, och jag fick en rolig sak av Jonas ifrån Oups;) Alla i Uppsala vet vad det är för butik:P haha. Sen köpte vi också en present till Jonas syrra..Jag köpte en cardigan och två böcker. VI åt på Jalla också:)

När vi väl kom hem så tittade vi på tv och sen såg vi shrek 3. Jag trodde den skulle vara bättre. Men men. Vi laddade också ner Rataouille som vi ska se ikväll. Sen såg vi en film på 3an, Sova med fienden. Jättebra, men usch. Hemsk var den också.

Idag ska vi åka till Gränby C och titta lite. Så jag ska väcka dom där två sömntutorna nu, själv har man varit vaken i en timme :P

Puss


ingen rubrik

Jag gör om lite i bloggen :)

Sovmorgon

Jag har lugnat mig lite angående ringarna. Dom är ju inte fula, men det känns ändå konstigt. Men imorgon kommer älskling så då får han ha på sig sin också ! John kommer med honom också och ska stanna här några dagar :) Roligt värre ^^

Imorgon så slipper jag engelskan eftersom det är min enda lektion , och sen håltimme på nästan 4 timmar.  Så jag pratade med läraren, och jag slapp den. Fick lite uppgifter istället som jag ska göra. Det innebär att jag börjar 13,45 imorgon :) Sköönt.

Måste städa upp lite här. Ska bädda åt John i gästrummet också. Dammsuga upp lite med. Ska bränna några filmer ikväll tänkte jag som vi kan se imorgon. Shrek 3 och någon mer..Vet inte riktigt ännu vilken. Några tips på en bra film man kan tanka?

SofiaÄrSötFörresten <3

Puss


image326


FEL RINGAR

Oturen förföljer mig. Jag var och skulle hämta ut ringarna idag. Våra förlovningringar. Guess what? Det är inte dom ringarna vi valde ut. Helt andra ringar. Han som e chef där, vägrade lyssna eftersom det står det numret på beställningen. Men vi var in i lördags och beställde gravyr i efterhand. Mamma tror att det blivit något fel när dom faxade det, så att gravyren hamnat i fel ringar.. Ledsen är jag i alla fall. Visst dom här ringarna är fina dom med..Men det är inte dom vi valdet ut ju! Dom ringarna vi fick nu, är 500 kr dyrare än dom vi valde. Borde inte han förstå felet då?  Aja, vi får se om dom hör av sig, för då måste ju någon annan fått sin gravyr i fel ringar ju. Då kanske han fattar att jag talar sanning.


Orkar inte skriva mer. Ska hoppa in i duschen nu.
Förresten så är min novell klar nu. Lite stolt. " Den sista dagen i mitt liv" heter den.

Puss
image323


Det här är ringarna vi fick. Helt olika dom vi beställt. Men är dom här fina? Eftersom risken finns att det är dom vi kommer få ha


Dans

Idag var det dans igen :) Sååå kul =)

Skolan var väl okej..Jag har haft ont i huvudet bara, men det är inget ovanligt. Ska inte gå imorgon..Har ont i huvudet, och det är FN-dagen. Alltså inga orginallektioner ändå. Men grekiskan måste jag gå på senare.

Förresten så har våra ringar kommit idag :D Men jag hade inte kvittot med mig, men ska hämta dom imorgon när jag ändå ska till grekiskan. Skit roligt ^^ Men på fredag får jag ta på mig den^^
Träffade Sofia och Emma idag också..Vi fikade :) Mumsigt värre. Sen dansen såklart. Ännu roligare :D


Nu ska jag lägga mig.

Puss  (   förlåt för ett tråkigt inlägg, men orkar verkligen inte nu :/   )


Omgjord blogg

Jag har kommit på hur man leker lite med header och bakgrund, så jag har gjort om den lite. Vad tycker ni? Någon som skulle kunna göra en header med mer glans åt mig ?

Idag var det skola , igen. Var inte så lång dag..Men jag och Markus var där en halvtimme tidigare för att göra det sista på naturarbetet som skulle redovisas idag, men vi fick inte göra det iallfall. Lite surt.

Efter att jag fått akupunktur så träffade jag Sofia och vi åkte hem till mig. Vi gjorde mat, och hon hjälpte mig med min novell^^ Sen fikade vi dom resterande muffinsen och drack te och såg på NAVY CIS. Sen gick hon hem.

Förresten så HATAR JAG TELENOR. Dom har lurat mig. Efter ett halvår så lag dom på 50 kr i månaden på mitt abbonemang, och det stog INGET i avtalet. Vi har kollat det. Plus att mamma och jag frågade säljaren om det verkligen inte tillkom några avgifter förutom 99 kr i månaden. Hon stog fast vid att det gjorde det inte. Jag har mejlat konsumentköpsverket nu, hoppas på att få ett svar imorgon. Får man verkligen göra så i Sverige?

nu ska jag fortsätta skriva min novell, sen lägga mig och titta på CSI.

Puss


Helgen som gått

I fredags var jag och Jonas och köpte guldringarna på Albrekts guld :) Dom kommer på fredag, så då kommer jag stolt ha en förlovningsring i guld istället för silver på mitt vänsta ringfinger!
Efter det träffade vi mina girlioooes och käkade på Jalla, sen tittade vi lite på stan. Efter det åkte vi till skolan, och Jonas åkte hem..Slutar ju sent på fredagar, men när jag väl kom hem så åt vi och sen så åkte vi till Ica Maxi och handlade. Jag körde of course, både dit och hem :)
Sen skulle vi ha sett på Beck - I guds namn men vi båda somnade,  Haha.

I lördags så fyllde mamiii år. Vi var på stan och köpte tårta och fikade. Jag köpte en foundation också. Sen var vi bara hemma och tittade på film och så. På kvällen kom min bror, och vi åt god mat. Av mig fick hon en plånbok, och omega 3 tabletter. Av mig och Jonas fick hon en mugg med matchande skål. Av min bror och brorson fick hon en ram i silver som hon ska ha kort på Alex i, och ett par strumpor.
På kvällen såg jag och Jonas I guds namn iallfall, eftersom både mamma och Alex somnade. Den va riktigt bra, men hade ett jättekonstigt slut. Jag förstog inte att den va slut försen eftertexterna kom.

Imorse så vaknade jag 8,15 av en konstig känsla. Till slut kom jag på att vi hade glömt att köpa P biljett till min bil, så den hade stått utan giltig biljett i 12 timmar! Jag fick lite små panik, och sprang ut i mjukisbyxor, t shirt och uppsatt hår. Som tur var så hade vi inte fått böter, men gud så rädd jag blev. Imorgon ska vi flytta Micran till en annan parkering så Mazdan får stå på orginalparkeringen. Jag och Jonas plockade ur allt ur Micran i lördags, Jonas fick ur stereon också. Då blev jag glad, eftersom jag verkligen inte lyckades när jag försökte, haha.

Idag tog vi det bara lungt, kollade på Beck - Kartellen och Pirates of the Carribean 2. Sen så åkte vi till stan, och Jonas åkte hem. Jag, mamma och Alex åkte till Gottsunda C och köpte mjök och sen gick vi också hem. Jag hoppade in i duschen, och nu hamnade jag här. Ska börja skriva på min novell tänkte jag, innan jag lägger mig.

image309

Faster älskar sin Tigerunge

image311

Kärlek - 16:e december 2005

image312

Fika


image313

Jag älskar dig

image314

 Mamiii

Älskling

Snart kommer Jonas =) Jag ska ta bussen om en halvtimme och åka och möta honom. Har längtat jättemycket :)

Idag var väl en ganska okej dag i skolan. Som vanligt. Fast det var måltidens dag idag, så vi fick glass också. Haha. Fick ni också det ?


Idag fick jag akupunktur mot min migrän hos min sjukgymnast. Han satte på halsen och nyckelbenen också! Haha, har aldrig fått det där så det kändes lite konstigt. Jag har också blivit mer töjbar i lederna, ett bra framsteg.
Sen så stannade jag och mamma och åt på Jalla. Ska äta där på lunchen imorgon med med Jonas, Fanny, Cissi och Frida. Haha, inte bra. Men men, man lever ju ändå bara en gång eller hur ?

Imorgon kväll ska jag kanske övningsköra också. Hoppas det, vill verkligen prova min nya bil. Sen ska vi kanske handla också.

På lördag fyller mamma år :) Så då firar vi henne. Slog in två av hennes paket nyss.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och åka och hämta älskling. Vi ska se på senaste Beck när vi kommer hem,  Beck- I guds namn.

image308Sötnosar

STOPPA VÅLDET





Till minne av John Hron

image306

image307


Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.



KOPIERA OCH SÄTT IN PÅ DIN BLOGG, VISA ATT DU BRYR DIG!
STOPPA VÅLDET!!


plugg

Igår så gick jag hem efter svenskan, pallade inte med temat. Hade så otroligt ont i huvudet..När jag kom hem så vilade jag, och sen så åkte jag till stan och mötte Sofia. Skulle ha lite grejjer, och sen åkte vi vidare till dansen :)

På kvällen så började jag kolla på grannfejden. Dom e ju inte riktigt kloka, kan man bete sig så illa!? Sen såklart DH..Världens skönaste serie enligt mig. :) Lag mig tidigt också, jätteskönt. Somnade nog runt 22,20.


Idag var det ganska roligt ^^ Markus blev utskämd i matsalen.

Markus: Den där tjejen är ju en riktig 10 poängare (kollar på en tjej i matkön)
Niklas: Eeeey Östhammar bruden! Hallå? (på hennes träningströja stog det Östhammar)
Markus: men lägg av då!
Niklas: Duu Östhammar? Östhammar??
Tjejen: Ja?
Niklas: Den där killen där tycker du är en riktig 10 poängare! Han vill ha ditt nummer ! ;)
Markus vänder sig om och typ skäms ihjäl och vi andra skrattar ikapp!: D

Däremot så fick vi reda på att ytterligare en grej ska göras, en uppsats i historia. Sen har vi novellen på svenskan, stora arbetet i Samhälle. Prov på data och matte efter höstlovet. Jag vill sjunka ner i jorden tror jag.

När jag varit på grekiskan så satt Fanny på samma buss som mig, men jag såg inte henne försen jag stog vid dörrarna och skulle kliva av. Lite synd.

Nu ska jag fortsätta leta fakta till sam arbetet och sen kanske komma i säng i tid idag med. Skönt med sovmorgon imorgon iallafall  :) Börjar 9,40.

Älskling kommer imorgon kväll med <3


image301


Min bil!

image302

Fanny och Niklas


image303

Egobild

image304

Mitt block efter deras kladd ^^

image305


Marcus block efter vårt kladd ^^

Skola

Sitter i skolan , dom andra har språk. Så jag har suttit och gjort lite läxor som jag brukar göra på tisdagar. Är jättetrött, kom inte i säng försen halv 12 igår.

Idag fick vi reda på att vi inte skulle sluta försen 16,15 istället för 15,20. Och det innebär att jag inte skulle hinna till dansen då, eftersom jag inte har danskläderna med mig. Tycker att dom iallafall kunde förvarnat igår, eftersom dom visste det redan igår. Men nu sa jag att jag inte kunde stanna så länge och sa varför också. Hade hon sagt det igår hade jag ju kunnat tagit kläderna till skolan och åkt direkt, men nu gjorde jag ju inte det. Hon blev väl inte så glad, men vad förväntar hon sig att vi som har annat att göra blev då?

Jag längtar jättemycket tills jag får övningsköra min nya bil! Troligen imorgon, efter grekiskan. Måste gå på den imorgon, har missat två gånger på raken nu. Har ont i huvudet nu också, jag hoppas bara att det släpper när jag ätit lunch..Ska prata med min sjukgymnast om det på torsdag och fråga om han kan ge mig akupunktur mot det också.


På lördag fyller mamii år också , ska bli kul. =) Älskling kommer också, antingen på torsdag kväll eller på fredag dag.

måste ringa verkstaden också när jag kommer hem eftersom vi ska boka en tid för att fixa lite småsaker på bilen innan det blir stora allvarliga grejer nu på en gång.

Nu ska jag fortsätta kolla runt på internet.

Lägger in en bild på en liknade bil som vi köpte. Det är en annan färg på mig, men jag kan inte lägga in bilderna från skolan.Så det får bli en likadan modell, fast en annan färg :)

image300

Annan bil

Den andra killen verkade helskum så vi har hittat en annan bil, och han kommer hit om ca en halvtimme. Så får se om han e lite ärligare, eftersom mamma fick reda på ganska mycket grejer som gubben inte berättat när hon ringde vägverket.

Har inte hänt så mycket i skolan. Har precis samlat ihop grejer som vi ska ha med till naturen imorgon och veta var dom är tillverkade. Typ tre plagg, och tre valfria saker. :P

Finns inte ås mycket att skriva, hoppas att älskling kommer på torsdag kväll istället för på fredag eftersom han kanske e ledig på fredag :) <3


Imorgon har vi förresten varit ihop 22 månader :)

Skriver imorgon om bilen.

Bil?

Idag har jag kollat på en bil med min bror. En Ford Mondeo -98. En mörklila. Jag blev jättekär, den är så otroligt fin. Inga skavanker på insidan alls, jättefin svart klädsel. AC, elhissar, C-lås. Utansidan är ingen rost alls, bara ett stenskott på huven. Gud jag e nog kär. Jag provade att köra den, och den e såå härlig att köra.

Men problemet är att dom vill ha en stor summa pengar kontant. Vi har inte hela summan, utan vi har den största delen just nu. Flera har ring på den, men vi var först. Nu har mamma pratat med han som säljer den och dom skulle diskutera imorgon på telefonen hur vi ska göra. Eftersom vi lätt kan få ihop den resterande summan, men inte just här och nu. Jag e såå nervös att dom inte kommer komma överens.



Jag vill ha dig

image299


Har täckt över bakgrunden för att man inte ska se var den står.


misstag

Märkte att jag skrev LÖRDAG på gårdagens inlägg. Liite fel beräknat, för mig var det lördag igår eftersom jag var ledig då. Men idag är det lördag, och igår var alltså fredag :D

Jag har inte gjort någonting idag. Skulle åkt till stan med Sofia och kollat ringar, och lämna tillbaka en tröja men det blev inte så. Jag åkte senare istället, och efter det så träffade jag mamma på centrum och handlade.

Nu har jag och Jonas bestämt oss för att byta våra förlovningsringar i silver, mot guld :) Men vi vet inte om vi ska "sätta dom på fingrarna" på vår två årsdag ( 16e december ) eller på min födelsedag ( 10 januari ). Vad tycker ni? Svårt val. Vi har i alla fall valt ringarna. Jättefina <3

Ikväll ska jag bara ta det lungt. Inte göra nåååågonting. Titta på film och snacka med älskling. Har en film som Ämma lånat heeela sommaren "the babys room". Det är en spansk skräckfilm xD. Kanske kollar på den, tror faktiskt inte den är så jättebra, men då vet man det också :) 

Har också hittat en bil som vi kanske ska köpa. En ford mondeo -98. Sedan såklart. Jag och bror ska kolla på den imorgon. Lite komiskt, eftersom den står på samma parkering som våran. Jag hittade den på Blocket, men såg direkt att den var fotograferad här. Sen kollde jag efter den när jag gick till bussen. Och jag hittade den. Men vi ska provköra den imorgon.

image298 Dom ska vi beställa !  :D ( dålig bild, jag vet )


Lördag

Idag har jag varit med Sofia och Ämma:) Vi var på stan, och sen åt vi på jalla. Efter det så följde Sofia med mig hem ett tag. Vi kollade på borat ett tag, sen sjöng vi singstar, men sen så kollade vi på Shan the man på internet. Klockren. Lägger upp en video här i slutet :) Jag dog typ av garv. Asroligt :)

Hittade en present åt mamma på Duka. Blev en mugg och matchande skål, som ska vara ifrån både mig och Jonas.

Imorgon ska jag nog inte göra någonting alls. Jätteskönt=)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så jag skriver igen när det finns något att skriva. :)


Pärlan

Var till verkstaden idag med min bil . Och det är jättedyrt att åtgärda felen, så vi ska skrota den och köpa en ny istället. Känns lite tråkigt, jag gillade ju min pärla. <3
Tog ganska lång tid att åka dit, eftersom det låg i Bälinge. Sen när vi skulle hem, och fick veta att det va farligt att köra med den pga av en grej med hjulet så fick vi köra i typ 30-40 km/h hem. Tog en timme tror jag. :P haha.

Idag har jag haft svinont i ryggen. Usch. Tog en Citodon när jag kom hem, fastän jag inte borde äta dom (Citodon innehåller MORFIN). Har jätteont i magen också. Usch, inget känns bra. Förutom att jag e ledig imorrn! Det känns bra:) Och Sofia och Ämma kommer hit när dom slutat också<3 Ska bli kul:)

Kunde inte sova igår, hade jätteont. Somnade runt 1 tror jag, och sen vaknade jag 6 imorse och kunde inte somna om. Jättejobbigt, hoppas jag sover bättre inatt.  Kom på nu att det kanske är Citodonen som gör att jag fick ont i magen. Mamma har samma problem med dom.

Nu klagar jag mycket , men roliga saker har också hänt ^^ Jag och Jonas ska träffas mer, 3 helger i måndaden istället för 2 helger. Och på lördag ska jag, Fanny, Cissi, Frida, Johan, Ronald och Markus kanske hitta på något. Det är också skoj :)

Lägger in några bilder, på mig och Alex.

image295

image296

image297

Alex

Alex e här nu, han ska sova här :) Så jag och han badade nyss. Lekte med fiskar och sånt och avsluta med natusan kids ^^ Han e jättetrött, så han somnar nog snart.

Var inte på grekiskan idag, hade så jävla ont i ryggen och huvudet. Att det inte ger sig! Jag förstår inte..:/
Imorgon ska jag lämna in min bil på verkstaden också..Och på fredag ska jag vara med Sofia <3

Har inte så mycket att skriva, ska sova nu=)



Puss& Kram

image292


image293


image294

Grekiska

Nu ska jag snart dra till grekiskan. Känns som att man inte riktigt hinner hem innan man ska vända igen..

Marknaden igår va jättemysig:) Lägger in bilderna när jag fått dom av SötnötSofia :) Vi köpte munkar och godis. Och jag köpte cocosbollar ^^

Igår på dansen så gjorde jag något med min rygg. Jag knäckte hela ländryggen, och efter det hade jag svinont. Jag kunde inte ligga, inte sitta, inte resa mig upp, inte sätta mig ner..Ingenting utan att det gjorde ont. Jag e så otroligt trött på min rygg nu så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

På fredag e man ledig^^ Skönt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Måste till stan och köpa present till mamma iallafall, hittade inget speciellt på marknaden.


Puss <3

image291



Skolan

Nu sitter jag i skolan, dom andra har moderna språk.

 Det är ändå ganska skönt att ha en relativt lång rast tre gånger i veckan för då hinner jag göra skolarbete under tiden. Nu har jag skrivit klart en engelska grej som skulle vara klar till imorgon, då slipper jag göra det efter dansen ikväll.
Provet imorse gick ganska bra ändå. Trodde att det skulle vara mycket svårare =)

Efter skolan ska jag på höstmarknad med Sofia:) Sen ska vi dansa..Så är väl hemma runt 8 ikväll.

Skriver senare. Puss

Plugga

Igår lag jag mig i badet och pluggade i ungefär en timme..Sen så var det inte så mkt att göra, försökte sova...Men det gick inte alls! Kunde verkligen inte somna. Till slut gav jag upp och lag mig och tittade på tv. Somnade väl runt 12 tror jag.

Idag var en ganska lugn dag..Eller ja, mycket som ska göras som vanligt..Men håller på att plugga till naturen imorgon nu. Har gjort det i stort sett sen jag kom hem. Tog en dusch nu, det är det enda jag hunnit göra. 

Imorgon ska jag på höstmarknaden med Sofia :) Fårse om jag hittar något till mamma där. Så svårt att köpa något.

Nej, nu ska jag fortsätta plugga :)
 Men lägger ut lite bilder från filmkvällen som jag, fanny, frida, cissi, markus och ronald hade för typ två veckor sen. Såg nu att markus inte är med på en enda bild.:P Men han är med på videon, men den lägger jag upp senare.

image288

image289

image290



Länge sen

Det var länge sen jag skrev nu, men har inte riktigt haft tid ^^
 
I fredags när jonas kom så åt vi snabb lunch på MC..Sen åkte vi hem och tittade på film. På smällen. Sen gjorde vi nte så mycket, tog det bara lungt och tittade på criminal minds och sen mer film. Tror det blev en beck då.

I lördags var vi på stan. Både mamma, jag och jonas köpte jacka. Fast jag vet inte om jag ska behålla min..Tyckte den var alldeles för dyr! Usch. Sen åt vi little italy. På kvällen gjorde vi  inget..Kollade på två beckfilmer. Dom e riktigt bra dom^^

Idag så var vi och handlade. Vi skulle åkt till elgiganten och ikea men struntade i det. Så vi var och handlade och träffade alex och niklas. Fasters lilla pojke e sjuk<3 Febrig. Han har väl sovit bort största delen av kvällen. När jag åkte hem efter att jag lämnat älskling på stationen så stannade jag på jourapoteket vid akademiska och köpte alvdeon åt honom. Stackarn.

Idag när vi åt, så åt vi kött och pommes frites. Jag hade sånt där persiljesmör till..Och vi rensar vår kyl på "gamla" saker hela tiden typ så jag brukar inte kolla datum och sånt. När jag tagit en tugga med en ganska stor klick sånt där smör så märker jag att det smakar typ gammal mögelost eller nåt! Gissa när den gick ut? Jo, 24 JULI! Ah. Jag vill inte bli sjuk igen. Och allra helst inte magsjuk. Har ont i magen då och då, men jag hoppar det försvinner.
 
Nu ska jag plugga natur , hemska ämne. Imorgon bitti ska jag till läkaren, så det blir ingen sovmorgon för mig som jag egentligen skulle haft. 

Puss hejs    

image284

Jonas i sin nya jacka^^

image285

Jag gillar verkligen den bilden. Tog den i fredags.

image286

Alex sjukling

image287


Nya jackan. Ska jag behålla den ?

IngenRubrik

Jag har fått typ fnatt på apelsiner. Guud va gott! Nyttigt också. Men är dom sura så går det inte..

Jag är hemma imorgon med. Min kropp hänger fortfarande inte med. Men det börjar gå över. Och tur är väl det för älskling kommer hit imorgon ! :D Vi ska nog inte göra så mycket .. bara mysa. Ska se på "knocked up" när han kommer :) Och äta kexchoklad pajen jag gjorde idag ^^ Den vart god. Fast man kunde inte äta så mkt av den.

Jag har skrivit ihop det sista om Sveriges grundlagar idag. Ska lämna in det på måndag. Försökt plugga natur också, men fattar NADA! Aahh gud vilket tråkigt ämne.

Nu ska jag hoppa ner under täcket och sova ^^ Egentligen skulle jag inte satt mig vid datan igen, men ska bränna några beckfilmer under natten.
Imorgon när jag vaknar ska jag bädda i ordning och röja upp lite innan älskling kommer :)

Puss och godnatt <3

image283 


Kexchoklad pajen innan kylen


Bilddagboken

Följer Sofias exempel.

Nu kan inte folk som inte är inloggade kolla på min bilddagbok. Jag har folk som kollar runt på min bilddagbok och bevakar . Men jag kommer inte in på deras för dom har lösenord. Jag tycker inte det finns någon mening med att ni ska se mina bilder då, så därför gör jag såhär. Om någon vill ha lösenordet så skriv till mig via min mail.

[email protected]


So long ^^


Hemma

Är hemma idag också. Mår jättekonstigt, vet inte riktigt varför. Jobbigt är det iallfall.

Har precis vaknat..Ska äta lite frukost och sen åka iväg och hämta böcker i skolan. HIstoria frågor som tydligen ska göras..Skriva en samgrej och så plugga natur. Ingen lugn och ro här inte^^


Usch jag mår hur illa som helst. Känns som att magen ska vända sig ut och in. Vet inte riktigt om jag vågar äta frukost. Kanske lite te räcker. 

Katten fick tuppjuck inatt. Hon gick runt och jamade och jamade. Du skulle hört, Sofia ;) Haha i säkert en timme. Jättegosig var hon. Hon drömde väl antagligen mardrömmar.

Nej, nu ska jag pallra mig iväg och klä på mig. Och ut i solen ett tag.

Puss

image282


Två år gammal bild på mig och världens underbaraste Sofia. Tänk att vi känt varann i 10 år =)

Sjuk

Idag var jag hemma ifrån skolan..Mådde jättekonstigt efter dansen igår. Kändes bara konstigt i kroppen. Hade huvudvärk också. Så imorse när jag vaknade hade jag ont i huvudet och nästan ingen röst. Jippi. 
Jag somnade om och sov till kvart över 11. Drack lite te och kollade på tv. Har sett på en film också ,Gisslan. Annars har jag i stort sett inte gjort någonting. Läst lite matte.

När mamma kom hem så käkade vi, och se gick vi och handlade. Kändes skönt att komma ut lite grann också.
Mår lite bättre nu, men jag får se hur jag mår imorgon bitti. Kommer ändå behöva åka och hämta lite böcker i skolan.

Nu ska jag lägga mig och titta på tv =)

Puss

image281


Kajsa gosade med mig när jag tittade på film ^^

Sen natt

Igår kom jag i säng runt ett. Usch, måste verkligen försöka lägga mig i tid. Är så otroligt trött, men det är ju inte så konstigt.

Idag var jag och Fanny på stan idag när vi hade håltimme. Frida och Cissi hade lektion. Fanny tittade på ett par assnygga stövlar, och jag köpte en PUMA väska. Den rymmer mycket mer än jag trodde, jättebra. Ska ha den när jag åker till älskling och sånt. Gympan och dansen också kanske.


Ringde en bilmekaniker idag. Om jag har tur är det bara någon liten grej under bilen som typ styr växeln, som gått sönder.  Då blir det inte dyrt alls att laga den, men är det fel på själva växellådan så kan det gå på väldigt mycket mer. Jag hoppas på det bästa.  =)

Nu ska jag fortsätta prata med älskling, sen är det desperate housewifes klockan 21 som måste ses.
Missade det förra veckan, men jag hoppas jag hänger med i alla fall.

image280                                              väskan





Höst

Nu märks det verkligen att det är höst ute .. Lite små mysigt är det iallfall :) Jag och Sofia var ute och tog massa kort igår..Dom ligger på min bilddagbok, orkar inte lägga upp dom här också:P

http://Sophiaochjonas.bilddagboken.se

Skulle övningskört igår..Men min bil e paj! Så det va ju inte så roligt. Måste köpa en ny nu..Hoppas det blir snart så jag inte behöver vänta alltför länge med att köra igen.

Förresten är det någon som känner någon eller vill köpa min bil som reservdels bil? Eller någon som bara e händig och vill köpa den och fixa upp den? Skriv till mig isåfall:)

image279