Fredag

Idag i skolan var det väl okej, var roligt att träffa min älsklingar igen i allafall :)
Vi ska kanske se Rihanna i globen om två veckor, men det det beror på om någon kan !:O  Cissi kan inte, hoppas Fanny och/eller Frida kan iallafall. Annars blir det inget för mig eller ^^

Ska sammanfatta lite natur ikväll tänkte jag, jätteroligt. Jonas är hos John så jag kan inte prata med honom eller. Ska också eventuellt köpa biljetterna till Rihanna om jag får något svar. Imorgon ska jag kanske åka iväg någonstans med mami och papi.




Tapeter



Det här tycker både jag och J passar bra ihop, snygga färger. Tanken är att alla väggar ska vara i den mönstrade, utom en större vägg som ska vara i den mörkbruna :)



image641

image642

Dom här har vi också tittat på, med den mönstrade mest då och sen en av dom bruna som fondvägg. Men just nu lutar det åt den översta bilden.



Övningkörning

Imorse var jag hos tandläkaren. Det gick bra ibörjan, men sen gick det sämre, haha. Jag är livrädd för att borra efter att dom borrade utan bedövning på mig. Och så trodde dom att jag hade ett hål idag. Och jag blev fett rädd. Men det visade sig att jag bara är ett "mysterium." Ingen spricka , inget hål men det syns något på bilden. Konstigt.

Efter det gick jag och jobbade ett tag, för första gången på en vecka. Kändes sådär, min näsa blev konstig av luften och min hanls skärde sig några gånger. Imorgon ska jag iallafall till skolan, och sen jobba på kvällen eftersom jag har en del tid att ta igen eftersom jag varit sjuk.

Efter jobbet körde jag bil, riktigt kul! För varje grej som man själv ser som större och större, blir man stoltare över sig själv om man klarar det , haha.

Nu är Alex och Niklas här och har varit det hela kvällen, vi har umgåtts och fikat och så. Förresten så ligger Js moster på BB och ska föda snart, spännande!

Till anonym: Med tanke på att jag aldrig har tid att vara hemma och bara ta det lungt och titta på tv annars, så är det kanske inte så konstigt om jag tittar mycket på tv när jag väl är hemma? Dessutom känner jag ingen som INTE sitter vid tv:n och ser på tv eller film när dom är sjuka. Men du är nog ett undantag, stackars dig. Kanske inte har råd med tvlicensen? ;)

Ingen film

Blev ingen film , mamma skulle se på någon fotboll. Själv har jag tittat på greys anatomy istället och snackat med J. Ska också fixa biljetter till en förhandsvisning av filmen Once. Vore roligt :)

Nu ska jag titta på Girls of the playboy mansion, sen CSI.

Shoppat

Jaa idag har varit en lugn dag, ända tills mamma ringde mig och tyckte att jag behövde komma ut lite! Lättare sagt än gjort, men jag krängde på mig lite kläder och sminkade mig och drog till bussen. På stan hittade jag en datorväska (behövligt), två toppar på H&M, ett diadem, och ett par solglasögon. Vi köpte också lite tabletter och nässpray och sånt på Apoteket, kanske huvusyftet med att vi åkte. 

Solglasögonen ska jag dock lämna tillbaka imorgon, dom var inte lika snygga när jag kom hem, haha. 
Imorgon har jag också tandläkartid på morgonen, och efter det blir det eventuellt jobb så länge som jag känner att jag orkar. Sen övningsköra :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen lägga mig och titta på Bee movie med mami, hann aldrig se den på dagen.


Filmer

När jag pratar låter jag som en kråka, haha. Ska snart gå ner och dricka te och se på providence och våra bästa år. Sen ska jag bädda ner mig i soffan ännu mer, med lite frukt och så och se Bee movie och Disturiba. Den senaste har jag redan sett på bio, riktigt bra film. Bee movie får jag väl se vad jag tycker om.




ny header

Jag gjorde en ny header , lite personligare med mer text och en bild på mig och J.

brothers and sisters



Underbar serie, gillade den inte alls i början men har sett runt tre avsnitt nu. Och den är riktigt grym ju! Den börjar nu, lite sent dock. Har funderat på när den går ett tag, slipper tänka på det nu då ;)

Film

Det blev inget jobb för mig idag, fick inte gå för mami. Hon tyckte det var bättre att jag är hemma och blir frisk och kan jobba ordentligt sen. Och det kanske hon har rätt i.

Under dagen har jag bara tittat på tv mest, och lite på datorn med. Installerat lite program nu, och skannat datorn. Världens lättnad kom för en timme sen, när mamma hittade ett busskort jag trodde jag tappat bort. Rättare sagt HENNES busskort. Det hade kostat mig 500 kr, månadskortet. Så ingen blev gladare än jag när hon hittade det, även fast jag letat hela kvällen.

Just nu sitter jag och fixar lite filmer, så jag har något att göra imorgon eftersom jag är hemma imorgon med. Awake, Love lies bleeding, predikanten. Spännande filmer allihopa, passar mig bra.


Min nya datormus, en mini i rosa. Och datorn, såklart :)
177163-638177163-637

sjuk

Idag mår jag riktigt dåligt, mår illa, är tjock i halsen och har ont i huvudet. Är hemma ifrån skolan iallafall, men måste nog gå och jobba ikväll. Det är ju den här lönen som betalar datorn som jag sitter och knappar på.

Nu ska jag gå ner och dricka lite te, och lägga mig i soffan och titta på nya tvn istället, för omväxlings skull.

....

DU ÄR FAAN MAKALÖS!

tvn

Den här tvn står just nu i vårat vardagsrum ^^ Riktigt fin bild, är nöjd även om vi fick strula ett tag med kanalinställningen, haha.


En bärbar dator

Idag har jag varit och köpt en bärbar dator, finally. Och vi köpte också en platt tv till vardagsrummet ! =) Vår gamla var så knasig. Har faktiskt inte så mycket mer att skriva, är bara ganska nöjd just nu. Ska fixa lite inställningar till datorn nu :) Ha det bra!

Huvudvärk

Har ont i huvudet och halsen och saknar J, känns som att den här dagen är dålig redan innan den börjat. Har hunnit fått på mig jeans o sminkat mig, ska bara fixa håret och dricka lite te. Får se om jag hinner kolla lite på en bärbar på PCcity idag, se om den jag vill ha finns i butiken också trots att det står webvara. Dom kan ju luras lite ^^

Den här serien från IKEA är snygg, både jag och J skulle vilja ha den i vårat sovrum när vi flyttar ihop.


image635image636

bärbar dator

Nu är jag klar med designen, är hyfsat nöjd. Har inte photoshop eller något, så mina headers gör jag i gamla hederliga paint ^^
Förresten ska köpa en bärbar dator. HappyHappyHappy. Har nog bestämt mig för en från PCcity, men ska kolla runt nu lite till innan jag lägger mig :)

G´night!


Ny design

Efter I en annan del av köping ska jag pilla lite med designen, ska bli en ny header och en babyrosa färg istället för silver. Känns lite vårigare. Glöm inte att kika in ;)

Övningskört

Nu har jag kommit hem efter att ha övningskört. Idag gick det ganska bra, även om jag kört betydligt bättre. Inte blev det bättre av att PolisPotatisGris stod i vägkanten och kontrollerade också. Haha, inte för att jag gjort något fel eller så men jag bli ändå nervös av deras närvaro när jag kör. Om drygt 10,5 månader fyller jag 18 år. Jag hoppas på att ta körkortet då.

Handlade lite på Ica Maxi också, blev några Dietsoups till jobbet imorgon och några dricksyoghurts samt lite annat smått och gott :) På fredag ska jag eventuellt köra på motorväg för första gången, till Eurostop. Om min bror är ledig, vilket jag hoppas på.


Alltså något är ju bara för charmigt med deras rynkor ! =)

image632

Sista dagen på lovet

Nu är det allra sista dagen på sportlovet. Känns inte så roligt, har ingen lust med skola eller jobb alls. Men det blir väl antagligen lättare när man kommer igång igen.

Hela morgonen har jag och J tittat på IKEAs hemsida, och tittat på olika serier på tv. Bara tagit det allmänt lungt :) Vi ska snart gå ut, J ska köpa påfyllning till mobilen. Antar att vi går en promenad på samma gång, även om det inte är så fint väder. Förstår inte varför solen och allt försvunnit? Borde nog börja göra mig klar nu, J är nog klar i duschen snart.

Jag älskar dig Jonas. Idag, imorgon och förevigt. Jag längtar så otroligt till sommaren 2009 som kommer bli underbar.

Melodifestivalen

Idag var den dagen det var flest bra låtar samtidigt, dock tycker jag att Sanna Nielsens Empty room fortfarande är den bästa. Även kvinnan som sjöng typ rock opera var duktig, jag tror att Europa skulle gilla henne. Tror det är en deltävling kvar, den måste jag se bara för att.

En grekisk låt av Elena Paparizou - Katse Kala

Stan

Idag var vi på stan igen, och jag köpte klänningen på Gina. =) Köpte också tre olika tesorter, som ska vara upppiggande. Har haft lov, men är fortfarande lika matt i kroppen och huvudet. Jag hoppas det blir bättre av någon av de här tesorterna, haha.

Ikväll ska vi bara ta det lungt och titta på melodifestivalen och kanske någon film. Såg Already Dead igår, väldigt bra fakiskt. Oväntat vändning, det gillar jag.
Imorgon ska jag och J baka kanelbullar, mummigt! Han åker ju också hem imorgon, men på något sätt ska det bli skönt att vara ifrån varandra efter en vecka även om jag kommer sakna honom. Jag ska också övningsköra imorgon kväll.


Jonas vårjacka, stadium
image629


Ekologisk tshirt (Dock så långa så dom fungerar som klänning som ni ser), Gina Tricot
image631


Already Dead

Stan

Filmen igår var bra, lite konstig dock. Men det är ju också Burton som gjort den, men antar att den var okej iallafall. Idag har vi varit på stan, väldigt länge. Jonas köpte en vårjacka, jättesnygg! Först hittade vi en på H&M, men sedan bestämde J sig för en på Stadium istället. Så nu har vi båda vårjackor ^^ Imorgon ska vi till stan igen, hängde undan en klänning som dessutom är miljövänlig, haha.

Ska sova nu , puss.

Sweeney Todd

Idag har jag jobbat, sista dagen för lovet. Var skönt iallafall, även om det går sådär just nu. Det är ingen som säljer snittet just nu, så jag behöver inte känna mig utpekad iallafall.

Efter skolan mötte älskling mig och köpte biljetter, vi ska på bio ikväll :) Sweeney Todd ska vi se, ska bli roligt! Alex är här idag, sötnöten fasters. Igår när jag och J busade, kom Alex när jag "ropade på hjälp". Då sprang och han skrek:
Fammo, fammo! Kom, skynda! Jonas tar Alexs Fia Faster!! Kom!
Haha sötnos.

Ska lägga in bilder från kameran nu innan vi åker tänkte jag. Kommer antagligen upp ikväll eller imorgon :)


Länge sen jag skrev

Nu är det ett tag sen jag skrev. I sömdags hade vi trevligt, ändå tills kvällen kom av olika anledningar. I går rev jag och J tapeter i två rum hos honom, och var och kollade ut tapeter och möbler till hans nya rum!=) Vi kommer få det jättefint och mysigt där när det väl blir klart.

Idag har vi åkt hem hit, trötta. Vi sov inte så bra inatt eftersom det fanns INGENTING i hans rum, mer än hans säng. Ganska kusligt, ekade. På bussen såg vi på Gossip Girl och Simpsons. Efter det var vi på stan, och jag hittade en jacka som jag ska köpa. Efter det jobbade jag och nu ska jag snart lägga mig eftersom jag jobbar imorgon 9-15. Imorgon kväll kommer Sofia och Jonathan hit ^^

Nu ska jag vara lite med J som lyckats slita sig ifrån ett spel som inte funkade hemma hos honom, men som
funkade här.
Det här är jackan.
image626


Mississipi brinner

Vi väntar på att John ska komma. Jag har precis duschat och använt en ansiktscrub med jordgubbar i, den doftar ljuvligt! Det är ganska fint väder ute, men det kan ju fort vända. Men vi kanske går ut en promenad senare om det inte blir sämre väder.

Vi har iallafall tänkt se film idag, mississipi brinner vet vi . Sen kanske polarexpressen, 30 days of night och Invasion. :) Så det blir en lugn och skön dag idag, med film och mys.

Jag älskar dig

Igår var jättemysigt! Älskling valde den resturangen eftersom vi förlovade oss där för 1 år och 2 månader sen. Och jag älskar dig lika mycket fortfarande. En sak älskling sa som berörde mig:

Jag har aldrig känt så här förrut, med någon annan. Jag vet med mitt hjärta att det är dig jag vill vara med resten av mitt liv. Jag älskar dig Sophia.

Finns inte så mycket mer att säga, avslutar med en av finallåtarna igår. Riktigt fin.

Hellas

Idag var det jättefint väder på morgonen och dagen, så vi åkte till stan. Tyvärr blev det sämre väder nu på eftermiddagen, så det blev kallt. Men jag shoppade lite iaf, blev en brun/beige top ifrån H&M , hårspray och lite annat smått och gott. Sen mötte vi även John, så gick han med oss ett tag innan vi åkte hem.

Nu sitter jag och tittar runt lite och lyssnar på musik, medans J spelar på sin dator. Vi ska väl se en film snart, sen ikväll kl 21 väntar ett bord på Hellas på oss. Tänkte ta klänning ikväll, men tror jag tar topen, och piffar upp med lite halsband, armband, klackskor och lockat hår. Känns för formellt annars. Har tagit lite bilder med digitalkameran, men dom kan jag inte lägga in försen jag kommer hem igen.




Hos J

Nu är jag hos J, efter en ganska omtumlandade resa. Först var det snökaos, som gjorde så bussen var sen. Stackars Cissi missade då sitt tåg, älskling <3. Det fixade sig iaf med att hon fick en ny biljett till ett senare tåg. Kassörskan trodde inte först på oss, så du skulle hon behöva betala över 300 kr för en ny. Men hon fick en till slut, när hon märke att stackars Cissi faktiskt gråtit ett tag.

Jag tittade lite på film när jag satt på tåget sen, ganska irriterande eftersom jag bara har 10 minuter kvar av filmen. Men får se det någon annan dag.

Nu ska jag nog gå och göra mig klar, och gå och lägga mig så jag börjar sportlovet med mycket energi i kroppen! (Man kan ju alltid hoppas).

Trött

Jag är trött så det här är jättekul:

J: 100 mzh..Ahh, jag är inte bra på gamla tvapparater!
S: haha du är inte bra på nya heller! HAHA!

Och på blocket en annons som hade rubriken: Billiga tvn till bra pris. Det roliga var att det var flera tvapparater, då säger man inte tvn!
 
Nej, såna dåliga saker ska inte vara roliga. Jag fick iallafall ett bra slut på alla <3 dag. Nu ska jag sova :)

God natt.

Criminal Minds

Yes, äntligen är underbaraste kriminalserien tillbaka.

Kanal 5, torsdagar 21.00


Med en semla i magen, sitter jag här i sängen. Har ägnat min kväll åt att tanka lite musik, och lagt in på mobilen. Packat klart har jag också gjort, så nu är allting fixat.

Efter criminal minds kanske jag ska se på Gordon Ramseys Kitchen Nightmares. Brukar vara riktigt sjuka resturanger, men roligt att titta på.

Kanal 5, torsdagar 22.00

<3

True friends are like diamonds, most precious and very rare.
false friends are like autumn leaves, they can be found anywhere.


image625

alla hjärtans dag

Min alla <3 dag har ju inte varit någon speciell, jag får mitt på lördag istället ! :) Däremot en liten rolig sak imorse:

Cissi och jag går och pratar när hon helt plötsligt utbrister:
Helvete!!
Jag: Vad? Vad är det??
Cissi: Faan också.
Jag: Vad är.. Helvete!!


Hahaha så roligt ! :D Vi kom på olika saker, men när hon sa "Helvete" så kom jag på vad jag glömt ;)

Nu ska jag packa klart, har precis duschat. Ska äta en semla ikväll med mami och papi :) Imorgon åker jag till J, så får se när jag uppdaterar igen ^^

Puss

Fick denna av mamma idag :)
image624

jag älskar er

Till alla jag älskar, på alla hjärtans dag.



kramp och stress

Just nu krampar min mage rejält, jag är verkligen helt sönderstressad just nu. I födelsedagspresent fick jag ett sol och sim kort av Jonas familj, värt över 300 kr. Kortet gäller bara i tre månader, och jag var helt säker på vart kortet låg. Behöver börja använda det nu, annars hinner jag inte använda alla gångerna, Så nu när jag skulle plocka fram det, så visar det sig att det inte ligger där! Jag har letat som en idiot i en timme nu, sprungit runt som en galning utan att sitta stilla en sekund men jag hittar det inte! Och vad i helvete ska jag säga till dom då?

"Jo ursäkta , jag fick ett badkort av er, men jag har råkat tappa bort det. Är det lungt?"

Jag börjar tvivla på att jag ens tog hem det, utan tror att jag lät det ligga kvar hos J. Men han påstår att det inte är där. Så nu sitter jag här, och vet inte vad jag ska säga eller göra. Om jag ska sluta leta, eller fortsätta. Om jag ska berätta för dom att kortet är borta eller köpa ett nytt och låtsas som att inget hänt?


Sova

Jag ska snart sova, är helt slut. Jag hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk nu när det är lov och allt det där.

Tog ett långt och skönt bad förrut, och läste lite i boken jag fick av Sofifi i julklapp. Den är riktigt bra, tack <3. Sen har jag druckit lite te, och nu dricker jag ramlösa. Ovanligt va? Ska hinna packa lite också nu tänkte jag.

Nej, nu blir det lite älskling i telefonen sen sängen som kallar =)

Puss

"Upplev något nytt, testa ramlösa!"

den talande toan

Haha Jag och Cissi på rasten:

S: Aaaaaggghhhh
C: AAAAggghhh. Ska på toa.
S: fortsätter göra ljud, så alla som går utanför toan hör bara Cissi höra ljud inifrån toan! Hahaha, det var så jävla roligt! Den talande toan.
Fridis var med på ett hörn med:D haha

Ingen grekiska idag, fick faktiskt stanna hemma för mamma. Sitter här, och funderar på om jag ska sova eftersom jag är jättetrött! ska kanske köra senare, men vi får se hur det blir. Har hunnit packa lite också, ska packa lite mer senare och det allra sista imorgon kväll.

 

fast anställd

Jag blev fast anställd, är jättenöjd. Sålde 16 st idag på fyra timmar, men jag fick reda på att jag blev anställd redan innan jag började mitt pass idag, haha. På lovet fick jag speciella tider som jag fick välja själv, skönt. Jobbar tre timmar längre en dag, men det får jag ju betalt för så det spelar inte så stor roll.

Mina babymorötter var inte kokta, så det förstörde hela min kväll, haha. Jag som trodde dom skulle vara kokta, men nej nej. Jaja, då vet jag det till nästa gång. Nu har jag hunnit duscha, mina tår är förstörda av mina nya gråma pumps. Så imorgon får det nog bli sneakers. Måste hämta ut tågbiljetterna imorgon också, har skjutit upp det för länge.

Ska snart sova, ska bara kolla runt på nätet lite till.
Puss

image622
image623

babymorötter

Har precis varit ute och gått, haha har lite ont eftersom jag har dom gråa pumpsen. Men faktiskt inte i hälarna, bara  i tårna. Har jag tur klarar jag mig från skavsår fastän dom är nya ;)

På vägen köpte jag en flaska mineralvatten med smak , och en liten påse med babymorötter. Det är så otroligt gott, i allafall när man har dom kokta. Dom här är ju också kokta, men kalla. Dom blir iallafall min middag idag ^^

Nu ska jag gå och möta mina girlious och kanske äta lite lunch.


Skola

Jag börjar bli trött på att vakna tidigt och inte kunna somna om fastän jag borde, kanske dags för sömnmedel , haha. Nej men ärligt, funderar på varför det är så. Inget spec jag äter på kvällarna eller så, som stör sömnen och inte plugg nu heller som rubbar det. Jaja, hoppas att det blir bättre på lovet.

Nu sitter jag här i sängen och dricker te och äter rågbröd. Mumsigt, köpte färskt igår. Pappa skjutsar mig till skolan idag, så har lite tid på mig. Huvudvärk som vanligt på morgonen.
Idag är det en lugn dag i skolan, engelska, hål och lunch, svenska och tema. Sen ska jag jobba, och får antagligen reda på om jag blir fast anställd. Hoppas hoppas hoppas.

Puss

Sova

Jag borde verkligen lägga mig och sova, men mina tankar snurrar helt runt hur dåligt jag presterade idag. Låter säkert som att jag överreagerar, men räknade nu ut att jag sålt 3,5 i snitt. På kontraktet står det 4 i snitt. Hade jag bara sålt lite bättre idag hade jag kanske haft 4 eller mer i snitt!

Sitter och tittar på en dokumentär, sexturisterna. Gamla äckliga gubbar som hyr hotellrum och flicka för 2000 kr natten. Lite motbjudande eller vad?




TV

Sitter här i sängen och tittar på CSI, men är jättetrött så tror jag ska försöka sova snart istället.

Idag efter läkaren så gick jag ända till skolan, det tog drygt 1 timme och 15 minuter. Otroligt skönt måste jag säga, vädret var så fint. Men tyvärr förvärrades mina skavsår från igår. Får alltid så onda skavsår av nya skor, och nu fick jag det av dom mjuka vårskorna också. Så jag har fått tejpa på bomullsrondeller hela dagen för att kunna gå.
 
Stannade på posten också, och det behövs inte målsmans godkännande för att skaffa leg eftersom han har passet. Känns skönt, eftersom det hade varit svårt att få båda hans föräldrar att ta sig tid till att följa med samtidigt. Nu kan vi sköta det själva på lovet istället.

Idag på jobbet gick det inte så bra, är jättemissnöjd med mig själv. Sålde 3 i snitt tror jag. Och det var min näst sista provanställningdag! Det som kändes mest var att jag verkade bara hamna hos otrevliga personer, som bara skällde ut en. Såna personer gör mig tokig, lyssna på vad jag säger ordentligt ifrån början istället! Jaja, jag hoppas det går bättre imorgon då jag får reda på om jag blir fast anställd. Jag var säker förrut, men efter idag ligger mitt självförtroende på lägsta nivån.

Jag ska fixa till min design när jag orkar, just nu ligger min profil och det längst ner. Någon som vet hur man fixar det?

Morgon och solsken

Godmorgon =)

Inatt har jag inte sovit så värst bra, har vaknat massa gånger och haft ont i huvudet. Det är tredje morgonen i rad som jag vaknar med huvudvärk, wtf? Förstår inte varför, antingen sover jag för LITE eller för MYCKET. Kan det inte bli något mellanting?

Jag har sminkat mig och så, ska bara klä på mig och dricka lite te så ska jag gå till bussen för att åka till läkaren. Jag tror jag hinner kolla upp det där med IDkortet på posten efter läkartiden, eftersom jag inte börjar försen 12.15 igen. Vi får se hur jag gör, eller om jag åker tillbaka till skolan. Nej, nu ska jag dricka mitt te och sen hoppa i några kläder istället för tshirt och mjukis.

Jag måste ju bara nämna att SOLEN skiner! Underbart! Mer sol till folket!


Sagapo

Jag sitter här med Js bärbara, haha vilken lyx det känns som. Att kunna sitta och titta på tv och vid datorn samtidigt.
Har tittat lite på Wallander, men inte så seriöst. Har tittat på runt hur man gör för att skaffa IDkort. Jag har redan ett , men vi ska skaffa ett till Jonas (finally).
Det jag har svårt att förstå på Postens hemsida är om man måste ha målsman med sig om man är under 18 år fastän man har personbeviset och passet med sig? (det enda som ska behövas enligt deras hemsida) Någon som vet?

Imorgon ska jag till läkaren kl 10,20 så jag går inte på lektionerna på morgonen eftersom jag skulle behöva gå efter en halvtimme ändå. Sen blir det ju bara två lektioner. Efter det ska jag till stan och kolla upp några saker :) Hämta ut några tågbiljetter bland annat. Och sist men absolut inte minst, jobba. Min 9:e dag.


Kanske dags att börja göra sig i ordning för sängen nu?


Elliniko fajito på Alla hjärtans dag!
Sagapo, koukla mou.


I en annan del av köping

Det är något med dom som gör en glad.


Bilder och Js bärbara

Här kommer lite bilder från helgen :) Glömde ta kort på dom gråa pumpsen, men ni dör nog inte ;)

Förresten så har jag en underbar pojkvän, väldigt omtänksam. Han lämnade sig bärbara skoldator hos mig! Fastän han får betala 9000 kr om det skulle hända den något. Inte för att jag skulle göra något, den lämnar inte mitt rum men ändå. Tycker det är gulligt att han litar på mig så mycket så han lämnar den hos mig :) Så det är vid den jag sitter nu och pratar i tele med älsklingen.

image619
image620
image621


påslakan

Ikväll har vi fört över Gossip Girl och Simpsons Season 18 avsnitt till Jonas bärbara dator, så vi kan titta på det när vi är hos honom på lovet. Tog ett tag med mitt lilla USBminne, 512 mb. Tyvärr så får han flytta dom ifrån den här bärbara (hans bärbara skoldator) till sin privata bärbara när han kommer hem, eftersom det inte går att spela upp på den här datorn. Han har ju två bärbara dator, den lyckoosten.

Nu har vi bäddat i det nya påslakanet, jättemysigt blev det :). Tittar lite på IKEAs hemsida, och hittat två till som jag vill ha. Nackdelen med att skaffa ett kingsize täcke är ju att alla gamla påslakan inte passar längre :/ Men man behöver ju inte så många heller, de här två vill jag iallafall ha.



                                                                                                   

Shoppning

Inatt har jag sovit ut, hela 11 timmar! Konstig nog är jag trött iallafall. Jaja, dagen har varit bra iallafall. Vi var ute vid IKEA och skopunkten, jag köpte tre par skor på skopunkten =). Två par pumps, och ett par vårskor. Hur söta som helst, brukar inte gilla den typen av skor men rosetter gör jag allt för. Pumpsen var också heta, dom ena var mörkbruna och 15 cm klack, dom andra 10 cm klack och gråa. =) Efter det gick vi till IKEA, där vi köpte ett påslakakanset till mitt stooora täcke. Ska tvätta det senare, så ska jag lägga i det :)
Har gjort vitlöksfräst kött med ris till middag, Js favorit. Gjort en kladdkaka också för första gången på jättelänge. Ska se CSI miami ikväll:)


Bilder kommer imorgon.

Den här skon vore söt att ha i vår, när det blir lite varmare. Din sko, 399 kr


Guess who

Ikväll har vi ätit varma mackor, och tittat på simpsons. Var riktigt länge sen jag såg det, har nog tröttnat lite på det faktiskt. Sen såg vi Guess Who på kanal 5, haha riktigt rolig film tycker jag. Allt går ju fel för stackars Ashton Kutcher. Hann måla naglarna också, pärlemorvit (tror den heter så) blev det den här gången, röda naglar är så jobbigt att hålla efter.

Jag ska snart sova, har haft svårt att hålla mig vaken hela kvällen. Tack vare filmen klarade jag mig såhär länge. Imorgon blir det nog stan för våran del, och titta lite. Jag köpte alla hjärtans dag present till mamii idag. Ett mjukdjur, en katt med röd svarf (precis som vår kisse) och en mjuk blomros (svårt att förklara) som det står världens bästa mamma på. Fick en vovve med scarf av älskling också=) Bilder kommer nog på söndag. Fick också tag i hörlurnarna till J =)

Sommaren 09, visst älskling?

American History X

Vi håller på och ser American History X på engelskan. Den är så hemsk, usch. Men samtidigt är den otroligt bra. Några riktigt obehagliga scener.

Idag ska jag möta Sofia efter skolan och ta tillbaka ett par skor hon lånat av mig ^^ Sen möter jag J, och vi åker väl hem. Emellan det ska jag också titta på hörlurar till honom, ska välja ut ett par.

Har inte så mycketatt skriva, kommer kanske uppdatering under helgen.

Jobbat

Idag har jag jobbat, den gick bra faktiskt. Sålde 14 st på tre timmar, alltså över 4 i snittet. Jag snackade med min ena säljcoach och han tror inte det är några problem att jag blir fast anställd på tisdag eftersom jag säljer så bra. Det var kul att höra!

På gympan idag körde vi styrka och konditon. Oj oj oj, det var jobbigt. Men på något konstigt sätt kändes det skönt efteråt. Dock var jag otroligt trött när jag gick till jobbet, dom 15 minutrarna kändes som en evighet! Väl framme slängde jag i mig en cappucino, då vaknade jag till lite.

Har duschat nu, och bara sitter här och tar det lungt. Känns skönt att dom två proven jag tänkt på mest är avklarade (historia och matte). Så ska bara ta det lungt nu i helgen, och ta vara på ledigheten.

Imorgon kommer J, och vi ska nog bara vara hemma och ta det lungt på kvällen. På lördag ska vi till stan för då ska jag köpa alla hjärtans dag presenter och ett bäddset till mitt nya täcke, dom jag hade är ju för små nu.
Jag har också fått reda på vad som händer på alla hjärtans dag, ingen chock egentligen eftersom det var som jag trodde. Middag på Hellas. Den resturangen förlovade vi oss på, så därför är den symbolisk för oss. Däremot vill jag hellre äta kinamat (faktiskt sugen!) . Men jag vill inte styra alls, utan har sagt att det helt är upp till honom och att det är han som bestämmer helt!

Köpte en present till honom i torsdags, blev en jättesnygg ljus skjorta ifrån H&M. Ska köpa en till på lördag tror jag, kanske blir ett par såna här för hans bussresor? Vet att han velat ha ett par såna ett tag.


image618

Köringen

Körningen gick riktigt bra, och jag är stolt över mig själv. Har faktiskt inte kört på två månader, men fixade rondeller, ombyggnader, rusningstrafik o trånga parkeringar i regn o mörker! :D haha.

Nu har jag ätit, böngryta blev det. Har riktigt ont i magen nu, för att jag åt för mycket mat kanske? Ska försöka komma i säng om en timme max, är jättetrött och imorgon jobbar jag ju till 20.00 som sagt så det blir inga lugna kvällar nu för tiden.

Nu ska jag gå och bortsa tänderna och göra mig klar =)


Den här bilden tog Sofia när vi var i Stockholm för drygt ett år sen tror jag. Gillar fokuset på min dåvarande väska^^

image617

Köra

Jag sitter här och gör egentligen ingenting, snart ska jag iväg till grekiskan och efter det kommer min bror och hämtar mig, då ska vi övningsköra.
Hade matteprovet idag, och det gick bra tror jag. Hoppas på det i alla fall, ett G är det nog i alla fall.
Har inte så mycket att skriva.


Its gonna hurt when it heals to
It'll all get better in time

Vad vill du jag ska göra egentligen?


Kväll

Idag är jag stolt över mig själv, sålde personligt rekord idag! 20 stycken blev det på fyra timmar, alltså i snitt 5. Men jag sålde 6 st första och andra timmen, och 4 st tredje och sista timmen =) Är nöjd iallafall, räknade ut att jag tjänat 100 kr mer än om jag varit fast anställd. Lite konstigt, men så ere. Jag tror iallafall jag får en fast anställning, det får jag reda på på måndag. Har sålt så pass bra så tror inte det ska vara några problem =)

Imorgon ska jag övningsköra, äntligen! Som jag har väntat. Min bror hämtar min efter grekiskan. Jag har precis ätit lite ris med tomat och bönor, och köpt biljetter till J nästa helg.

Nu ska jag vara lite effektiv och sätta mig och läsa matte, första provet är ju faktiskt imorgon.


Alla hjärtans dag firande

Sitter här i biblioteket som vanligt varje tisdag, haha. En halvtimme kvar så slutar Fiffi och Cissi.
Inatt har jag sovit dåligt, vet inte riktigt varför. Men är inte så trött ändå, mår mest illa. Jag hoppas det går över i alla fall, eftersom det är nästan 5 timmar kvar av skolan, och sen ska jag jobba i fyra timmar.  

Igår berättade J att han har planer för Alla hjärtans dag, som vi firar den 16e istället för den 14e. Dels för att vi träffas på fredagen,men har mer tid på lördagen och för att vi har varit förlovade i 1 år och 2 månader den 16e :)  Det ni! En kille på mitt jobb har varit förlovad i 4 månader, och gifter sig om 5 mån! Ojoj oj,det känns så långt bort för mig..

Iallafall,så försöker jag som vanligt luska ut ledtrådar ur J! Haha, Fiffi säger att jag inte ska göra det så det blir en överaskning, för jag lyckas ALLTID lista ut det. Åh, jag vill så gärna veta, men ändå inte. Vet bara att jag ska ha en fin klänning med mig. Därför har jag mina aningar, men vet inte riktigt om jag har rätt.
Kanske skriver ut vad jag tror senare ? 

image616

TV

Jag har precis duschat, ocn nu ska jag ta matteboken i knät och sätta mig under mitt otroligt mysiga täcke och plugga.
Har nog inte skrivit det, att mamma har köpt ett täcke till mig o J, ett täcke som är till för dubbelsängar, alltså 180 cm. Haha, så man kan ju lungt säga att jag/vi har mer än nog med täcke i min 120 säng. Mysigt är det iallafall.

Resten av kvällen har jag bestämt vad det blir på tv. Kanal 5 regerar hela kvällen. Först ut är outsiders, sen CSI New York och sist en dokumentär "Sexturisterna". Lärorik kväll? Det återstår att se.

image614

Såhär kan jag tänka mig att sovrummet i min o Js lägenhet kommer se ut ? Gillar färgerna starkt.

image615

Tidigare jobb

Idag hade jag en lektionen, samhälle. Jag o Frida gjorde klart det allra sista på Japan arbetet, Fiffi sötnos var sjuk. Men det är klart nu iaf, vi har lämnat in det och så. Hann till och med göra en powerpoint presentation till den muntliga delen ;)
Jag snackade med min mattelärare och fick skippa den för att plugga hemma nu ikväll, eftersom jag annars skulle väntat 3 timmar på att få börja jobba. Nu kunde jag börja klockan 13 istället, och jobba till 17. Kom hem nyss, har precis värmt lite mat som jag sitter och äter :)

Resten av kvällen kommer nog bestå av några avsnitt av gossip girl på datan, sen lite tv kanske och såklart matteplugg. Ekvationer och statistik, here I come.

image613

Gossip Girl

Gossip girl. Behöver jag säga mer ?

image612

Har precis skrivit klart Japan fördjupningen, såg ett avsnitt av denna underbara serie innan. Nu ska jag gå och lägga mig och titta på tv, sovmorgon imorgon. Behöver inte kliva upp försen 9, lyxigt värre ^^
Sen jobb efter skolan till 20.00.

God natt.

helgen

Helgen som gått tycker jag har varit relativt bra, har sovit länge på mornarna och haft bra dagar :) I fredags var ju mina girlious här, vi åt tacos o tittade på film. Eller ja, det mesta av dom i alla fall..:P
Igår skulle vi åkt till stan, men istället var vi hemma och tog det lungt. Det va faktiskt riktigt skönt, gick ändå ut för att köpa baguetter till kvällen så man fick lite friskluft iaf :)
Idag var jag, mamma, J och Alex på stan o fixade mammas glasögon som hon lyckats sabba (!). Dom fixade det ganska fort, så vi gick och åt och sen var vi till New Yorker där jag köpte en urmysig o söt tröja :)

Ikväll har jag o Alex varit ute i snön, och åkt pulka, kastat snöboll och byggt en snögubbe =)

Kanske inte världens mest detaljerade inlägg, men har inte så stor lust att skriva :/ Ska iaf skriva på Japan arbetet nu, men här kommer lite bilder :)


image608
image609
image610
image611



Japan

mm jag ska åka till Japan, som sagt. Med jonas, för att fira vår 1,5 års förlovningsdag.

image607


Nej då, haha. Skojar bara. Jag sitter på samlektionen och skriver på japanarbetet. Nu ska jag skriva en inledning med Blondie o Fiffi.
Efter skolan ska jag möta J, som kommer idag. Sen ikväll kommer Cissi, Frida, Fiffi o John till mig o J så ska vi käka gott och se på filmer! King och California och Already dead blir det nog.

Nu ska jag fortsätta vara aktiv :)
( Bilden där uppe pryder dessutom våran vackra framsida, fiin fiint va?)