Hemma

Idag har jag varit hemma, vaknade imorse och gick upp. Men jag mådde så illa och hade så ont i huvudet så jag visste ärligt talat inte vad jag skulle göra. Så jag tog två tabletter och gick och lade mig igen. Vaknade vid halv 10, då var det iaf lite bättre. Nu är huvudvärken borta, jag mår bara illa. Så jag ska åka till jobbet iaf nu klockan 17, och blir det för illa så får jag väl åka hem igen. Jag hoppas på det bästa iallafall.

Jag har mest suttit och tittat på tv i sängen, och pluggat lite. Kajsa har varit mitt sällskap. När jag sen skulle titta runt lite på datan så var det som om den tänkte kasta in handduken.Det gick inte att göra någonting alls. Men jag stängde av den och den fick stå i två timmar, och nu är den normal igen. Den var väl överhettad eftersom jag hade haft den stått på ett dygn, eftersom jag skickade en film via msn. Jaja, ska iaf lägga över bilder till Js data i helgen, ifall att den börjar strula igen.

Nu ska jag klä på mig, sen dricka en naturdiet shake och vänta på att pappa kommer och hämtar mig.
Hittade den här
artikeln. Riktigt bra, läs den.

Väska


image598
image599

Såhär såg väskan ut som jag köpte =) Det är tre stora fack, två med dragkedja och ett i mitten med magnetknapp. Märkte att väskan jag fick av J är bara lite större än den här, haha. Jag som tyckte den var för stor. Men då har jag två stora väskor istället ;)

Plugg

Har ingen lust med någonting just nu, tänkte plugga men jag hamnade här istället.
Idag så var det ingen drama, alltså slutade vi runt halv 12. Skönt, jag och Frida drog in till stan och käkade lunch, sen köpte jag en väska också och frida handlade lite på Åhlens ;)
På fredag kommer Girlious o Co hit, John o Jonas ska ju också vara med.

Jag skulle övningskört efter grekiskan idag, men tydligen så är min bror sjuk så det blir inget. Därför jag inte har lust med något, eftersom jag sett fram emot det sen förra veckan. Jaja.

Nu ska jag plugga. Bilder kommer ikväll.

Kärleksförklaring

Gjorde den här videon för en vecka sen, men har inte kunnat ladda upp den på youtube så laddade upp den på ett annat ställe. Enjoy =)



bilder.

image594
Jag älskar diig.

image595
Från älskling. Både väskan o nallen. <3
image596


Skolan

Sitter i skolan nu, har genomgång i Excel. Tråkigaste programmet. Har ingen lust med skolan alls.

I lördags var ju jag o J på bio, darjeling limitied. Inte bra alls, bara konstig. Vissa grejer var roligt, men den var mest dålig. Jag glömde nämna att jag köpte ett par ballerinaskor på rean på kapphal för hela 40 kr! Jättesöta, underbart sköna också. Billigt och bra.
Igår var jag o J på en låång promenad i det jättefina vädret. Solen sken, men tyvärr blåste det kallt. Har fått nackspärr, hoppas det släpper snart. J köpte en webcam och jag en häftapparat.
Kom hem igår till en nybäddad säng med nytt täcke och kudde, så jag sov riktigt bra inatt =).

Fick reda på att det inte är tema imorgon, så ska snacka med Mattias så jag slipper svenskan eftersom det är två  timmars hål för mig, så jag kan jobba 13-17 istället för 16-20. Slipper en kväll iaf.

Nej nu ska jag lyssna på Inger Lise.
Sitter bredvid ANNA. Nöjd ANNA? ;)

rosa mobil

image593


Okej , den mobilen suger (knapparna går sönder). Men var den inte liite het?:D skulle lätt vilja ha den, rosa headset och allt ;)

Stan och Bio

Idag har vi varit på stan, jag fick födelsedagspresent av J. Tack älskling! Fick en riktigt snygg väska, större väska. Sen en nalle också :) Köpte en liten grej till mamma också, på marknaden. Sen så åt vi på Burger king. Hade det allmänt mysigt bara.

Igår var jag riktigt trött, för det första så blev det inte som vi hade tänkt, så jag blev besviken och somnade vid 9. Helt otroligt, så jag sov till 9 idag. Jätteskönt.

Vi ska the Darjeling Limited ikväll på bio, eftersom ingen av dom filmerna jag ville se går tyvärr. Nu ska jag göra mig klar och äta lite.

Bilder kommer efter helgen.

Trött

Okej , det är ganska jobbigt att jobba och gå i skolan samtidigt. (Ändå min andra dag bara.) Men det gick bra idag, sålde 12 paket, och det är bra för en som jobbar sin 2a dag. En annan tjej jobbade sin 10e dag, och hon hade sålt 2 stycken. Så jag hoppas mitt flyt fortsätter :) Ringde däremot till folk som hade dött , och en stackare som var amputerad. Lite pinsamt när man säljer sockor.

Jag är jättetrött, men kan inte lägga mig än. Kom hem för mindre än en timme sen, men har hunnit packa, duscha och fika. Så snart ska jag sätta mig med historieboken och sammafatta inför provet, sen skriva ut det så jag har något när jag åker till älskling imorgon.

Vi skulle ju på bio på lördag, men ingen av filmerna vi vill se går hos honom (Skumt!). Så jag vet inte vad vi hittar på då, om vi ser film hemma istället :)

Nej, finns inte så mycket att skriva , hoppas ni får en trevlig kväll ! :D


Snälla illamående, försvinn imorgon när jag ska åka buss långt.

Första dagen

Första dagen på jobbet idag, det gick väl ganska bra. Vissa var otrevliga, men det är väl sånt man får ta :) Sålde iallafall två paket, på 1,5 timme. Jag hoppas det går bättre imorgon :)

Vet inte vad jag ska skriva, lusten är borta. Kommer ett inlägg när jag har lust igen :)

Snurrig

Det känns bara väääldigt snurrigt just nu, kan ju bero på ****** men jag vet inte. Jaja, hoppas det blir bättre till imorgon då jag ska hinna med mycket. Har inte ätit mer än en macka och några tuggor pyttipanna eller, lusten är borta. Känns faktiskt ganska obehagligt. Måste titta över individuella valet också, och sen börja plugga historian imorgon kväll.  Jaja, nu ska jag borsta tänder och lägga mig och prata med älskling innan jag ska sova.

Jag vill till dig.<3

Jobb.

Det blir lite mer jobb än jag tänkte mig. Kommer jobba 11 timmar i veckan.
Måndag 16-20
Tisdag 16-20
Torsdag 17-20
Dom första tio dagarna är prov, sen blir man anställd. Bra lön också, snacka om shopping när min första lön kommer :) Sen blir det ju lite trassel på lov och sånt, men det får väl lösa sig. Man kan ju byta och sånt, dom var ganska flexibla sa dom iallafall. Ser iallafall fram emot att börja jobba där :)

Klockan 8 ska jag se Ugly Betty. Sen ska jag läsa lite på papperna vi fick ifrån jobbet, och sen sova tror jag.
Imorgon ska jag till skolan, sen hem och sen till grekiskan och sen till jobbet för lite extra jobb. Haha, fullt upp. Kom på nu också att jag måste titta över mina individuella val. Jaja, hinner väl med det.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.



sovit ut

Inatt har jag sovit ut känns det som, sov nio timmar. Sitter här med mitt eviga te, och ska snart åka till läkaren där jag har tid efter tio. Efter det ska jag väl till skolan, och sen till jobbet på den lilla utbildningen. Vet ju inte alls om jag får börja jobba efteråt, eller om det bara är utbildningen. Men det lär jag ju märka :)

Jag gjorde en jättefin video om mig och Jonas men den verkar inte gå att lägga ut på youtube. :/ Någon som vet hur man kan göra då? Vill gärna lägga in den i ett inlägg här..

Nej, nu ska jag sminka mig klart och klä på mig :) Ha en bra dag, everyone.

God natt

Blev inte så mycket skrivet idag, men det kanske kommer ett bättre inlägg imorgon då jag faktiskt ska få lära mig hur mitt nya jobb går till ^^

Sov så gott allihopa!


Minnen, eller hur Sofia? Minns du ?<3

image591

Med Sofia

Sitter här med min arabic Sofia ;) Jag hjälpte henne med hennes blogg, men vi ska fortsätta när vi ätit.

Jag var på intervjun idag och jag fick jobbet. Grattis Sophia, tack Sophia :D haha. Ska dit imorgon och få en liten snabb utbildning.

Har inte så mycket att skriva, men bli medlem
här om ni vill skicka 2 gratis sms om dagen ;) Puss

söndag

Var ute förrut, jag mötte mamma på G centrum. Handlade lite inför veckan. Var verkligen jätteskönt att komma ut i solen =) Efter det har jag inte gjort något speciellt, gjort middag, plockat ihop saker som ska med till skolan, spelat sims och pratat i telefonen. Bara tagit det lungt hela helgen, och det behövdes.

Min bror ringde också, och han ska ringa mig imorgon så ska vi bestämma vilken dag vi ska köra. Längtar så otroligt mycket, det finns inget roligare än att köra!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men klicka in på den här länken. En tolvåring som fått barn, det är ju hemskt. Men värt att läsa.
http://www.expressen.se/nyheter/1.1011864/12-ar-och-mamma

image590

Fint väder

Åh det är riktigt fint väder ute! Tror jag ska gå ut sen, bara för att känna på att solen faktiskt skiner och att det inte är grått och regnigt ute. Mysigt värre.
Igår så somnade jag inte när jag lagt mig, så jag tittade på Fear Factor Usa. Dom fick ligga under KOTARMAR , tugga upp dom och spotta ut vätskan i en mugg och sedan dricka upp allt! Jag trodde ärligt talat att jag skulle spy, kände hur hela magen vände sig på mig. Hur kan man ens göra något sådant för pengar?
Idag har jag installerat Sims 2 som jag hämtat inatt, men det är ganska segt så jag tog bort lite andra spel för att det skulle gå fortare. Jag har också hunnit söka jobb, som telefonförsäljare, haha. Men det är ju inte säkert att jag får det, vet ju inte hur många som söker. Vet en kompis som fått det iallafall, så man kan ju alltid hoppas =)

Nej nu ska jag spela lite mer sims, sen ska jag gå ut i det fina vädret =)

vänt på dygnet

Jag är rädd att jag vänt på dygnet igen, är fortfarande uppe. Snackat i telefonen i en timme också istället för att lägga på och lägga mig i tid.. Jaja.

Har laddat hem Sims 2 , med seasons till och pets :) Så då har jag något att roa mig med imorgon ;)

Sov gott !

vänt på dygnet

Jag är rädd att jag vänt på dygnet igen, är fortfarnade uppe. Snackat i telefonen i en timme också istället för att lägga på och lägga mig i tid.. Jaja.

Har laddat hem Sims 2 , med seasons till och pets =) Så då har jag något att roa mig med imorgon ;)

Sov gott !

Basshunter

Basshunter har ju slagit igenom med den engelska verisionen av Boten Anna, i England. "Now you´re gone" heter den där. Jag tycker att den är bättre på engelska fast man tröttnar nog ganska fort på den med.


Fotoskrivare

Jag har skrivit ut massa kort hela dagen, första bilden blev jättedålig och då gav jag upp. Men sen kollade jag lite på inställningar, och då var inställningarna på vanligt papper istället för fotopapper. Och vips så blev korten jättebra! Det syns inte att dom är utskriva hemma, riktigt bra kvalite. Jag är supernöjd =)
Nu är jag riktigt trött, antagligen för att jag inte gör något speciellt men ska snart titta på en film tror jag och pausa utskrivningen lite =)


Några av alla korten. Vissa är tagna med mobilen, och ändå blev dom jättefina på utskriften :)

image589

Lugnt

Igår somnade jag vid 12, och vaknade inte försen efter 11 idag! Alltså sov jag 11 timmar. Riktigt skönt kan jag säga, jag behövde nog det.
Har precis klämt i mig lite frukost, rostat bröd och te. Det var väl okej. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, tror inte jag ska göra någonting idag alls. Läsa lite i boken till svenskan, skriva klart berättelsen till svenskan, och jobba lite med Japan arbetet. Resten blir väl ta det lungt, titta på tv eller film och sånt. Ska bli riktigt skönt.
Kommer nog fler inlägg under dagen, när jag inte har något att göra, haha. Så håll utkik =)


Jag minns den bilden . Den vintern. Snö.

image588

Fort Minor - Kenji

Låten Kenji av Fort minor. Den här videon är hemmagjord av några killar, men jag förstog inte det först. Riktigt bra gjord! Låten är för övrigt riktiga bra, ett bra budskap tycker jag. Den är definitivt värd 4 minuter av ditt liv ;)




Nu ska jag bara prata klart med J, sen ska jag nog lägga mig. Behöver sova ut ordentligt. Ska bli skönt =)

Sov så gott!

Shopping

Efter lunch så gick nog skrattsjukan hos oss tjejer. Jag och Fanny höll att skratta ihjäl oss tror jag, för ingenting egentligen! Haha! Sen hängde Frida också på, och då garvade vi åt hennes skratt istället! Ja herregud. Men roligt hade vi. Vi skrattade nog non stop i säkert 15 minuter. Ojoj, träningvärk i kinderna imorgon? ;)

-Men jag har ont i bågen på öronen! Det gör ont.
- Haha, Soff har en båge.
*Dödsskratt*

Efter skolan träffade jag mamma, och vi var och shoppade lite. Köpte tre stora lyktor till fram och baksidan som man ska tända ljus i, och leggings till mig. Vi hittade också en plånbok var,  och jag köpte två par trosor, ett armband och ett diadem.  Jag köpte också en foundation och en ny mascara=) En isadora. Hoppas den är bra.
Jag ska snart hoppa in i duschen, och sen ska jag se på Criminal Minds klockan 21. Det är verkligen mitt fredagsmåste, tyvärr missade jag det förra fredagen :/

Jag orkar inte beskära korten, så  dom får vara sådär nu. =)
image584
image585
image586
image587





Skola

Just nu sitter jag i biblioteket i skolan och letar efter fakta till mitt, Frida och Fannys Japanarbete. Ska se om jag hittar något, borde ju inte vara så svårt.

Jag är riktigt trött idag, sov knappt någonting inatt. Har mått illa också, tycker att det borde ge sig nu..

Vet inte vad mer jag ska skriva.. Men.. Tre ord räcker, Soff&Fiffi knäcker ! ;) Haha, heller hur sötis ? <3

Special victims unit

Jag har precis duschat klart, och druckit en kopp te. Är riktigt trött, men ska se SVU först, på femman klockan 21,55. Underbar kriminalserie ^^ 
Men nu säger jag godnatt, för det blir inget mer inlägg idag. Sleep tight!


image579

image580

Desperate Housewives

Åhh kan det inte bara börja nu? Längtar ihjäl mig snart. Enligt kanal5.se ska det börja till våren .Men våren känns låååångt borta just nu..

image578

Foton

Okej, jag tror jag är beroende av min kamera. Herregud, jag fotar typ allting jag kan. Jaja, det ger sig väl om ett tag.

Idag var en ganska lugn dag i skolan. Hade naturkunskap, sen håltimme i två timmar sen matte o idrott. Efter idrotten kören, första gången. Det va roligt, mindre folk än jag trodde ^^
Imorgon ska jag träffa mamma på stan efter skolan, och köpa strumpbyxor. Har bara ett par nu, eftersom dom andra gått sönder. Det är 10% clubrabatt på H&M, så man kanske hittar något mer =)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, blir några bilder istället ^^


image573
image574

Förlåt

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I?m wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind



Förlåt.


Kurvig?

Såg just en dokumentär om en "kurvig" (enligt dom) tjej som bantade ner sig till size zero. Från en 36:a till en 32:a på en månad. Hon mådde inte särskilt bra, kan jag säga. Jaja, hennes val.Tycker iallafall inte att hon är kurvig, kurvig då har man mycket mer rumpa och  bröst enligt mig.

Före                                                                     Efter
image571


Nu ska jag iallafall se på Girls of the playboy mansion, gillar det programmet. Fast har inte sett det på jättelänge. Jag ska iallfall gå i skolan imorgon, så jag har packat ner gympakläder nu. Har sovmorgon, så jag börjar 9,40.

Sleep tight!

image572

Slappdag

Idag har jag inte gjort någonting, jag har bara tagit det lungt. Riktigt skönt, min huvudvärk har släppt så det behövdes nog. Jag skrev nyss klart min uppsats till naturkunskapen. Det blev 2,5 sida fakta. Ganska okej, trodde det skulle bli mycket mindre. Nu vet jag inte om jag ska börja skriva svenska berättelsen så jag slipper det senare, när jag ändå har börjat med skolarbete liksom. Får se hur jag gör. Ska iallafall gå i skolan imorgon, man kan inte vara borta så länge om man går JK, då missar man för mycket ^^ haha.

Jag ska iallafall ringa min storebror när mamma pratat klart i telefonen. Hon har pratat med honom idag, så jag skulle ringa så vi kunde bestämma några tider nästa vecka när vi ska övningsköra eftersom jag inte gjort det på en månad nu, fastän jag har försökt få honom att göra det med mig. Men men, får hoppas att det blir bättre nu. Man kan ju alltid hoppas.

Nej, nu bestämde jag mig för att skriva svenska berättelsen också. Lika bra att passa på när man har flyt ^^


Kärlek

Jag älskar dig Jonas. Jag kommer alltid att göra det, mitt hjärta tillhör dig.

177163-570

Ny design

Nu har jag lekt med designen lite, ändrat färg och header. Sen har jag bytt profilbilden också, och förminskat den. Även texten är ny, bytt stil och storlek.

Vad tycks?

Sjuk

Jag mår inte så bra idag. Har ont i huvudet och magen, och det mesta känns bara konstigt. Så jag har inte varit i skolan, och ska inte heller träffa Emma på stan för en fika som det var tänkt. Grekiskan stannar jag också hemma ifrån.
Ska snart lägga mig i ett bad tänkte jag, och tända något av doftljusen jag fick av Jonas familj. Bara koppla bort allting. Sen ska jag väl skriva klart arbetet till Nk:n, om jag mår bättre. Eller så väntar jag med det till helgen, eftersom jag troligen inte ska göra något speciellt då. Känner bara att jag vill vara själv ett tag, och inte göra någonting.

image559
Såhär ser jag ut i min kortare frisyr, jag klippte mig i fredags.

Skola

Nu sitter jag i biblioteket, precis som jag gör varje tisdag när dom andra har språk. Jag sov ut ganska bra inatt tror jag, runt 8,5 timme! Riktigt skönt var det iallafall.

Idag är nog inte riktigt min dag, vaknade  med rejält ont i magen, och ett stoort hål på strumpbyxorna som en tjej i min klass märkte (pinsamt). Så nu måste jag ha tag i nya strumpbyxor med, eftersom jag bara har ett par hela. Ska ringa mamma och be henne åka och köpa. Tack och lov så hade Cissi <3 en säkerhetsnål som hon satte ihop hålet med, så det syns inte så mycket längre. Tack räddaren i nöden!

Jag pratade nyss med J, han hade ingen mattelektion så hade satt och hade tråkigt så då pratade vi lite. Vi ska kanske på bio nästa helg, och se Juno. Om den har haft premiär då, vet inte när den har premiär.
Nu ska jag gå och möta Fanny.

image558

trött

Jag måste vara bra trött. Imorse så hade jag tydligen ställt in smöret i micron istället för kylskåpet efter att jag ätit frukost! Och jag minns det inte ens. Känns ganska..hemskt faktiskt. Jag är ändå bara 17 år.. :P

Idag var jag på stan med mamma efter skolan, vi köpte ett bluetooth headset åt mig =) Ska prova det sen, det laddar nu. Och så köpte vi timers till lamporna. Inget roligt ,men nödvändigt. Sen så köpte vi ett comviq startpaket, eftersom jag ska skaffa komviq kompis också, nästa vecka tänkte jag.
Jag ska snart sätta mig och göra engelska läxa, ska bara fixa klart naglarna. Sen tänkte jag se city akuten klockan 21 på 3an. Det är ganska okej tycker jag, bättre än dom gamla avsnitten.

Det var sol ute idag också! Jättemysigt tycker jag, man behöver det nu när det är så grått och tråkigt ute. Så jag gick in till stan istället för att ta bussen, och det var riktigt skönt.

Det har hänt något med Kajsa också. Jag är jätteorolig, hon har ju funnits i mitt liv sen jag var tre år. Du får inte lämna mig ÄlsklingsKajsa.
image557


Söndag kväll

Igår var ju som sagt min bror och brorson här, jag fick ett presentkort på Gina Tricot =) Perfekt ställe att shoppa söta kläder på. På dagen var jag och J på stan, och köpte tårta och kött till kvällen. Han köpte också ett spel, men det funkade inte att installera så jag ska lämna tillbaka det.
På kvällen gjorde jag lite skolarbete med Jonas laptop, samtidigt som han och mamma tittade på filmen Analysera mera.

Idag gjorde vi ingenting, bara var hemma. Sedan åkte J hem, och jag och mamma gick och handlade. Köpte två jättefina blommor till vardagsrummet också.

I fredags var jag och J på bio, vi såg Alien VS predator 2. Den va faktiskt bättre än jag trodde den skulle vara, mysigt var det ialla fall =).
Just det,
Sofias tröja är köpt hos en gatuförsäljare här i Uppsala ;)


Lite bilder =)

image550
image551
image552
image553
image554
image555

Sova

Nu ska jag snart sova, Jonas ligger och tittar på Saturday Night Live och jag sitter här bredvid och tittar runt lite. Har bytt lösenord på massa ställen, eftersom någon hackat bilddagboken, och jag vill verkligen inte att min msn och sånt ska bli hackade. Har precis skickat iväg ett mail om att om någon fått konstiga meddelanden ifrån mig så är det inte jag som skrivit dom. Bättre att vara på den säkra sidan.

Idag var jag och J på stan. Mysigt, vi köpte tårta och var och åt. Jag hittade också en plånbok på Åhlens som jag köpte. =) Bilder och ett längre inlägg kommer imorgon! =)

Sleep tight




Inte så lyckat

Min födelsedag blev inte så lyckad, av olika anledningar. En igår, och sen så kom inte ens min bror vilket jag blev lite besviken på. Inte för att jag bryr mig så mycket, men tycker det är dålig stil då han faktiskt knappt bryr sig längre. Men jag är inte en liten flicka längre, jag kan hantera att folk sviker.

Men däremot så blev den lyckad på ett annat sätt,
Sofia kom ju hit och mamma var här! Vi hade jätte roligt, vi tittade på massa gamla kort och snackade minnen. Jättemysigt. Sen så åt vi banan med grädde, glass, chokladsås och maränger. Mums! Tack sötnos för fotoalbumet. Ska fylla den med maaassa kort :D

Sofia gick vid nio, och jag gick till tvätten. Så skönt, för jag börjar 13,45 imorgon ^^ Men ska klippa mig innan. Nu ska jag snart lägga mig och titta på Special Victims Unit.

Sofia och mamma, ni gjorde min födelsedag.

image543
image544
image545
image546
image547
image548
image549

Min 17årsdag

Jahapp. Nu är jag 17 år då. Inte för att det känns något speciellt alls, känns bara som en vanlig dag. Men alltid roligt för det ^^

Jag kunde inte sova igår kväll eller, så jag somnade inte försen vid halv 1. Riktigt jobbigt, och så har jag haft kramper i magen fram och tillbaka idag och mått illa.. Vet inte vad det är, kanske äter för dåligt. Jag hoppas iallafall att det går över.
Om en timme kommer Sofia, och det är väl det som händer. Mamma har städat hela dagen, gulligt gjort =) Niklas och Alex kommer också sen, tror jag. Mami har också gjort min favorit mat, kyckling med ris och en speciell sås! Mumsigt värre, hoppas bara att jag inte får kramper igen.

Här är lite kort som jag har tagit när jag lekt med min nya kamera ^^
image538

image537

image539

image540

Anledningen till att jag märkt dom , är för att jag tog lite deppiga bilder under en period i sjuan, som jag lag ut någonstans och någon tog dom såklart så dom finns överallt. Lite störande tycker jag, då det är JAG som tagit dom.
Det är den här och några till  liknande som någon spred ut. Så nu vet ni det om ni ser den någonstans.


image542

Jag älskar dig

Jag älskar min nya kamera!! Åhh gud, den är underbar! Jag älskar alla inställningar, älskar blixten, älskar kvaliten! Min nya älskling! Jag ska skydda dig med mitt liv , älskade kamera!

Om drygt sju timmar blir jag 17 år. Klockan 04,36 närmare bestämt. =) Sofia kommer imorgon efter skolan, sötnosen min =) Tyvärr ingen sovmorgon imorgon, så det var ju synd. På min födelsedag och allt (A).

Lägger in en bild som är tagen i kolsvarta mörkret, och två bilder på mina nya jeans jag fick idag^^ Nu ska jag snart lägga mig, eftersom det blir en lååång dag imorgon, och jag sov ju bara fyra timmar inatt så det kan ju vara behövligt.

image534

image535
image536

Digitalkameran

Nu ligger batteriet till min nya digitalkamera på laddning. Åhh jag längtar så tills jag får börja leka med inställningarna och fota massa! :D Efter skolan så hämtade pappa mig och då åkte vi och köpte ett minneskort på 1 gb och en kamera väska. Den jag hade var för stor, så det fick bli en ny.

Snart ska vi åka och hämta mamma, och åka och handla på maxi. Imorgon fyller jag år.

Dagens roligaste var när Frida ropade på vår mentor Göran och snubblar på ett dörrstopp samtidigt så det blev Gööööraaaaaan ! Haha, sötnos. Du föll visst för honom. Jag kommer garva i evigheter åt det där! Hoppas du inte slog i golvet för hårt bara =)

Min data har börjat sega ner sig, så jag ska rensa den lite nu. Skriver senare igen =) Puss.



En video

Jag har packat upp allting nu, och bäddat sängen. Så nu ska jag snart lägga mig och sova, klockan ringer kl 7 imorgon bitti! Har ju lagt upp ganska många videor, så tycker ni jag ska köra på det varje kväll i ett godnatt inlägg?

Denna video fick jag av min kära
Sofia

Sov så gott!


Hemma

Nu är jag hemma, och nyduschad. Jätteskönt att duscha, varmvattnet är ju obegränsat hos mig, men hos J är det tank. Så det är skönt att kunna stå så länge som man själv vill ^^
Snart ska jag fika kvällsfika med mamma och pappa, så jag ska börja packa upp och sånt snart. Känns inte som att skolan ska börja imorgon..Jullovet började väl nyss? :O Jaja, bara att gilla läget även om jag måste erkänna att det känns lite tungt.

Jag längtar så tills J får ett större rum , men framför allt en större säng ! Vi har sovit i en liten 90 säng hela vårat förhållande, och min rygg klarar verkligen inte av det. Så jag hoppas verkligen att han får en ny nu, även fast hans föräldrar sagt det i över ett år.

Imorgon ska jag till Niklas på Domkyrkans ungdomsmusiker, och öva lite , så får jag väl se om jag kommer med. Hoppas det, sjunga är underbart.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Ha en bra kväll =)

Celine Dion - Aline

Men denna fina låt, så säger jag god natt. =)


Minifirande

Idag har jag inte gjort någonting, jag pratade lite i tele med mamma och sen så gjorde jjag mig klar för att åka till stan och möta älskling! Vi gick mest och tittade, men jag klackade om mina skor, det är billigare här än hemma i Uppsala..Lite konstigt. Sen så köpte jag TEO trafikskola till datorn också, det är bra att komplettera med teoriboken. Ett år kvar.
När vi kom hem så gjorde vi toast och åt, och sen så gjorde vi fruktsallad. Vi hade nämligen ett litet minifirande för mig eftersom jag fyller år på torsdag =). Jag fick en reflex, doftljus och ett sol/bad kort på ett bad här! Så jag och J kan gå och bada när jag är här, mysigt.

Vi tittade just på biljetter till Kamelots konsert. Jonas favoritband..Dom kommer i Maj så det är ett tag kvar, men han och John ska kanske gå. Dom var ju förra året, då Jonas fick biljetten av mig och mamma i alla hjärtans dag present. Haha, gud va glad han var då, som ett litet barn på julafton.

Nu ska jag in i duschen.

image533

        image532

tre dagar kvar

Om tre dagar fyller jag 17 år. Då är det bara ett år kvar innan jag är 18..
Det känns som att livet rusar förbi, herregud halva första året på gymnasiet har ju redan gått. Om 9 månader fyller Jonas 18, men det känns som att vi nyss blivit ihop fastän det är över två år sen. Då var vi 14 och 15. Det känns lite skumt faktiskt.
 Och ibland vill jag bara vara 8 år igen, då den största rädslan var för monstret under sängen. Och den största gråten var när barbiedockan tappat sitt ena ben.



Är det meningen att livet ska susa förbi innan man ens hinner blinka?

image531

Ensam

Just nu är jag ensam hemma hos J. Hans mamma och lillebror är på hennes jobb, och Jonas är hos läkaren och ska vara där till klockan 16. Så nu sitter jag med laptopen i knät och tittar på tv. Väntar på att våra bästa år ska börja.
När Jonas är klar hos läkaren så ska jag träffa honom på stan, så jag får komma ut lite.

Igår kväll såg vi på en film som hette Man apart. Den va bra. men lite för rörig. Handlade om en kille som tog en knarkkung , och sedan så försökte en ny kille ta över knarkligan. Ganska rörigt, men den var okej.


Såhär mycket snö var det igår, synd att det börjar försvinna.
image530
image529

Inget dc++

På jonas dator så har vi ju DC++ för att ladda hem musik, men nu har det slutat fungera och det fungerade inte att ladda hem igen för virusprogrammet säger ifrån. Så jag undrar om någon har Celine Dions My heart will go on (titaniclåten) som dom skulle vilja skicka till mig på msn? Vore jättegulligt. Lämna en kommentar med er msn så kan jag lägga till er.

image526

bild

Bild på mig i nya håret ^^

image525

Nu är det mat, hare bra!

Snö

Det är en massa snö här! Snöstorm och allt, jättemysigt och fint =)

Idag ska vi åka iväg på 70års kalas. Det är Js morfar som fyller år, så jag ska börja göra mig klar snart så vi kan åka. Ska bli kul o se hur mitt mörka hår ser ut när det är stylat :D haha.


Puss.
image524
Nytagen bild, utanför köksfönstret.

I am a legend

Ikväll så laddade vi hem "I am a legend." Den va riktigt bra faktiskt, men lite för sorglig för mig , haha. Fick hem den jättefort, på 20 minuter tror jag. Vi hade jättemysigt, ända tills jag började blöda näsblod som vägrade sluta. Inte blev det bättre av att jag spydde upp en jättestor klump med blod (!!) . Usch, har aldrig hänt mig och ändå blöder jag näsblod ganska mycket. Aja, det gav iallafall med sig efter en halvtimme, haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen med älskling och sova=) Vi kanske ska gå på bio imorgon, men vi får se hur det blir.

Puss och God natt =)

(Efter 7 misslyckade uppladdningar, så ger jag upp. Blir ingen bild i det här inlägget heller)


Klart med färgningen av håret

Såå det var det klart! Jag blev nöjd, blev inte för mörkt men ändå en bra förändring.

Färg i håret
image519
image520Föreimage518Efter

Färgar håret

Just nu sitter hårfärgen i håret och verkar, om 20 minuter ska jag tvätta ut det. Kommer före och efter bilder sen;)

*väntar väntar väntar*

Ny kamera i födelsedagspresent

Fått en kamera nu! :D Som jag får när jag fyller om, om fem dagar.

En casio exilim EX-Z8

image517

Marieberg

Idag ska vi åka till Marieberg, vi hann inte det igår..Det blev lite andra affärer istället, och sen så åkte vi till Evas jobb för att hjälpa henne med en grej.

Som sagt, igår så städade vi. Heeela kvällen. Vi höll på i typ 5 timmar. Dammade ALLT, dammsög ALLT , och sorterade om ALLT!  Så nu är det ordning i Jonas rum för första gången. Iallafall sen vi blev tillsammans,viket är över två år sen. Det är mycket finare nu, större yta och fräshare luft. Tack John, som hjälpte oss så mycket! Vi trodde det skulle vara klart tills du kom, men det tog ju dubbelt så lång tid än vad vi trodde. :P

Jag ska köpa hårfärg idag, färga håret mörkbrunt. Ska bli skönt, lite förändring. Jag har precis duschat, och ska göra mig klar snart. Vi ska titta på en ny datastol till Jonas också , tror jag. Hans är jättesliten.

provade att lägga upp bilder, men blogg.se funkar inte.

bilder

Ikväll har vi storstädat Jonas rum..Verkligen vänt upp o ner på allt! Dammat ,dammsugit, organiserat om. I över 5 timmar höll vi på! John kom senare också, och då hjälpte han till. Nu tittar vi på youtube.


image512
image513
image514
image515
image516

Shopping

Både jag och Jonas har shoppat, bilder kommer senare =) Kika in och kolla ;)


Puss

Marieberg

Jag skrev nyss ett inlägg, men fick ta bort det för att jag råkade lägga det i en kategori. Nej, kategorier är nog ingenting för mig, jag vet inte vad jag ska ha för olika ju, haha.

Iallafall, vi ska åka till Marieberg idag för Jonas behöver köpa ett par skor eftersom de hade ett jättehål i sulan, vilket nog inte är så skönt i kylan. Sen ikväll vet jag inte vad vi gör, kanske är med John om han inte har något annat för sig. 

Nu ska jag gå och borsta tänderna så vi kan åka snart. 

Ahmed the dead - video

Haha, jag verkligen älskar den här videon! Verkligen rolig. "Silece! I kill you!"

Titta, njut och skratta;)



Ps: Jag är inte rasist eller något sånt alls, jag är ju inte ens helsvensk själv. Jag tycker bara att videon är rolig.  :)

Klänning

Köpte en urgullig klänning idag på Gina =)
image506image507
Färgen stämmer mer överens med första bilden, grönt.

image508
image509image510

Mm jag ser helt miffad ut, men älskling blev söt.

image511

Snö

Igår på kvällen kollade jag och J på Sahara, men efter ett tag så började vi titta på Supernatural istället. Den serien älskar jag verkligen, synd bara att den inte går i Sverige ännu. Efter det gjorde vi väl inte så mycket , vi lag oss ganska tidigt för att vara oss i alla fall, runt halv 2.

Idag så ska vi åka upp på stan med Jonas lillebror, och vet ni? Det är snö här! Mycket snö! Så ska det vara, orkar inte med massa slask och halvtäckta marker. Mysigt.

Som ni vet så är ju min kamera trasig, så det blir inte så mycket bilder eftersom min mobilkamera inte är så bra. Men någon gång kommer det säkert =)


image505


Örebro

Jag sitter här med laptopen, och en sovande J bredvid mig. 15,45 går bussen, för vi ska hem till J idag. Nu ska jag verkligen försöka vända rätt på dygnet igen, för det börjar kännas meningslöst att sova till 12 på dagarna.. Men det är antagligen inte bara jag som gör det?

Nej, nu ska jag ta och puckla lite på Jonas så han vaknar till, sen ska vi äta lunch och packa det sista.

Puss

Om jag har tur

Om jag har tur, så kanske den här födelsedagen om 9 dagar blir en bra. Kanske, om jag har tur. Just nu känns det verkligen inte så, alla är slut och panka efter julen och då dyker min 17 årsdag upp också. Som om folk inte hade annat för sig. Eller annat att lägga pengarna på nu efter jul och nyår.

Nej, nu ger jag upp.

image504

1 januari 2008

Jaha, nu är det 2008, och bara 9 dagar kvar till min födelsedag =)

Igår så var vi ju hos Sofia, och åt pizza och det jag bakat... Sen så tittade vi på Primeval , och efter det var det dags att gå ut och titta på rakterna! Jag är rädd för sånt, så jag stog i trapphuset, haha. Det var någon dum jävel som hade med sig hunden ut också, stackars hund. Sen så gick vi in och skålade i champis, och tittade på 1408. Efter den var jag jättetrött, så vi gick hem. Klockan var halv 3 då tror jag. Jag och älskling tittade lite på tv innan vi lag oss, så vi kom nog inte i säng försen runt 4.

Min kamera har gått sönder också, jättebra. Så det var inte en så bra början för mig på 2008, eftersom jag märkte att den var sönder när jag skulle ta kort när vi stog ute och tittade. Aja, jag får väl önska mig en ny i födelsedagspresent.

Bilder finns på
http://brunettohyes.bilddagboken.se

image503