Skriver imorgon

Skriver imorgon..

Godnatt :)



image278


Foto: Sophia och Sofia ;)

Regn

Idag har det regnat hela dagen! Usch. Hemskt. Vill ha sool och värme. Man blir så deprimerad när det är sånt här väder ute.

Jag träffade Sofia idag så vi var och hämtade ut min mobil som var klar:) Sen så köpte jag en present till min mamma, en ny plånbok. Ska köpa något mer..Vet inte riktigt vad bara.
Efter det åkte vi till Sofia och åt middag. Tanken var att vi skulle följa med Sofias mamma och fira Chiles nationaldag..Så vi åkte dit..Men jag och Sofia åkte hem igen för det va verkligen inget för oss. Bara folk över 40 typ. Vi träffade en konstig snubbe som stalkar mig med sms och telesamtal nu, eftersom han tydligen sparade mitt nummer när vi smsade från min mobil. Skulle lyssnat på dig Sofia.
När vi kom hem tittade lite på tv och gjorde varma mackor .. Sen gick jag hem.

Imorgon ska jag träffa Sofia igen, vi ska öva lite på dansen. Eller iallfall jag, vet inte om Sofia behöver öva ;)
Sen på kvällen ska jag kanske övningsköra.

Tycker dom här fyra dagarna har gått så fort. Torsdag och Fredag var studiedagar och se helgen. Men det känns som att det gått jättefort, och nu är det måndag snart igen.

Lägger in lite bilder ifrån idag :)

image275

image276


image277



Sockerkaka

Jag håller på att göra två sockerkakor just nu. Har tråkigt och det är dåligt väder.. En ska jag lämna på mammas jobb, den andra ska vi ha idag här hemma. :) Blev chokladsockerkakor. 

Igår var jag på stan med Sofia=) Vi tittade mest, eller jag köpte två par trosor iallafall.. Alltid hittar man något ^^
Sen tittade vi på Music and Lyrics och Mean girls på kvällen..

När jag gjort klart kakorna och ätit lunch så ska jag åka och hämta min mobil som e klar :D Guud va skönt. Den jag har nu är helt knäpp.

Jonas ska kanske köpa en ny mobil. Vilken e snyggast?


image273

image274

På smällen

Igår var hur mysigt som helst! Killarna hade dukat och gjort jättefint tills när vi kom:) Vi såg på film, spelade på dansmattan, sjöng singstar och snackade. En underbar kväll med andra ord . Tack sötnosar <3 Lägger upp bilder när jag fått dom av Fanny.

Idag har jag varit med Sofia :) Vi tvättade här hos mig, och gjorde mat..Sen så sjöng vi lite singstar och sen åkte vi till stan och gick på bio. På smällen såg vi. Vi tänkte se Shrek 3 men den va inte med bland dom utvalda filmerna som man får rabatt på med CSN kortet. Så såg På smällen istället. Jättebra film , både rolig och sorglig. :P

Jag sov hur länge som helst inatt. Lag mig runt halv 1, och vaknade halv 12 imorse. Haha, så otroligt skönt..


När jag klev av bussen nu på kvällen och skulle gå hem så blev jag typ asrädd. Skogen bredvid busshållplatsen är ju kolsvart och så såg jag någon stå bakom några buskar där inne! Sen när jag närmade mig, så klev killen ut ur buskarna och började gå sakta. Då saktade jag också ner eftersom jag inte ville ha honom bakom mig. Då började han gå ännu saktare. Jag blev jätterädd, så jag ringde mamma bara för att visa att jag hade kontakt med någon. Då vände han. Skitläskigt.

Imorgon ska jag träffa Sofia på stan och käka lunch, sen ska vi väl titta lite på stan :) Gina Tricot har kampanjpriser så jag ska titta om jag hittar något där. Mamma fyller år snart också. Eller ja, om 3 veckor men jag är inte så säker på vad jag ska köpa så ska kolla lite efter några "ideer".


image272

Filmkväll

Ikväll är det filmkväll hemma hos Markus. Jag ska åka dit efter grekiskan. Det är jag, Fanny, Frida, Cissi, Markus och Ronald som ska vara där. Vi tänkte se massa filmer och sjunga singstar och typ spela på en dansmatta :D Vi ska beställa pizza också tänkte vi. Så det blir nog ganska sent ikväll, måste hem innan halv 1 för då går sista bussen för mig ifrån stan. Annars får jag gå :/

Imorgon och på fredag är det studiedagar! Så otroligt skönt! Vet inte vad jag ska hitta på, men det löser sig väl. Ska vara med underbara Sofii någon dag iallafall. Öva till dansen.

Nu ska jag skriva ut det jag skrivit på grekiska sen göra mig iordning för att åka iväg :)

image271

Dans

Igår åkte jag och storhandlade med Niklas och hans familj. Jag körde, så klart ^^ Köpte en dammsugare på maxi också. Haha,  låter konstigt men vi behövde en ny.

Idag skulle jag inte gått på dansen för jag behövde plugga..Men jag gick iallfall så får plugga inatt istället :P haha. Nej, men dansen e ju skitrolig och den är bara en gång i veckan så jag ville inte missa den. Men jag gick typ 1,5-2 timmar i skogen idag ju , och dansade nu på kvällen. Känns skönt =)

När jag kom hem så skrev jag lite på grekiska till hemspråket imorgon..Hoppas han blir nöjd den här gången då. Han e helt borta ju.

Idag var vi i skogen med skolan..Inte så kul..Men såå klart så gjorde vi det roligt ^^ Bland annat så "blev jag och Fanny ihop" och "adopterade Ronald, våran thaison" Snacka flummigt. Sen så skrämde Marcus skiten ur mig när han tog tag i mina revben och försökte "kasta" ner mig i vattnet. Jag höll typ på att dö, blev skiträdd.

Missar desperate housewifes ikväll eftersom historieboken och antiken kallar : / Men det går i repris på söndag, det har jag kollat upp! Så då får jag se det då istället :)

Nu ska jag dra och plugga :) Här kommer fler bilder ifrån helgen :)

image267

Halsbandet han fick av mig

image268

Jag färgade håret svart på jonas

image269

Alex snygging ;)

image270

Jonas öppnar paket :)


Lyckad helg

I helgen hade vi jättemysigt :) Jonas fick halsbandet av mig, och laddningsbara batterier till sin mp3. Av mamma fick han ett tränings linne, två figurer han samlar på och två AXE. Det va massa folk där, och Alex skötte sig utmärkt. Pratade med alla och var jätteglad. 
 

Jag färgade håret svart på Jonas också. :P

Idag var vi på Marieberg..Vi handlade väl inte så mycket men Jonas köpte en film och så åt vi på Mcdonalds. Vi åkte tåg hem, och tog buss ifrån Enköping. Alex e helt slut, så han va jättegrinig när vi kom hem. Men nu sover han iallfall.


Förresten i helgen såg vi två bra filmer, Linas kvällsbok och The reaping. Haha, Linas kvällsbok var hur bra som helst! Trodde jag faktiskt inte.

jag pratar med Jonas i telefonen nu men jag måste också lägga mig snart. Skulle bara lägga in en låt till "talet" på svenskan imorgon.

Här kommer en bild, lägger in fler imorgon :)

image266

Födelsedagsfest

Har inte skrivit på ett tag, men har haft fullt upp.
Jag har precis skrivit klart en uppsats som ska in på måndag och ett tal som ska framföras på måndag..Känns lite skönare än innan det var klart iallfall :P Nu ska jag bara packa eftersom jag, mamma och Alex åker till Jonas imorgon för att vara med på hans födelsedags fest på lördag. Vi blir hämtade i Bålsta av Jonas pappa som också ska åka hem, fast ifrån stockholm. Känns lite bättre än att åka buss och byta och så när Alex är med.

Jag träffade mamma på stan idag efter skolan, vi köpte lite kläder åt henne och så åt vi på jalla. Gott som vanligt ^^ 
Jag åkte hem efter det, och hon åkte på föräldra möte på skolan ikväll.

Egentligen skulle inte Alex vara här inatt men det har blivit ändrat så han kommer nu snart .. Så jag får ta hand om honom tills mamma kommer hem. Sen måste jag verkligen packa, har inte ens börjat. Paketen är för det mesta inslagna men inte heller nerstoppat. 

Ne nu har jag inte tid att skriva mer. Skriver efter helgen :P


image265
 

Såhär heta var jag och Sofia till 9 ornas bal i våras^^

Grattis!

Tänkte bara säga grattis till älsklingen som fyller 17 år idag!  (`v´)

image264

Dans

Idag var det dans igen. Hur roligt som helst =) Svettigt och så, men det är ju det som är meningen :) Guud va skönt det är att träna igen.

Igår skulle jag lämna in min mobil, men dom vägrade göra det när jag inte hade kvittot med mig fastän dom lätt kunde fått fram en kvittokopia. CP.  Så jag ska lämna den imorgon innan grekiskan istället. Sen ska jag köra lite efter det men inte så länge eftersom jag har ganska mycket skolarbete.

Idag så chattade vi med en klass i USA om vapenlagar. Haha, jag fick faktiskt två snälla killar ^^ Vissa fick ingen, men jag fick turen att få två stycken ;)  Men chatten funkade inte så vi fick maila så det gick mycket segare. Väntar på svar ifrån dom nu, men dom slutar inte försen halv 4 och då e klockan 21,30 här. Så det blir nog lite svårt med tiderna, men det är intressant iallfall  ^^

Ikväll börjar ju DESPERATE HOUSEWIFES också! Aahhh Glädje! Säg någon tjej som klarar sig utan det programmet ? Har precis duschat nu och ätit. Kom hem för ungefär 45 minuter sen.. Så det blir inte så mycket tid över på kvällarna ^^

Imorgon fyller Älskling 17 år också ! <3



Bilder : Först Jag och Fanny. Sen Jag och Frida. Och sist men inte minst. Jag på en kinky bild som Sofia tog när vi väntade på bussen efter dansen;)


image261

image262

image263

Skön helg

Måste bara börja med att skriva att jag körde hem ifrån Ica maxi idag, alltså första gången på en motorväg för mig. Lägger också till att det var MÖRKT, ÖSREGNADE, och imma på rutorna. Det tog ungefär 20 minuter.
Tycker inte det är såå illa för att vara 8e gången jag kör. Eller ?

Igår kom Sofia hit, så vi bakade snickerskaka och typ..satt vid datan xD haha. Tror vi såg någon film också :) Vi lag oss rätt så sent, runt 3 tror jag hon hann bli. Men men. Sen vaknade vi runt halv 10 imorse, och bakade scones till frukost^^ Sen på dagen tittade vi på The hills have eyes 2, och övade lite till dansen. Sen såg vi Djävulen bär prada. Haha, sen hade hela dagen gått i stort sett så Sofia gick hem och jag åkte iväg.

Vi åkte och handlade på Ica maxi. Där hittade jag också vantar och ett par helmysiga mjukisbyxor i grått ^^
Som vanligt blev det en del grejjer, typ 7 plastkassar. Och efter det så körde jag hem, skitstolt :D

Sofia färgade också håret på mig igår ^^ Så nu har jag mörktbrunt hår. Och enligt mig själv ser jag mycket bättre och äldre ut i mörkbrunt hår än i vanligt brunt hår .. Men men, avgör själva här nere eftersom jag lägger in några bilder :)

Det är fel på min mobil, så den måste jag lämna in den imorgon på Telia. Usch, jag har verkligen otur med mobiler. Tur att jag har min "gamla" w800 kvar så jag får änvända den istället för deras dåliga lånetelefoner.

Nu ska jag fortsätta prata med älskling och sen titta lite på tv.
image258 Ser inte så glad ut, men så ser iallfall mitt hår ut nu.


image259Såhär såg det ut innan :P


image260 Och en liten egobild :D

Lägger in fler imorgon från helgen:)



Färga håret ?

Idag ska jag vara med Sofia :) Vi ska typ baka massa och se på film :) Vad vi ska se, det vet vi inte ännu  :P

Igår så lag jag mig halv 12, och sov till halv 10. Skitskönt . Kan man verkligen bli så trött av skolan ?

Snart ska jag åka och fylla på swebuskortet på stan, vet inte om jag stannar ett tag och tittar lite. Tråkigt att gå ensam. Dåligt väder är det också..Men men, så ere i Sverige ^^ Jag funderar på att färga håret. I typ mörkbrunt, har ju vanlig brun nu. Men får se :)

Det var många inne på min blogg igår, men ingen skrev vad dom tyckte om designen. Så då provar jag igen då.

Vad tycker ni om min nya design ?


Första bilden är när jag har mörkt hår, och andra bilden e min vanliga hårfärg. Vad tycker ni är snyggast ?





image256

image257



Helg

Äntligen helg. Gud va jag har längtat ! :D

Igår efter modersmålet så hämtade Niklas mig så jag fick köra lite. Efter det åt vi hos honom men sen så gick vi hem. Då fick jag skynda mig in i duschen eftersom CSI miami började 21,00 :P

Idag i skolan hände det väl inte så mycket, vi tog skolfoto. Ronald var ensam kille med 19 tjejer ^^ Haha, typ 10 stycken va inte där ^^ Iofs är det inte mer än 4 killar i vanliga fall eller, men stackars Ronald ^^

Efter fotografering satt jag och Ronald och gjorde historian i biblioteket tills Cissi kom och hämtade oss ^^ Jag kollade upp ett billigare sätt för henne att träffa hennes kille :D Sen åt vi, och sen när allihopa var samlade igen (Fanny, Frida, Cissi och jag) så gjorde vi läxor eftersom vi hade två och en halvtimmes håltimme..  Men det gick ganska ändå fort, för vi flummade väl LIIITE också =)

I skolan gick ärmen på min bruna tröja upp , så jag träffade mamma på stan så vi fick köpa en annan tröja och lämna tillbaka den bruna. Det blev en till hoodtröja, en grön med vit text på. Köpte lite toppar också, och en fintop till mamma. Sen åt vi på Jalla och åkte hem.

Tänkte bara säga tack så mycket till Ronya som gjort min snygga design på bloggen :)
Henne kan du besöka här 
http://ronyaponya.blogg.se/ 

Vad tycker ni om designen ? =)

Ikväll ska jag bara ta det lungt. Så grymt skönt ^^

Lägger in lite roliga bilder ^^

image250

Sådär lugna är dom inte i vanliga fall :D haha

image251

Morgontrött ^^

image252

Ronald ÄLSKAR verkligen historia ;) haha


image253

Ögonen speglar själen

Skola

Sitter i skolan nu, dom flesta har B-språk. Jag och Ronald gjorde läxan, men nu satte vi oss vid varsin dator istället^^

Skriver ett längre inlägg senare ikväll =)

Vad vill ni läsa om?

Har ändå några läsare per dag, och undrar vad ni vill läsa om i min blogg? Några känner ju inte mig, så det vore kul o veta vilka ni är och vad ni vill läsa:) Och vad ni gillar med min blogg, varför ni läser den :)

Det vore jättekul om ALLA faktiskt kunde svara, det är ju ändå för er skull ;)



Nu ska jag lägga mig :) Godnatt, igen :)


övningskört

I måndags var det inte CSI miami som jag skrev, utan vanliga CSI. Men det var bra det bra det med :)

Igår var jag på dans med Sofia. Skitroligt var det, så jag ska fortsätta. Vi hade styrka så jag har ont i mag och armmusklerna :P haha snacka om slappis ^^ Låten vi gör dansen till är Timbalands " The way I are".

Idag har jag övningskört, jätteroligt =) Som vanligt^^  Ska köra på söndag igen.

Imorgon ska jag på grekiskan efter skolan, känns faktiskt lite jobbigt just nu. Hinner ju inte göra någonting hemma känns det som, kommer hem typ 20,00 varje dag känns det som just nu ialflall. Måste försöka få mer tid till mig själv.

I helgen ska jag vara med Sofia ^^ Roligt värre faktiskt :D

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men skriver igen när jag har något nytt ^^ Har inget riktigt lust just nu, så ska snart sova tänkte jag.

God natt ^^
image249

Jag älskar dig

CSI miami

Ska snart göra mig klar och lägga mig och titta på CSI miami. Synd att det bara går en gång i veckan. Men iofs, det är tur det också för annars skulle det ju ta slut fortare =)

Har precis sökt jobb. På burger king och MCdonalds. Inga toppjobb, men vad ska annars en 16åring söka? Jag är glad så länge jag har ett jobb. Inte för att det är kul att jobba, men det ger betalt och en bra erfarenhet.
 
Imorgon ska jag ju röntga min höft också, eftersom min sjukgymnast tror att det är höftens fel att jag har ont i ryggen. Sen ska jag få akupunktur på eftermiddagen. Missar mycket i skolan, men så ere.

Har inte så mycket att skriva, men jag lägger in bilden på jonas paket som jag hämtade idag ;)

God natt =)


image248

Helg

Det har verkligen varit jättemysigt i helgen :) Vi har varit på stan och sånt, och varit på bio:) Jag köpte en tröja på H&M också, en tjocktröja.
I lördags så var vi och åt och sen gick vi på bio. Bristande bevis, riktigt bra var den. Sen när vi skulle hem ifrån bion, så gick inte bussen försen om 50 minuter! Så vi fick gå hem och jag hade högklackat på mig. Gissa om jag hde ont i fötterna efteråt :P När vi kommit hem, så spelade vi lite och somnade äntligen runt 3 eller något.

Igår vaknade vi tidigt, runt 9. Sen gjorde vi i stort sett ingenting fram tills att jag åkte hem.. Min bror hämtade mig på stationen, så det gick lite fortare att komma hem iallfall.

Imorse så åkte jag iväg till skolan, som vanligt. Sen när jag kommer dit kvart över 8, så märker jag att ingen ifrån min klass är där..Det visade sig att vi hade sovmorgon till 9.40. Jippi, skitkul. Jätteont i huvudet hade jag också, men åkte till skolan ifrån början eftersom ett arbete skulle lämnas in..Men då tog jag med mig matteboken och historieboken och vände om igen.

Idag (om huvudvärken släpper) ska jag åka och hämta älskling present som är klar! Ska bli kul och se hur den ser ut nu när den e färdig :D  Nu är det faktiskt bara 9 dagar kvar tills han blir 17 år. Och då är det bara 1 år kvar tills han e myndig :P

Igår när jag åkte på 804 ifrån västerås klev det på massa lumpen människor. En av dom satte sig bredvid mig, och han va nog inte riktigt nykter. Men vi pratade i typ en timme ända tills vi var framme i Uppsala. Han påstår att Uppsala är en liten stad, men jag håller inte riktigt med. Han kände också några som jag kände/vet vilka det är, lite läskigt. 

Nej, nu ska jag lägga mig och vila så huvudvärken försvinner.

image246

image247


Sjukgymnast

Idag var en ganska rolig dag i skolan. Jag, Cecilia, Frida och Fanny satt och åt lunch, pannkakor. Sen fanns det spenatsoppa till och Cissi doppade pannkakan i soppan (!!). Jag som e så jävla nyfiken på allt, var tvungen att smaka en bit av henne och jag fick kväljningar! Usch va äckligt. :P haha. Sen så började jag och Cissi dansa i korridoren och sjöng såå vackert "I wanna looove U, I wanna pleeease U and wrap myself around U!" Haha, och Cissi vickade ganska mycket på rumpan också och precis kommer en lärare bakom henne och vi typ dog av garv när vi insåg hur mycket han stirrade!

Sen åkte jag hem och lag mig och sov faktiskt. 2 timmar, hur skönt som helst. Sen åt jag middag, och tittade på tv..Pratat med älskling också.

Imorgon ska jag till min sjukgymnast och få akupunktur igen. Så kommer inte på förmiddagen i skolan men ska gå på eftermiddagen.
Efter skolan har jag grekiska, så är hemma rätt så sent. Eller runt halv 7-7 kanske.

Läs också Sofias blogg, hon har börjat blogga:D haha :)
http://Sooz.webblogg.se.

God natt :)

image244

image245


Shoppat

Idag skulle jag följt med Sofia på dans, men jag mådde inte så jättebra så jag gick inte. Men efter skolan träffade jag mamma eftersom jag skulle köpa lite nya skor. Har två par mot höstvädret, men dom ena är trasiga i fram och dom andra får jag skavsår av efter ett tag. Så behövde några att variera med. Blev två par, pums tror jag det är ^^
Vi fikade också, och sen skulle vi åka hem.
Men vi kollade lite på H&M också, och köpte ett par jeans, en långärmad tröja i brunt och två kortärmade tröjor också i svart och vit.
Sen skulle vi åka hem, men klockan var så mycket då så vi fick äta på stan också. Och när jag står och betalar så går ett äckelfyllo fram till min mamma och börjar anklaga henne för att stulit hans macka som låg där vi satt! Min mamma blev jättearg och bad honom gå därifrån, och då sa han: att du inte skäms över att stjäla från en hemlös! Haha, snacka psyko. Tur att det ändå var min mamma som satt och höll platsen och inte jag för jag hade blivit rädd ^^ Min mamma är det iallafall krut i. Jag e inte feg över att säga vad jag tycker och sånt, men har något starkt emot fyllon o psykon.

Vi skulle ju gått ut i skogen idag på eftermiddagen och samlat in massa prover o skit till naturkunskapen. Men det åskade och regnade så det blev inget. Bra enligt mig ^^

Så det blev lite shopping, alltid kul^^ Är jättetrött så ska försöka lägga mig innan 22 idag. E förkyld och sånt också, så det är bra om jag sover ordentligt så jag inte blir ännu sjukare.

image241 Tröjan och jeansen.

image242Ena paret skor ^^

image243Andra paret ^^


Skolan

Sitter i skolan nu, dom flesta har B språk, men det har ju inte jag. Så sitter i bibblan vid datorn, tråkigt nog har dom spärrat många sidor som MSN och bilddagboken. men men, får skriva här istället.

Igår när jag och emma var på stan så hade vi en civilväktare efter oss HELA TIDEN.  Jätteobehagligt, eftersom vi inte ens hade gjort något! Hon hade gärna fått kolla min väska och sånt, för jag hade inget att dölja. Gå på dom som gjort något istället för att ge sig på folk som faktiskt betalar för sina saker.

Sen på kvällen så käkade jag och mamma pizza på hennes jobb, och sen tog jag det bara lungt på kvällen. Spelade crash och satt vid datorn och sånt.

Nu på eftermiddagen ska vi ut i skogen och leka skogsmulle, och jag som HATAR skogen. Regnar och blåser gör det också. Skulle behöva ett par nya tennisskor, får se när jag får tid och åka ner och titta på det.

Ikväll ska jag följa med Sofia på streetdance :) Ska prova första gången idag, och om det är kul ska jag fortsätta tänkte jag :)

Kan ju inte lägga upp några bilder eftersom jag är i skolan, men kommer kanske någon bild sen.

Alex igen

Alex sov här inatt igen, min bror skulle på fest. Så jag har varit vaken sen 6 idag. Vi har typ inte gjort något idag, spelat Crash, tittat på tv. Det är ju inte fint väder ute.

Vi shoppade lite igår, inga kläder men andra småsaker.  Fikade gjorde vi också, mysigt ^^

Nu  har mamma Alex ett tag så jag får vara för mig själv en stund xD. Jag e verkligen jättetrött, igår sov jag ju bara fem timmar. Och skolan börjar ju imorgon, så det är bara att fortsätta kliva upp tidigt.

Nu är det 17 dagar kvar tills älskling fyller 17 år.  ^^ Ska hämta hans present på fredag, ett halsband med gravyrplatta. Det står mitt namn och datumet vi blev ihop ^^ Ganska dyr, men värd det :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men skriver igen när ja kommer på något :)

Hej då :)

image240

Jag och älskling på vår 20 månaders dag :)

Tidig morgon

Imorse vaknade Alex 7. Haha, snacka om att jag var trött. Men jag gick in i duschen, och han tittade på barntv. Nu ser han på bortspolad. Vi ska åka in till stan sen, runt 12 ungefär.

Igår var Sofia här. Så jag , Sofia och Alex såg på "Code name - the cleaner", den va inte så jättebra. Men den dög. Sen sjöng vi singstar och så.

Igår var det massa i skolan som frågade mig om jag var förlovad, och det slutade med att typ halva klassen stog omkring mig och öste frågor över mig. Lite småjobbigt.

Skriver kanske lite senare om det blev några shoppingfynd på stan :D

image237

Alex igår kväll

image238

Alex och Sofia =)