sista inlägget för 2007

Jaha, då blir det här mitt sista inlägg för 2007! Ett år som började riktigt dåligt för mig, och som inte blev bättre försen fram emot sommaren. Detaljerna tänker jag inte nämna , men resten av året har varit bra! Höjdpunkterna var när jag och Jonas förlovade oss med guldringar istället för med silver, och att börja gymnasiet på en riktigt bra linje =)

Nu ska jag packa ihop allting som ska med till Sofia, för nu ska vi snart gå. Förresten tänkte jag bara påpeka att jag har en riktigt skön mamma, som vet att jag ska dricka ikväll och hennes enda kommentarer var : "Jag gillar det inte, men jag går med på det " och "Kom inte och gnäll om du mår dåligt imorgon, för det är du själv som ställt till det".

Gott nytt år, everybody!
image502

Roliga katter

Alltså är  inte den här lite rolig? =) Enjoy! 

Förresten, om 10 dagar fyller jag 17 år :)




 

nyvaken

Jag är precis nyvaken. Herregud, vi har sovit bort halva dagen. Men men, man får väl trösta sig med att man inte är trött inatt istället ;) Har en fruktansvärd huvudvärk, hoppas bara att den försvinner, annars blir det lite drygt.

Idag ska vi som sagt först äta lite nyårsmat med min mamii, sen så jobbar hon och då vet jag inte vad vi hittar på. Men ikväll ska vi iallafall till Sofia och hennes pojkvän, som ska göra hembakad pizza. Jag och J har ju bakat kexchokladpaj och citronpaj som vi tar med oss  =) Så där ska vi väl äta gott, och se på filmerna jag brände igår.

Nej, nu ska jag pussa upp min lilla sömntuta här bredvid mig och gå ner och äta lite!

We made it!

Yes we made it!

Med dessa ord avslutar jag med ett sista inlägg för..inatt. Nu ska jag sova, är otroligt trött så kudden ser väldigt inbjudande ut! Imorgon lär det bli minst lika sent, men..what ta heck! Det är ju lov=)

God natt allihopa!

image501


Criminal minds

Just nu håller jag på och bränner Primeval och 1408 på min dator, som film till imorgon kväll hos Sofia =) Pratade med henne nu på kvällen, och dubbelkollade allt bara. . =) 
Imorgon ska jag o J först äta nyårsmat med mamma här hemma, sen på kvällen ska vi till Sofia. Ska bli mysigt =)

Tittat på Criminal minds, men jag har sett det avsnittet ganska nyligen. Så Jonas tittat mer uppmärksammat än mig.  Nu ska jag fortsätta gosa lite =)

Bjuder på en lite rolig bild, som jag tycker är störtskön!

image500

30e december

Nu har jag lagt in bilderna på det jag bakade. Dåliga bilder, tog med mobilen eftersom jag kan lägga in dom direkt på den bärbara..
Nu klockan nio börjar Min stora kärlek på trean, som vi ska se på. Efter det är det Criminal minds som gäller ! =)
image497
image498


Bröllopsklänning

Även om det är ett bra tag kvar, men dom här va inte lite fina =)

image494Rosetter är ju bara för sött!
image495Men diamanter är stilrent ;)


Bakdag

Det där med att komma upp i tid, lyckades inte riktigt idag heller. Vaknade tio i tolv, lyckat. Mamma och pappa skulle åka till  IKEA men vi stannade hemma. Idag ska vi baka pajerna till imorgon =) Så det blir en liten bakdag här..

Nu är jag vrålhungrig, så jag måste gå ner och äta någonting. Bilder på mina fina bakverk kommer väl ikväll;)

Klädsel

Nu har jag varit ut och tittat på klädseln! Åhhh va fin den är ! Hann inte ta så bra bilder, för batteriet på kameran dog  :/  Men den blev iaf snyggare än på förpackningen!  Nu är jag riktigt stolt över min lilla pärla =)

Jag och Jonas har precis sett klart på Fear Factor. Usch, i en utmaning fick dom dricka mixad oxgroda! Man såg ben och senor och allt som dom fick svälja. Fick fasen kväljningar bara av att  se på deras miner. Hur kan man utsätta sig för något sådant? Nu spelar J på min dator, och jag sitter och tankar hem lite film och småsneglar på Hajar som Hajar på femman. Snart ska vi se Halloween, eller ond aning som jag nyss fick hem. Eller kanske båda två, vi får se =)


Först framsätet, och sen baksätet.

image493

image492

Gränby C

Idag har vi varit på gränby C . Först var vi på mammas jobb, så jag kunde ta min spruta. Sen åkte vi dit, och gick och tittade lite. Mamma köpte två par byxor, och jag ett armband bara. Efter det åkte vi in till stan, och åt på Jalla. Jag hade gjort i ordning tzatziki igår, som vi skulle ha till kött till middagen idag. Men det får bli till imorgon istället =) Ikväll ska vi väl se på någon film, och försöka komma upp i tid imorgon.. Inte vakna halv 12 varje dag, när halva dagen redan har gått. Förresten, kom precis på att just nu håller pappa och hans kompis på och sätter på klädseln i min bil! Åh ska bli så kul att se !

Armbandet, men det är lite svårt att få rätt färger eftersom stenarna är av svart och genomskinligt glas, sen så tog jag med mobilen.
image490
image491

Lördag

Idag är det lördag, men det känns torsdag eller fredag =S Helskumt. Jag har precis vaknat, och gjort mig i ordning tills vi ska åka. Ska bara äta frukost  .. =)

Tack Emilia för din kommentar  :) Jag tycker mascaran var jättebra! Det blev en jäkla skillnad mot den jag hade innan, H&Ms egna. Det förlänger verkligen, som det står (5x). Jag köpte den på Åhlens för 59 kr, jättebilligt. L´oeral Voluminous hette den iallafall, om man inte såg det på bilderna. =)

image488
image489

Shopping

Imorse sov jag och Jonas jättelänge igen. Till halv 12. När vi vaknat så åt vi lunch, och sen åkte vi in till stan. =) Det  var mycket folk, men vi var där ett tag iallafall. Jag köpte en ny mascara, och två armband. Vi gick och åt på Burger King också innan mamma och pappa kom och hämtade oss, då åkte vi och handlade.

När vi kom hem, så bakade jag en morotskaka som vi sedan fikade.  Nu sitter jag i sängen och tittar på sjätte sinnet, jonas spelar spel på min dator eftersom det hackar på den här.  Imorgon ska jag ta spruta, gardisil. Min sista spruta, sen har jag ett livslångt skydd mot livmoderhalscancer. Vet inte vad vi hittar på mer.

Haha, förresten så träffade vi självaste vice statsminister på stan idag. Göran Persson. Han var här i Uppsala med sin fru och barnbarn (?)

image483
image484
image485
image486
image487

ingen rubrik

Finns väl inte så mycket att skriva egentligen. Planeringen för nyår är klar, jag och Jonas har inte gjort någonting idag. Tittat på tv, och suttit vid datorn. Just nu håller jag på och hämtar hem 16 blocks till hans bärbara här, fick hem den på 10 minuter! Skönt. Då kan vi se den på tåget.

Skriver igen när det finns något att skriva.

sjuka

Jag är fortfarande sjuk, känns inte som att det någonsin kommer släppa. Jonas har också börjat blivit sjuk nu, så idag ska vi inte göra någonting. Bara vara hemma, och ta det lungt. Vi sov länge inatt, 11 timmar. När vi vaknade tittade vi lite på internet, sen så gjorde vi omelett till lunch.
Nu sitter jag här vid Js data, och tittar på våra bästa år. Jonas duschar, men när han är klar ska vi väl se på en film och vila lite.

Jonas dator

image480 
image482

Har lagt in bilderna på Jonas data nu. Internet sladden är kopplad till den här nu, inte min stationära..så fick först lägga in dom på min , och flytta över dom till Jonas data med usbminnet.

dålig natt

Inatt sov jag och J inget alls nästan. Först så vaknade vi av att jag hade feber och huvudvärk. Sen så kunde vi inte somna om efter att gjort i ordning treo åt mig. Sen så började vi titta på film..Som jag till slut somnade till men inte J. Vi somnade runt 4 ungefär. Och gick upp 7 imorse! Inte så mycket sömn. Vi skulle ju till Pccity och elgiganten när dom öppnade kl 8. J hittade iaf den data han ville ha ifrån början på elgiganten. 8000 kr gick den på. När vi kom hem åt vi lite, och pillade lite med datorn. Sen åkte vi till stan. Vi köpte inte så mycket.

Nu har vi varit hemma ett tag, och jag sitter här på hans dator i sängen =) J själv tittar på Swat som han fick i julklapp av min bror. Snart kommer han och Alex, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Antagligen ingenting, eftersom jag inte är frisk.

Har inga bilder här, så lägger in en bild på Jonas dator som jag hittat på google, tills jag tagit bra bilder själv.
image479

Lugn dag

Jag blev sjuk under natten, konstigt nog. Så jag är förkyld nu och jättetjock i halsen.. =( Inte så roligt. Jag läste en artikel förrut, om att forskare kommit fram till att Cvitamin knappt förebygger förkylningar alls. Och jag är ju ett levande bevis. Så mycket färskpressad apelsin juice som jag druckit, och tagit tillskott..Och ändå är jag förkyld igen.
Vaknade väl runt 11..Kunde inte somna igår eller.. Har verkligen ställt till det med min sömn. Sen dess har jag inte gjort så mycket..bara gått runt i min mysiga pyjamas jag fick igår. Ätit rester från julmaten igår. Usch, gillar verkligen inte julmat! Men nu är den slut iallfall..
J kommer 15,15 , så vi ska åka och hämta honom och åka ut till Siba och Ica maxi och titta på mellandagsrean där. Imorgon ska vi åka till PC city och köpa jonas bärbara! =)

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll. Troligen inte så mycket, så min förkylning inte blir värre. Tvätta ska vi nog, sen se någon film. Nu ska jag hoppa in i duschen, innan jag gör mig klar.

Älskar
image478

julklappar

Nu har alla gått hem, så jag har precis duschat klart. Jag var utklädd till tomte, och Alex kände inte igen mig! Haha, men han blev inte rädd iallafall..Vi fick bunta upp med handukar för att få till kulmagen, för det måste ju  en tomte ha! Alex var helt salig med alla paketen. Han fick nog mest. Jag fick iallafall en almanacka, en flanellpyjamas, pengar och en halsduk. Men allt visste jag redan om..Allt som allt har jag räknat ut att jag fick julklappar för 6000 kr ! Eftersom jag fick massa saker som behövdes innan jul som jag fick välja ut. Men jag är glad för det :) Nu väntar jag på att J ska komma hem, och ringa mig och berätta vad han fått =)

image473
image474
image475
image476
image477

Fler bilder finns på
http://brunettohyes.bilddagboken.se

Jul

ja då var det jul då. Julafton, rättare sagt. Jag vaknade 11 idag, så då gick jag upp och började städa. Har plockat upp allt på övervåningen, och dammsugit där nere. Ska dammsuga här uppe också innan Bror och Co kommer. Bäddat om i mitt rum har jag också hunnit med, och plockat ihop Alex leksaker. Tycker jag varit duktig jag ;)

Lite tråkigt är det ju, jag vet ju vad jag kommer få. Förutom i ett enda paket, haha. Jag har ju valt ut mina julklappar själv, men då vet jag iallfall att jag får vad jag vill ha ;) Imorgon kommer J också. På onsdag ska vi åka iväg och köpa en bärbar dator på rean. Jag längtar, fastän det är han som ska köpa, haha. Men det blir smidigt eftersom han vill spela och så, och jag sitta vid datorn när vi har tråkigt. Då kan jag sitta med honom i sängen. Myysigt.

Någon av dom här två blir det. Jag tycker mest om den översta ;)
image470
image471

image472


God jul!

tävling

http://sjukdom.blogg.se har en tävling i sin blogg. Han har hand om sin sjuka mamma, tycker det är väldigt strongt av honom då han faktiskt inte är så gammal. Iallafall så kan man vinna en Ipod (första pris), och varför skulle just jag vinna den då?
Jag har alltid älskat musik, och jag älskar att sjunga. Just nu lyssnar jag på musik i mobilen men det drar tyvärr så mycket på batteriet. Med en annan musikspelare, skulle jag kunna lyssna på musik mycket mer och då också utveckla mitt förråd med låt texter eftersom jag lär mig dom när jag lyssnar. Eftersom jag reser mycket, så har jag mycket tid på mig att lyssna på och lära mig låtar om jag bara får en riktigt musik spelare, som jag inte har råd att köpa själv.

julgran

image469

julbakat

Idag har jag bakat massa lussebullar och gjort moccarutor :) Mumsigt. Blev jättegott! Smakade lite, resten är till imorgon. Resten av kvällen ska jag göra skinkan, klä granen och tvätta..Mamma ringde också, och vill att jag ska göra chokladbollar med. Så det får jag klämma in någonstans senare ;)

image466
image467
image468

ny inredning

Fick ny inredning till min bil idag!! Är så lycklig över den! :D

image464
image465

Ska sätta in den imorgon. Längtar <3 Jag startade nyss om modemet, eftersom vi har uppgraderat hastigheten...Men man var tvungen att starta om modemet, tur att jag kom på det. Skulle egentligen gjort det igår men glömde bort det.

22 december

Om två dagar är det julafton! Tiden går så fort.

Alex sov här igår natt, så han vaknade tjugo i nio. Då gick vi upp och åt frukost och lekte lite. Sen så ut vi lunch och åkte till stan med Sofia. Det va jättemycket folk, svårt att komma fram med vagnen. Men vi var inte så länge , sen kom Niklas och tog Alex och jag och Sofia åkte hem. På kvällen så var jag och handlade med mamma och pappa, och sen så övningskörde jag och Niklas. Det märks att det är halt ute nu, lite läskigt. Men det gick bra.

Idag så ska jag åka och köpa ett tanklås, eftersom spärren till tankluckan på bilen har gått sönder. Ska köpa lite små grejjer också. Ska köpa Fructis Oil Repair shampoo till Niklas i julklapp, bara för att retas :)

Nu ska jag bränna lite musik, sen åka.
image463
image462

bilder

Finns inget speciellt att skriva...

En bild säger mer än tusen ord

image459
image460
image461

Julavslutning

Åhhh idag är det julavslutning! Så underbart. Jullov. Synd bara att det inte är någon snö :/ Ska fika med sötnosarna på stan efter avslutningen. Sen kommer mamma, pappa och Alex och hämtar mig så ska vi åka och handla.

image458
image457

rubrik

image456

Va allt var lätt när man var liten..
När värsta gråten var när man hade ramlat och skrapat knät
och största rädslan var för monstret under sängen...

Ingen skola

Gick inte till skolan idag. Kanske för att jag var väldigt förstörd imorse, eftersom jag inte somnade försen 4. Hade mycket att fundera på med. Men dom hade bara haft matte typ, resten va inställt och slapp så det gjorde inte så mycket. Och imorgon börjar vi när avslutningen börjar 12.. Skönt.

Ikväll ska jag på grekiskan, sen äta på Panini hos Savas med mamma och pappa.


No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I?m wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

byta namn

Ska jag byta namn till BrunettOhYes istället ?

image452

snickerskaka

Provet gick inte så bra imorse...Men hoppas att jag får VG i slutbetyget iaf :) Till lunch var det julbord, och det fanns ingen fil! OH NO! Så blev inte så mycket mat. På temat fick vi reda på vilka som får åka till USA. Jag var inte en av dom, men grattis Fanny och Cissi för att ni kom med :D Det klart jag blev besviken, men det gick över ganska fort. Bara att se framåt istället :)

När jag kom hem gjorde jag en snickerskaka, men när jag skulle smälta chokladen över så blev det bara en klump av allt! Konstigt..Så det fick bli utan choklad. Funkar iallafall.

Så otroligt skönt att det inte är något mer plugg! Bara att göra ta det lungt..Ska se dubbelavsnitten av Ugly Betty snart..Så då är det sängen och te som gäller :)

image451


2årsdag och föräldramöte

I fredags så skulle jag varit på BMC och gjort massa grejer med klassen...Men IDIOTLÄRAREN (inte vår ordinarie, en annan) sa åt mig att vara där 13,40 eftersom jag åkte hem emellan...Sen så efter att ha väntat där i en timme...Så visar det sig att dom redan gått in! På ett annat ställe än det hon sa åt mig att vänta på! Då blev jag måttligt glad. . Så åkte till stan istället och träffade mamma och fikade..Och köpte lite saker, en julklapp till till Alex, och strumpbyxor till mig.
Efter det mötte jag J, så åkte vi och lämnade tillbaka hans datorväska eftersom vi sett en annan han skulle få istället..Sen var det bara slapp hela kvällen. Mysigt.

I lördags var jag och J på stan. Vi var inte så länge, gick mest runt och tittade. Köpte en julklapp till Sofia, och Jonas köpte en till sin syrra. Efter det åkte vi till Niklas och hämtade Alex, för han skulle sova med oss till på söndag. Blev väl mest bus och lek, och så åt vi tårta eftersom vår tvåårsdag var igår. Men vi firade lite på lördagen istället. Vi bakade pepparkakor också. Det var roligt, men både Alex och Jonas åt mest deg, jag fick göra dom mesta pepparkakorna. Men dom blev fina, glasyren skvätte jag bara ut, orkade inte trassla så mycket, haha.

Igår så sov Alex ända till halv 10. Då vaknade han, så jag satte på Mr BVean åt honom så jag, J och Alex låg och tittade på det. Sen så åt vi frukost och gick upp till Willys och Ica och handlade lite. När vi sen kom hem igen, så somnade alex till men vaknade när mamma kom hem så han var jättegrinig resten av kvällen sen. Sen så åkte J hem.

Idag har varit en lugn dag, slutade 13 eftersom svenskan var inställd! Då blev jag glad..Slutade tidigt. Hem, vilade lite och pluggade. Sen satte jag och pappa i nya batteriet i bilen...Och nu ska jag åka till mötet runt 18, om överklagandet för att vi ska stanna på Celsius. Det börjar 18,30 så kommer väl hem ganska sent.

Nej, nu ska jag plugga lite mer. Blev ett långt inlägg men här kommer lite bilder :)

image442
image443
image445
image446
image444
image447
image448
image449




dansuppvisning

Var ju som sagt på Sofias dansuppvisning :) Efteråt fick hon en chips och godis påse istället för en blomma! Haha, bara för att du älskar chips ju! :) Innan dess såg jag Alex lussa. Sötnos.

När jag kom hem så satte jag mig här..Och eftersom jag sovit idag, så är jag inte trött. Men ska lägga mig snart. Kommer lite bilder här då:)

image433

image434


image436

image438


image440
image441

Huvudvärk

Imorse vaknade jag med världens huvudvärk. Mindre skönt, så det var bara att sjukanmäla sig. Somnade om, men vaknade med huvudvärken iallafall..Nu har jag druckit lite te, och tänkte ta en huvudvärkstablett. Kan inte gå och lägga mig igen, för då kommer jag ju inte sova något inatt.

Igår när jag höll på att slå in paket, så ringde Cissi mig. Hon kom med det hemska beskedet att vi SKA FLYTTAS TILL FYRIS. Efter allt vi gjort, och kämpat så flyttar dom oss bara.. Som en hög papper. :/ Vi ska iallafall överklaga, och hoppas på att det hjälper.

Idag ska jag nog inte göra så mycket, kanske går och ser Alex lussa på dagis :) Fasters lilla sötnos, i tomtekläder!  =) Sen ska jag åka och se Sofia uppträda i konserthuset. Ska bli kul det med. Eftersom det är så mycket som jag ska göra, så vill jag att huvudvärken ska gå över ju. Måste in på Åhlens och lämna tillbaka min mössa också. Jag tvättade den i måndags, och tittade noga först hur mycket man fick tvätta den i. 40 grader, och det gjorde jag. Nu har den krympt så jag kan inte använda den! Ska lämna tillbaka den, för så ska det fasen inte vara.

Nu ska jag läsa lite i boken som ska vara utläst till imorgon, har inte så mycket kvar. Runt 40 sidor. Sen skriva klart frågorna till den..Bilder kommer förmodligen ikväll ifrån Alexs lussande och Sofias konsert.

Puss

image432

Jultulpaner

Onsdag, igen

Detta har jag tillbringat min kväll med.

image431


Nu ropar sängen på mig, är så otroligt trött! Puss.

Onsdag

Jag har varit dålig på att skriva jag vet, men har inte haft tid. Tyvärr.

Igår var jag på stan när vi slutat...Köpte en julklapp till mamma, och så fick jag ett par skor. Älskar dom! Jag fick också en halsduk, två klänningar, en bh och en matchande trosa och en dvd. Fast allt det där ska jag få i julklapp, eftersom ingen vet vad dom ska köpa, och jag vet inte vad jag önskar mig så får det bli sånt som jag behöver helt enkelt.

Efter det åkte vi till Ica maxi och handlade, så vi var inte hemma försen runt 21.. Jag måste se reprisen av Ugly betty och desperate housewives i helgen, det är ett måste ju!

Nu sitter jag här och dricker te, pappa skulle skjutsa mig till skolan så jag behöver inte åka försen halv 9 istället för att gå 8 =) Skönt. Fick jag mycket tid på mig. :)

Lägger in bilder på stövlarna och halsduken, har inte tagit kort på det andra.  Puss


image428
image429
image430

Måndag

I helgen så gjorde vi inte så mycket faktiskt...Vi var på stan, och såg på film..Det var det vi gjorde.

Temadag idag i skolan. Rasism. En man som var med under förintelsen var och höll föredrag, sen var det Schlinders list. Och jag var och sjöng upp till kören. Som förresten gick bajsdåligt. Nu har jag precis ätit mat, ska gå till tvätten snart..Ska tvätta ikväll. Efter det blir det väl plugg. Har ingen lust att skriva just nu, så det blir lite bilder ifrån helgen istället.

image422
image423
image424
image425
image426
image427


Sjunga

Jag har stått och övat i 45 minuter på låten jag ska sjunga på måndag , haha. Jonas vet ju lite mer om hur man tar vissa toner och så..Så han hjälper mig lite :) Gud, min röst e typ förstörd. Eller nästan iaf..:P

När jag kom idag så mötte älskling mig med en JÄTTE FIN RÖD ROS och ett urgulligt Miranda kort! Tack älskling<3
Förresten, vi fick bidraget till USA resan. Jag har skrivit en motivation nu, som jag ska lämna in på måndag.

Har inte så mycket att skriva just nu, ska snart se på film..Eller så lägger vi oss i tid. Får se vilket det blir.

Puss och god natt. (bilder kommer efter helgen)

Torsdag

Nu är torsdagen nästan slut. Vilken innebär en väldigt enkel skoldag imorgon, och sen åker jag till älskling!  Kom på att han har gjort i ordning en överraskning åt mig! Köpt något och gjort något. Såå sött. Nu blev jag nyfiken!

Idag var det bad med skolan. Simma och livräddning och sånt. Simma gick bra, men livräddning sög jag på. Haha, drunka inte i närheten av mig! Sen så badade vi på äventyrsbadet. Jag, Fanny, Cissi och Markus och Ronald. Flummigt värre, men det var roligt. Efterdet så kom min bror och hämtade mig, så övningskörde vi. Det gick bra tycker jag, är bara så trött på idioter som tutar och håller på, till och med i vissa fall när dom gjort fel. Omoget. Men jag körde bra, och parkerade bra tyckte jag. Vi åkte en vända till ica maxi, och handlade lite. Sen så åkte vi hem igen..Och åt. Sen fikade vi, eftersom Niklas faktiskt hade namnsdag idag.

Nu har jag precis bytt om och så, ska lägga mig och plugga historia. Älskling ringer runt halv, så det får bli till att läsa fort. Godnatt

image421


bilder

Tog lite bilder nu innan jag ska gå =)

image419image420


Puss

shopping

Grekiskan gick bra idag faktiskt. Jag fick låna Vangelis laptop och skriva på grekiska. Det är ju lite bättre för mig än att sitta och snacka grammatik hit och dit som jag ändå inte förstår något av. Så det börjar gå bättre och bättre. Just nu sitter jag här, har packat inför badet imorgon. Efter badet kommer N och hämtar mig så ska vi övningsköra! Ska bli roligt.

Efter grekiskan träffade jag mamma, så vi gick och tittade lite. Jag fick en lång top / klänning. Röd och svart, love it! Och så köpte jag ett par urgulliga trosor och en ögonbindel. Dom ska jag få av älskling <3  Tråkigt nog kommer jag nog stinka klor på fredag, haha. Men det brukar ju vara så, lukten försvinner inte försen efter väääldigt många duschar.

Nej, nu ska jag hjälpa mamma med tvätten och sen lägga mig tror jag. Sovmorgon imorgon!

image417

image418

Ingen drama

Idag hade vi ingen drama, vi som var så inställda på att få köra pjäsen! Var ut i vinden igår och tog in lite grejer också, det va ju i onödan..Men men, nästa onsdag istället. Fick ju sluta halv 12 idag då ju, det var ju inte heller helt fel!

På fredag är tydligen historian inställd helt. Tack vare mig ;)  Haha, han förstog nog inte att jag menade att det var dom som inte har moderna språk som har JÄTTElång håltimme, visst dom andra också men inte lika långt. Men men, då får ju halva klassen sluta innan lunch, medans andra halvan ska till BMC. Själv ska jag åka till älskling, är där tidigt..Mycket skönare. 

När jag kom hem så gjorde jag lunch, sen så tittade jag på Våra bästa år. Älskar den serien, men tyvärr hinner jag inte se den nu när det är skola. Sen tittade jag lite på Oprah, men satte mig sen här för att skriva tabellen med engelska orden. Har gjort hälften ungefär..Ska läsa mer när jag kommer hem. Nu ska jag gå till bussen om en halvtimme, grekiskan halv 5 ju.

Imorgon ska vi bada, typ simma och livräddning..Jag vill VERKLIGEN INTE! Jag HATAR att visa mig i badkläder, det är rejäl psykisk terror. Inte ens Jonas får med mig till Gustavsvik, som är 10 gånger roligare än vårat äventyrsbad. Men jag ska gå imorgon, men det kommer inte bli roligt iallafall.

Nej, nu är det dags att klä på mig igen och gå ut i kylan igen. Puss

Såå fint på tavlan så!
image415


Såhär trött ser man ut en tidig tisdags morgon.
image416

tvkväll

Ikväll är en riktig TV kväll! Ugly betty och Desperate housewifes. =) Riktig skojsigt! Har precis duschat nu, har inte läst engelska boken någonting. Var inte hemma så länge sen började jag med maten..Och sen duschen. Men ska packa ner grejerna till pjäsen imorgon i pauserna iaf :) Läsa hinner jag imorgon.

Jag åkte med Cissi från skolan på bussen, gud vilket flumm! Vi får hålla koll om det kommer upp något på Tjuvlyssnat.se, haha. Snackade sex och kompisar och fjortisar och allt möjligt vi.

Nej nu ska jag ta på mig mjukiskläder och hoppa ner i sängen och titta på Ugly betty! Ska bara slänga iväg ett sms till Jonas bästis John, som faktiskt fyller 17 år idag ;) Förresten så ska jag sjunga upp för Domkyrkans ungdoms musikkör (?) Dum är förkortningen iaf.. på måndag :) Hoppas jag kommer med, verkar kul.


Puss sötnosar

Min mini julgran i mitt sovrum :)
image414


Skola

Precis som vanligt på tisdagar har jag håltimme nu. Brukar plugga lite men har ingen lust just nu. Vädret ute är så deprimerande, och så har jag ont i magen. Regnar och blåser, jättekallt. Jag längtar till J också, vill bara vara med honom och pussas och kramas och mysa framför någon bra film.

Idag har jag samhällsprovet. Det ska nog gå bra, hoppas jag. Efter det trodde vi att det var slut på skoldagen, men tydligen har vi engelska också. Så det blir ingen tidig dag idag. Men när jag kommer hem ska jag plugga lite på pjäsen  till imorgon, och plocka ihop sakerna jag ska ha med till den. Ska ju inte på dansen idag, eftersom jag inte kan dansen helt bra och det är en liten uppvisning..Så då är jag hellre hemma och gör någon nytta. Sen ska jag börja göra tabellen till boken i engelskan, den ska in nästa fredag.

Pratade nyss med min bror, vi ska övningsköra imorgon! Det var länge sen, varken han eller jag har haft riktigt tid..

Nej, nu ska jag sätta mig med engelskaboken fastän jag inte vill :P

Puss

Måndag

Då var det måndag igen. Skolan gick ganska fort idag, hade inte så många lektioner. På samhället så gjorde vi ju inte så mycket, sen var det bara lunch och matte. Göran har flyttat Sam till engelska lektions tiden ! Så skönt! Slipper sluta 16,40 på fredag. Sen pratade jag med Patrik, historieläraren, så jag ska få uppgifter att göra istället för att vara kvar i nästan fyra timmar, för en lektion. Det innebär att jagk ommer till älskling runt halv 3! Det kallar jag lycka, då har man inte bara kvällen på sig utan eftermiddagen också. Mysigt , längtar.

Jag kom precis hem, eller ja. Typ en halvtimme sen. Precis när jag klivit innanför dörren så börjar någon fiffla med handtaget! Jag blev skiträdd, men det var bara pappa som kom och skulle lämna något. Nu håller jag på och gör ris, ska äta bönor och ris så slipper jag göra middag senare. Ska plugga också, och köpa biljetten till Jonas. Fast det får jag vänta med tills mamma kommer hem med betalkortet.

Såg att mina läsare hade ökat jättemycket igår, hoppas ni stannar kvar :)

Sophia @ Cosmopolitan? :D haha.
image413

1a advent

idag är det första advent.. Vaknade imorse runt 9, men klev inte upp försen halv 11. Skönt, även fast jag inte sov så mycket inatt. Efter att jag stängt datan så ringde jag till Jonas och pratade med honom till halv 4 =) haha, smart va? Då hade mamma sattit upp lite julpynt, men jag fortsatte lite. Allt är inte klart, eftersom vi åkte till stan efter lunch. Gick runt och tittade lite, mycket folk var det! Vi fick vänta på extrabussen, för det var fullt med vagnar på alla bussar.
Vi tittade lite, köpte några dvdfodral, ska bränna lite filmer och ge bort till alex och niklas. Jag har stora fodral med alla filmer i egentligen , men när jag ska ge bort så vill jag ju ha riktiga. Så sätter man bara ditt ett omslag, så klart :) Sen köpte vi en jättesöt mössa till mig . Nu ska jag bara ha ett par vantar till som matchar. Sen tittade vi på fyrverkerierna! Såå fint, som vanligt. Det där kostar nog UNT jättemycket pengar.

Har precis kommit upp ur badet. Tog ett bad, och pluggade. Sen duschade jag. Nu ska jag fortsätta plugga. Fanny skrämde mig, hon sa att hon skulle flyga med sin syster till Thailand i två veckor. Haha, elakt gjort!



image412



Sent

Idag har jag varit på stan med mamma. Vi handlade julklappar för väääldigt mycket pengar. Men det var roligt :) Två stora papperskassar, och två stora plastkassar. Det var inte så kul att släpa på i ruschen. Men det gick väl :)
Efter stan så gick jag till Sofia, och var där väldigt länge. Vi tittade lite på pirates of the carribean 3 och bakade kladdkaka. Det va mysigt :D

Nu ska jag nog lägga mig. Borde gjort det för länge sen :P


1a december

Då var det första december. Känns som att det var nyss jag och Jonas firade 1 årsdag , och nu är det 16 dagar kvar till vår 2 årsdag! och 1 månad och 9 dagar kvar tills jag fyller 17 år. Och 24 dagar till julafton. Haha, mycket som händer.

Igår var jag väldigt försiktig när jag gick, ville inte ramla igen. Får ondare för varje dag, haha. Men det känns som att jag sträckt mig rejält..Så det går över hoppas jag. Tar väl ett tag bara. På kvällen så var jag med Fanny till hennes kille. Han bor ju inte så långt ifrån mig. Så jag var där med henne, det va väl kul. Han hade två kompisar där som kändes massa som jag gick på högstadiet med. Världen är bra liten ibland.

Vaknade sent idag, runt 11. Så sitter här nu, ska åka och träffa mamma på stan runt 1. Då ska vi äta lunch och sen handla lite julklappar. Jag sover verkligen bort mina dagar, men jag vill inte ställa klockan på ringning eller. Vill att kroppen ska vakna själv. Det behövs när man går juridik och kriminalteknik ;) haha. Ska plugga lite till provet också, har skrivit allt på datan så jag ska skriva ut det och läsa.

Efter stan ska jag till Sofia. Ska äta ris, som hennes mamma gjort! Haha, det är inte det enda jag ska göra, men hennes mamma gör sååå otroligt gott ris! Så hon lovade att göra det idag =) Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, men något gör vi väl :) Bakar kanske :)

Lite sådär lagom...bitchigt :P
image410

Där halkade jag, inte så konstigt va?
image411